Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > TITLOVI / PREVODI > Najave, ispravke, obavještenja...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Volver - 2006 - 1cd dvd rip!
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Volver - 2006 - 1cd dvd rip!

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Jerema View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Jerema Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Volver - 2006 - 1cd dvd rip!
    Objavljeno: 11.Prosinac/Dec.2006 u 19:57
Posto nijedan prevod filma Volver nije ispravan,pa cak ni onaj engleski,
zamolio bih da uklonite svih 5-6 komada koliko ih ima jer su pravo djubre!

Posto se niko nije dohvatio posla da prevede taj film, morao sam da upotrebim svoje znanje spanskog jezika (nisam verovao da cu uspeti), i preveo sam taj film onako kako dolikuje!

Znaci, fajl koji cu okaciti je jedini fajl koji odgovara ovom filmu.

U predhodnim prevodima prevedena je svaka 20-a recenica i to je prevedena upotrebom komercijalnih internet prevodilaca koji su cisto djubre.

E sad se javlja problem sto ne mogu da uploadujem fajl.

Zna li neko zasto je to tako?
Na vrh
DoDo View Drop Down
Uploader
Uploader

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj DoDo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Prosinac/Dec.2006 u 22:23
Svi imamo taj problem u poslednje vreme, upload ti je ovde lutrija, nekad radi, nekad ne.
Predlazem ti da ga posaljes nekom od moderatora, pa da ga oni okace.
Svaka cast na trudu!
Ruka koja daje uvek je iznad ruke koja prima.
Na vrh
Jerema View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Jerema Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Prosinac/Dec.2006 u 22:42
do sad sam objavio nekoliko prevoda i okacio ih na sajt, medjutim neko ih je skinuo ili ih je ukrao-stavio svoj potpis...
Na vrh
DoDo View Drop Down
Uploader
Uploader

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj DoDo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Prosinac/Dec.2006 u 01:04
Hvala sto si okacio svoj prevod! Gledacu sutra film pa cu ti reci kakav je, prosli put je pokusaj gledanja propao, bas zbog loseg prevoda koji sam skinula sa ovog sajta :(
Ja sam pronasla na nekom od sajtova i uklopila i dobar i tacan engleski titl :)
Pa sad stvarno mogu da se obrisu one sramote od prevoda koje su u proteklom periodu kacene na stranicu :)
Pozdrav!
Na vrh
Jerema View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Jerema Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Prosinac/Dec.2006 u 01:33
nemoj da gledas sa tim titlom jer sam ga dodatno ispravio.Mislim mozes, ispravio sam samo dve recenice koje mi se nisu svidele kako zvuce.Sad cu okaciti finalnu verziju i zvace se VOLVER-FINAL!ili mi posalji na pm mail da ti posaljem!

Pozdrav!
Na vrh
DoDo View Drop Down
Uploader
Uploader

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj DoDo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Prosinac/Dec.2006 u 01:45
Skinula ga!
Hvala!
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,172 sekundi.