Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Generalne rasprave i zabava > Igrice
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Splinter cell: Double agent
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Splinter cell: Double agent

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
monkey View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj monkey Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Splinter cell: Double agent
    Objavljeno: 04.Prosinac/Dec.2006 u 15:53
evo trazim ovu igrcu za PC za razmjenu. pa ako netko ima nek se javi na pm.
zahvaljujem!
Na vrh
bboy_drax View Drop Down
member
member
Survival School

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bboy_drax Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Prosinac/Dec.2006 u 09:41
i ja trazim ovu "igrcu", ali ako tko ima na 2 dvd-5, ne da mi se gnjavit sa dvoslojnim... zavaljujem!

Na vrh
monkey View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj monkey Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Prosinac/Dec.2006 u 13:04
i ja sam isto za 2 DVD-a
Na vrh
bboy_drax View Drop Down
member
member
Survival School

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bboy_drax Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Prosinac/Dec.2006 u 11:21
brijem da cu je skoro nabavit... skinio bih je sa neta al imam vaznijih stvari, a i fakat mi je preeeeeveliko da skidam taj novi splinter... ak nabavim javit cu ti.... ti meni takodjer....

Na vrh
monkey View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj monkey Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Prosinac/Dec.2006 u 00:44
moze. ne da se ni meni skidat 8 gb igrice...
Na vrh
bboy_drax View Drop Down
member
member
Survival School

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bboy_drax Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Sijecanj/Jan.2007 u 22:46
nabavio sam novi SPLINTER CELL pa kome treba nek se javi na PM.

inace za pokretanje igre mozete imat i malo slabiji procesor i malo manje rama nego sto je preporuceno ali ako nemate graficku koja podrzava PIXEL SHADER 3.0 onda slobodno mozete zaobic ovu igru.

kao ja... imam prasnjavi RADEON 9600 , pixel shader 2.0 i mogu se je***. udjem u igru, sve ok, pokrenem NEW GAME, hop, smrzne se.

tako sam trazio po netu, i eto, vecina ljudi nema takve graficke i vecina pljuje po proizvodjacima sto su pederi jer jedni drugima trljaju ruke da zaradjuju vise love, a mi nek si mislimo. jos malo pa cu prec na konzole ak nastave ovak zajebavat ljude.

prosli spliter cell mi radio ko podmazan, a sad zamisli mora bit pixel shader 3.0. jel nisu mogli napravit i podrsku za 2.0? ocito nisu, jer da jesu ne bi mogli zaradjivat masno.

pljujem ih u sred cela.... grrrrrr

Na vrh
Seven Of Nine View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Seven Of Nine Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Sijecanj/Jan.2007 u 20:13
Originalno postovano od strane bboy_drax bboy_drax piše:

nabavio sam novi SPLINTER CELL pa kome treba nek se javi na PM.

inace za pokretanje igre mozete imat i malo slabiji procesor i malo manje rama nego sto je preporuceno ali ako nemate graficku koja podrzava PIXEL SHADER 3.0 onda slobodno mozete zaobic ovu igru.

kao ja... imam prasnjavi RADEON 9600 , pixel shader 2.0 i mogu se je***. udjem u igru, sve ok, pokrenem NEW GAME, hop, smrzne se.

tako sam trazio po netu, i eto, vecina ljudi nema takve graficke i vecina pljuje po proizvodjacima sto su pederi jer jedni drugima trljaju ruke da zaradjuju vise love, a mi nek si mislimo. jos malo pa cu prec na konzole ak nastave ovak zajebavat ljude.

prosli spliter cell mi radio ko podmazan, a sad zamisli mora bit pixel shader 3.0. jel nisu mogli napravit i podrsku za 2.0? ocito nisu, jer da jesu ne bi mogli zaradjivat masno.

pljujem ih u sred cela.... grrrrrr

tak ti to ide.pokvareno do srzi
Pioneer of Civil Rights
Na vrh
bboy_drax View Drop Down
member
member
Survival School

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bboy_drax Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Sijecanj/Jan.2007 u 21:29
ima programa koji emuliraju te šejdere, al nisam mogao isprobat nijedan zbog zastite igre. svaki put kad pokrenem igru preko emulatora javi se error ***CHECK DISC*** tak nest, ne mogu se sjetit sad.

moram skinut par razlicitih crackova pa ekperimentirat al cisto sumnjam da ce radit na taj nacin jer je preveliko opterecenje za procesror. a i ako pokrenem sigurno ce frejm rejt bit ocajan do kraja. ako bude rezultata javit cu tokom sljedeceg vikenda...

edit: i sad kad dodje pixel shader 4.0 i directx 10... SVI CEMO PLAKAT, al od nesrece.

Ažurirao bboy_drax - 06.Sijecanj/Jan.2007 u 21:30

Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,383 sekundi.