Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > TITLOVI / PREVODI > Najave, ispravke, obavještenja...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - History of the World 2  - Mel Brooks
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

History of the World 2 - Mel Brooks

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
vjeko View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj vjeko Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: History of the World 2 - Mel Brooks
    Objavljeno: 31.Listopad/Oct.2006 u 00:34
Molio bi nekoga ako ima da stavi subtitle od filma History of the World 2 (Smijesna strana povijesti 2 ) i  Home Alone 1,2,3(sam u kuci) Hvala unaprijed ! ! !
Na vrh
Mahatma Gadhni View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mahatma Gadhni Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Listopad/Oct.2006 u 01:15
Originalno postovano od strane vjeko vjeko piše:

Molio bi nekoga ako ima da stavi subtitle od filma History of the World 2 (Smijesna strana povijesti 2 )! ! !

taj ti film ne postoji bebo
Na vrh
Darius View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Darius Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Listopad/Oct.2006 u 01:24
al mozda neko ima titl
Na vrh
DoDo View Drop Down
Uploader
Uploader

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj DoDo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Listopad/Oct.2006 u 17:36

Smesnu stranu istorije drugi deo sam i ja gledala vise puta kao tinejdzerka, pouzdano znam da je po video klubovima mogao da se nadje kao Smesna strana istorije 2, a radnja se, naravno desava u novijoj istoriji covecanstva:) A gle, zaista ga nema na IMDB-u, kao da je fantomski film :D

Ruka koja daje uvek je iznad ruke koja prima.
Na vrh
vjeko View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj vjeko Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Listopad/Oct.2006 u 19:35
Mahatma Gadhni taj film ti postoji tako da neznam o cemu ti pricas...procitaj i odgovor od dodo...a taj film imam samo nemam prijevod.ali ocito niko i nema pa nema veze.ako se kojim slucajem nadje netko neka ga stavi.Hvala ! a sto se tice filma sam u kuci ako ima netko neka ga stavi please!
Na vrh
Kneginja View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kneginja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Listopad/Oct.2006 u 19:42
Vjeko, ako imas taj film napisi originalan naslov,
ili bar jos neki podatak o filmu ( reziser, glumac i sl.)
posto se prevodi traze po originalnom naslovu a ne kako su ga kod "nas" preveli.
Posto postoji mnogo sajtova za prevode, sa originalnim naslovom, uz malo srece, mozda i nadjemo
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Studeni/Nov.2006 u 00:01
Smešna strana istorije 2 nikad nije snimljena!!!!!!

To što na kraju prvog dela ide deo gde se najavljuje drugi deo, je samo fora Mel Brooks-a... zato je i dat odmah naziv PRVOM DELU: Part I...
Uostalom evo par komentara na tu temu

Nego, Vjeko, pošto ZNAM da taj film nemaš ( jer nije ni snimljen) zašta će ti prevod??????
Na vrh
Kneginja View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kneginja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Studeni/Nov.2006 u 00:13
Da Mel Brooks nije snimio Smešna strana istorije 2 znamo,
al srfajuci po hrvatskim stranicama na forumima cesto spominju
bas film s naslovom Smešna strana istorije 2.
S obzirom da vjeko tvrdi da ima film, nek nam javi originalan naslov
da ustanovimo koji film su nasi prevodioci preveli kao Smešna strana istorije 2

Na vrh
kl0kan View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kl0kan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Studeni/Nov.2006 u 00:51
Nema veze najava na kraju prvog (i jedinog dijela) - drugi dio nije radio Mel Brooks, ali skoro da nema video kluba u Beogradu koji ga nema.
Ne znam tko su autori, nastojali su da film bude u stilu Mela Brooksa, riječ je o novijoj historiji (tu je II svjetski, Hitler itd).
Lako ga je naći (fizički, na VHS-u), ali ga nema na IMDB!!

Na vrh
batistuta View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj batistuta Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Studeni/Nov.2006 u 00:56
imam ja jedan history of the world 2 sad cu da izvadim titl
Na vrh
batistuta View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj batistuta Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Studeni/Nov.2006 u 00:58
jebote ja sam imao 1 del...hahhaaa
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,234 sekundi.