Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > TITLOVI / PREVODI > Najave, ispravke, obavještenja...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - videste li vi ove fake prevode
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

videste li vi ove fake prevode

Odgovori Odgovori Stranica  <12
Korisnik
Poruka
kl0kan View Drop Down
Banned user
Banned user

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kl0kan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Listopad/Oct.2006 u 18:30
A tko si ti da mene učią ąto ću radit? Ako ti se ne sviđa, nemoj čitat.
Gledaj svoja posla.

Na vrh
kl0kan View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kl0kan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Listopad/Oct.2006 u 20:27
Originalno postovano od strane Vedder Vedder piše:

Sto se bana tice bio on ilegan ili ne ne znaci da ga ta osoba nije zasluzila 
A bahacenje bi bilo kad bih sada tebe ili bilo koga drugog banovala bez ikakovog razloga

Baš to si uradila, BAN BEZ IKAKVOG RAZLOGA, o tome razgovaramo.

Ako je svejedno je li ban legalan ili ne, što podmećeš ta lažna pravila kojih se ne držiš?

Na vrh
Vladika View Drop Down
Senior translator
Senior translator
>> Virus Guru <<

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Vladika Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Listopad/Oct.2006 u 22:38
Je'l ovde stvarno MORA da bude svadje. Ta "zla krv" se valja suzbiti. Predlazem da se krene od nule, da se gluposti "zaborave" i pocne sveze i bez predrasuda. Kloki, lakse malo, nema potrebe za svim ovim, moze se mnogo konstruktivnije.
Vladika
Na vrh
BELI View Drop Down
Uploader
Uploader
OZNA SVE DOZNA

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj BELI Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Listopad/Oct.2006 u 23:01

Je li ljudi, sto svi cutite, kada svi znate da je nalog koji je sporan koristilo vise osoba i da je se sada javila osoba koja je prva regovala taj nick.

Sada se cudi sto je banovana, odnosno taj nick, a ovamo zaboravlja ko je sve koristio taj nalog. 

Mislim, iako mi je receno da cutim o svemu, necu i ne mogu cutati o nepravdi.

Recite sta je u pitanju ,  sta je taj nick cinio po forumu i zasto je dobio ban, (AKO JOS NE ZNA, STO BI ME JAKO CUDILO)  i lepo rascistite to, a tebi kl0kan savet:

NE DAJ NIKOME SVOJ NALOG !!!

Ajde zamisli da te pitam ja sada daj mi svoj nick na elitesecurity forumu, caskom nesto da pogledam....i posle promenim sifru itd.....a sta cu sve ciniti s obzirom na moderatorska ovlascenja...ohoho....

Ajde navedite nickove koji su koristili nick kl0kan

"All truth passes through three stages. First, it is ridiculed. Second, it is violently opposed. Third, it is accepted as being self-evident."

Schopenhauer
Na vrh
Rodman View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Rodman Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Listopad/Oct.2006 u 23:05
izgleda da ja nisam u toku, prije jedno 3 tjedna dodje klokan i kaze ja sam musko, sad je opet zensko, sta se to ovdje dogadja?
I ko je to koristio vise nickova?
Na vrh
kl0kan View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kl0kan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Listopad/Oct.2006 u 23:08
BELI, antisemitski podforum ti je dolje pa desno.

VLADIKA, na krivu adresu se obraćaš. Što ne bi reko ovom vederu ''lakše malo'', jer je, mimo svih PROPISA i PRAVILA pobrisao članu nick sa foruma?!

Ali ja sam za konstruktivno. Dakle, VLADIKA:
- namjesti na forum pobrisani nick total eclipse.
- ime: rudjer
- država: criatia
- broj postova: 67
... i pošalji password na njegovu mail adresu priloženu u Postavkama.

Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Listopad/Oct.2006 u 23:21
e to se i ja pitam ko je klokan u stvari muško ili žensko?
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Na vrh
blackpearl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj blackpearl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Studeni/Nov.2006 u 00:48
Prvo da se IZVINIM sto odgovaram na vec zatvorenu temu!
Nemam obicaj da ulazim u ovake rasprave preko neta ali se osecam prozvanom

Originalno postovano od strane kl0kan kl0kan piše:

Baš to si uradila, BAN BEZ IKAKVOG RAZLOGA, o tome razgovaramo.Ako je svejedno je li ban legalan ili ne, što podmećeš ta lažna pravila kojih se ne držiš?

Ti izgleda ne shvatas da na ovom forumu postoje CETIRI moderatora i 2 admina. Vladika nema potrebe da meni za sada nista kaze (ako bude trebalo primicu kritiku, od toga ne bezim) jer hvala normalni smo ljudi pa sve odluke sto se tice foruma donosimo ZAJEDNO. Total exlipse ja banan sa foruma zbog uzastopnog NEPOSTOVANJA pravila (onaj link sto stoji u mom potpisu posto nisam sigurna da mislimo na ista parvila) a zbog tehnickih ne mogucnosti klasicnog bana to je ucinjeno kako jeste, vazno je da ta osoba nema vise pristup ovom forumu.

Ja ne znam sta vise reci na tu temu, stvarno nemam vise zelju da ponavljam milion puta iste stvari

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <12
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,266 sekundi.