Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > TITLOVI / PREVODI > Najave, ispravke, obavještenja...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Tražim titlove za Babel
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Tražim titlove za Babel

Odgovori Odgovori Stranica  <12
Korisnik
Poruka
Hani View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Hani Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Prosinac/Dec.2006 u 01:50
Dali se modu ti titlovi koristiti za film u komadu ili trebam baš film od 2 cd-a?
Na vrh
Jerema View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Jerema Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Prosinac/Dec.2006 u 01:56
pa mozes da spajas titlove ali ako nisi vican/na samo ces se namuciti a tesko da ces nesto postici,ali ako su radjeni za ovu verziju tesko ces ti to spojiti i uklopiti u verziju koju imas.Pretpostavljam da imas neku bioskopsku verziju?
Na vrh
dejan-sl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

deky

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dejan-sl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Prosinac/Dec.2006 u 02:21

Originalno postovano od strane Sentinel Sentinel piše:

Eto ga. Titlovi su gotovi i uploadani.
Nadam se da je sve ok, ako nije nemojte zamjerit :)
Uzivajte i pozz

svaka čast majstore

HAJDUK zivi vjecno,Bog i nitko vise!!!!
Na vrh
Hani View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Hani Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Prosinac/Dec.2006 u 09:20
Nije kino verzija nego bas ripani dvd. Ima li kakav program za to ili takvo nesto?? Sa uputstvima za upotrebu za pocetnike. Prvi dio mi se poklapa. Ima li kakaav način da ubacim drugi u prvi???
Na vrh
Hani View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Hani Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Prosinac/Dec.2006 u 09:40
Prvi dio mi se poklapa sto posto. Kako bi sada ubacio drugi dio u prvi??? Postoji li kakav način?  Molim savjet.

Ažurirao Hani
Na vrh
Jerema View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Jerema Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Prosinac/Dec.2006 u 11:15
http://www.divx-titlovi.com/forum/forum_posts.asp?TID=10704& amp;PN=1

imas ovde neka uputstva,ako nema za spajanje pitaj nekog od ovih ljudi koji su dali objasnjenja na tom linku.
Na vrh
Sentinel View Drop Down
Master translator
Master translator

Walking Time-Bomb

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Sentinel Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Prosinac/Dec.2006 u 11:56
samo u subtitle workshopu na join subtitles i sa ukljucenom opcijom
recalculate time values... ako se na prvom cdu poklapaju titlovi onda ne
bi trebalo biti problema ni sa drugim... samo je bitno prvo ucitati cd1 pa cd2 i
ukljuciti opciju recalculate time values.
pozz
Na vrh
madmax86 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj madmax86 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Prosinac/Dec.2006 u 12:33
Cao!

Imam jednu molbu.

Film mi se skida preko bitcommet-a i dosao je do 99,9%, nece dalje, problem je u sledecem fajlu zapakovanom u rar arhivi koji je dosao do 96,6% i nece da se skine.

Zamolio bih nekoga ko ima sledeci fajl CD1\hls-babela.r00 da ga uploadujepreko rapidshare ili nekog drugog slicnog sajta i posalje mi taj link na private message ili neka ga postavi ovde.

Molim vas, pomozite mi samo mi on fali da bih otpakovao film!

Hvala puno!

Uzmi sve sto ti zivot pruza, danas si cvet sutra uvela ruza!
Na vrh
madmax86 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj madmax86 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Prosinac/Dec.2006 u 13:51
Moze neko i ko nema taj fajl ako mu nije problem da preko bit commeta skine samo taj fajl odnosno samo selektuje njega da se on skine i onda da ga postavi na rapidshare.

Hvala!
Uzmi sve sto ti zivot pruza, danas si cvet sutra uvela ruza!
Na vrh
batistuta View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj batistuta Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Prosinac/Dec.2006 u 14:50
Sentinel bravo svaka cast............

e sad staje hteo da uradi TORSTEN neznam to je isti titl sto je uradio Sentinel
molim moderatore da izbrise Torsten titl to je stvarno sramota covek se mucio i eto neki drugi odma stavio potpuni isti titl
Na vrh
mad_smile View Drop Down
Uploader
Uploader

HD addict

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mad_smile Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Prosinac/Dec.2006 u 16:31
slazem se    brisite titl 
Na vrh
Sentinel View Drop Down
Master translator
Master translator

Walking Time-Bomb

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Sentinel Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Prosinac/Dec.2006 u 16:50
a cuj...
plagijatora ima uvijek...
ne znam zasto bi uploadao potpuno isti titl,
mislim ok onaj za 1cd verzija nek je uploado ali da je bar ostavio zadnji red
subtitles by: vec ga je mako...
a sta ces, life goes on :)
Na vrh
Minal View Drop Down
Active member
Active member

"izgubljen"

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Minal Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Prosinac/Dec.2006 u 20:06

@Hani - Imaš na uploadu sastavljen titl od Sentinel za 1 CD. I ja sam skinuo verziju 1 CD i spojio sam titl, tako da ga bez problema možeš koristiti.

Nadam se da se Sentinel ne ljuti.

POZDRAV

Na vrh
Sentinel View Drop Down
Master translator
Master translator

Walking Time-Bomb

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Sentinel Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Prosinac/Dec.2006 u 21:20
ma nema frke
drago mi je da radi
pozz
Na vrh
TORSTEN View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj TORSTEN Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Prosinac/Dec.2006 u 08:54
MA BIJA JE ZAJEB TIJA SAN STAVIT ONAJ NA JEDAN CD AL JE POVUKA KRIVI A ZADNJI RED SAM OBRISA JER MI NE PAŠE KAD GA STAVIN NA FILM KOJI JA IMAM...SORY MAJSTORE NIKO NE KRADE TVOJ TRUD I RAD SAMO SAN ISA NABACIT ZA JEDAN CD JER IMA EKIPE KOJA JOS NEZNA SPOJIT TITL
Na vrh
Hani View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Hani Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Prosinac/Dec.2006 u 10:30
Hvala vam. Radi savršeno. Bravo Sentinel.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <12
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,172 sekundi.