Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Generalne rasprave i zabava > Igrice
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Pomoć?
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Pomoć?

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
asolic5 View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj asolic5 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Pomoć?
    Objavljeno: 08.Prosinac/Dec.2006 u 13:27
Pozdrav društvo.Ja i moj prijatelj Rocky već 2 dana pokušavamo instalirati FIFU 2007.Trebala bi nam mala pomoć.Kad smo sve odzipali na PC,pokrenuli smo autorun i instalirali igru,i naravno krekirali je,i kad smo išli pokrenuti igru nismo uspjeli.
"This is a war, and we are Soldiers"
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Prosinac/Dec.2006 u 13:43
Batice, mora malo više podataka... Kako niste uspeli? Šta vam izbaci kao upozorenje? Da ne treb ai neki patch?....
Na vrh
Rocky View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Rocky Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Prosinac/Dec.2006 u 09:37
Ma kada pokrenemo igricu poja vi se "please inster you cd in cd-rom" lijepo smo crackirali.Ja mislim da treba skinuti novi crack.
Firefox user
Na vrh
Zlatkohead View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Zlatkohead Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Prosinac/Dec.2006 u 09:49
ja mislim da trebate instalirat PES6

WinkBig smileBig smile

Ažurirao Zlatkohead - 09.Prosinac/Dec.2006 u 09:50

Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Prosinac/Dec.2006 u 11:03
ja mislim da treba čupati kablove ili probaj neki drugi krek
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Prosinac/Dec.2006 u 14:21
Originalno postovano od strane Rocky Rocky piše:

Ma kada pokrenemo igricu poja vi se "please inster you cd in cd-rom" lijepo smo crackirali.Ja mislim da treba skinuti novi crack.

Dobar ti avatar!!!!

Ja se mnogo ne kontam u te igrice, ali probaj sa drugim crack-om. Drugo, jel instalacija išla iz virtuelnog drajva? ( mislim ako jeste, probaj da , kada ti kaže "insert...", klikneš na OK i daš mu destinaciju virtuelnog...)
(možda lupam, ali jbg)LOLLOLLOLLOL
Na vrh
zoky View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj zoky Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Prosinac/Dec.2006 u 15:51
Tako je i meni biloLOL 

Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Prosinac/Dec.2006 u 17:19
Originalno postovano od strane darije darije piše:

...ali probaj sa drugim crack-om...

LOLLOLLOLWink
WinkLOLLOL
Na vrh
asolic5 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj asolic5 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Prosinac/Dec.2006 u 12:45
hval svimaSmile
Na vrh
Marijan_123 View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Marijan_123 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Prosinac/Dec.2006 u 13:05
Ma ne valja vam ta fifa,ostavite se toga....:D
Na mladima krediti ostaju!
Na vrh
asolic5 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj asolic5 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Prosinac/Dec.2006 u 13:30
gdje ima skinuti CRACK,molim link,ako nekome nije teško da ga pošalje na PM.
Unaprijed hvalaSmile
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Prosinac/Dec.2006 u 01:17
Ja nađoh OVO. Probaj pa vidi...
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,171 sekundi.