Ispiši stranicu | Zatvori Prozor

videste li vi ove fake prevode

Web: Titlovi.com
Kategorija: TITLOVI / PREVODI
Ime foruma: Najave, ispravke, obavještenja...
Opis foruma: Razgovori o titlovima, najave, postavljanje, zamjene, ocjene, komentari...
URL: https://forum.titlovi.com/forum_posts.asp?TID=11185
Datum ispisa: 11.Lipanj/Jun.2026 u 17:45
Verzija Softvera: Web Wiz Forums 11.01 - http://www.webwizforums.com

Tema: videste li vi ove fake prevode
Objavio: xW0Lf
Tema: videste li vi ove fake prevode
Datum objave: 30.Listopad/Oct.2006 u 11:27
opet se nasla neka budala da uploaduje djubre na sajt
pogledajte onaj flood od subote
sve zvuni nazivi, a ustvari jedan te isti "kao" prevod filma "minis first time"
gde neka budala proziva administratore i moderatore ovog sajta i pravi se pametan

zna li neko nesto o tome i dokle cemo biti izlozeni teroru raznoraznih umobolnih idiota?

-------------
ko se boji vuka jos... tri za gros... tri za gros... vuka se ne bojim ja tralalala :) :) :)

Odgovori:
Objavio: dejan-sl
Datum objave: 30.Listopad/Oct.2006 u 12:59

ajd baci mi nazive filmova pa ću obrisat

-------------
HAJDUK zivi vjecno,Bog i nitko vise!!!!

Objavio: klaki
Datum objave: 30.Listopad/Oct.2006 u 13:33
Kreten koristi pocetak mog maila za Nick. Banuj govno!!!

-------------
12.Zabranjen je uplaod titlova koji u imenu sadrže PREVEDITE ili MOLIM PREVOD kao i titlovi koji su na kineskom, japanskom i drugim egzotičnim jezicima. Takodje i zahtevanje da neko prevodi za vas

Objavio: pejafor3
Datum objave: 30.Listopad/Oct.2006 u 14:50
Dejane, HMMMMMM. Ako ti nisi video do sada te titlove i probao, ne znam sta onda da kazem. U stvari znam sta da kazem ali cu biti banovan.

Datum objave: 30.Listopad/Oct.2006 u 15:51
pa nisam ja lega 24h pred kompom i sad da gledam ko kakvve titlove stavlja...al jel tebi problem reć koji su to titlovi..........

-------------

Objavio: xW0Lf
Datum objave: 30.Listopad/Oct.2006 u 16:00
ne bih da se mesam, al posto je moj topic, ajde

dejane dejane.. ipak si ti ovde admin, trebalo bi malo vise da pazis na pravila igre, ta necemo valjda mi sami da brinemo za sebe, zasto smo te birali da budes kalif umesto kalifa? hehehe

a usput, fake su svi titlovi u zadnjih 7 dana gde za uploadera pise "kasap73" (bez navodnika)
verovatno neki iskompleksirani klinac koga ste skoro banovali/zajebali pa misli da ce na ovakav nachin da vam se osveti... grrrrrrrrrrr

-------------
ko se boji vuka jos... tri za gros... tri za gros... vuka se ne bojim ja tralalala :) :) :)

Datum objave: 30.Listopad/Oct.2006 u 16:04
već sam vam par puta rekao da nemogu tražiti po nicku,dajte mi naziv filma(titla).....a i nisam uopće bio na netu par dana za vašu informaciju...

-------------

Objavio: pejafor3
Datum objave: 30.Listopad/Oct.2006 u 16:17
Ma to su majstori sa onog novog sajta. Nemaju sta da podignu na svoj sajt od titlova pa poceli da spam-uju druge sajtove.

Objavio: kl0kan
Datum objave: 30.Listopad/Oct.2006 u 17:19
da, uvijek su drugi krivi, cudno.
jako te zanima sto oni imaju i nemaju.
radje gledaj svoja posla.

Objavio: theacidwiz
Datum objave: 30.Listopad/Oct.2006 u 20:01
Secam se da je bio
National Lampoon's Dorm Daze 2: College @ Sea
John Tucker Must Die
fake od @kasap73

-------------
[IMG]http://img293.imageshack.us/img293/1476/theacidwizpr8.jpg">

Objavio: blackpearl
Datum objave: 30.Listopad/Oct.2006 u 21:16
i Strangers With candy je isto fake

-------------

Objavio: Mate Mišo Kova&
Datum objave: 31.Listopad/Oct.2006 u 07:43
sise od ivane banfić, isto fake

-------------
But if I go to hell then I hope I burn well

Objavio: jkovacGS
Datum objave: 31.Listopad/Oct.2006 u 08:51
Little man

Objavio: Minal
Datum objave: 31.Listopad/Oct.2006 u 10:36

Prvo se izvinjavam xWolfu što mu ovako upadam u temu, ali da ne otvaram novu, evo još nekoliko titlova nekog mamlaza koji se pojavio od jutros sa nickom "bigz". Dakle treba pobrisati slijedeće:

Severance.2006
The Guardian
The Marine.2006
Five Fingers
Flyboys
Little Man

I naravno molba da se isti banira.

POZDRAV

Objavio: TORSTEN
Datum objave: 31.Listopad/Oct.2006 u 16:59
PA IMATE OPET ISTA SRANJA OD MIRKOISLAVKO SVI SU TITLOVI ZA CRANK A ON POSTAVLJA

Datum objave: 31.Listopad/Oct.2006 u 17:28
Originalno postovano od strane Minal Minal piše:

Dakle treba pobrisati slijedeće:

Severance.2006The GuardianThe Marine.2006Five FingersFlyboysLittle Man

I naravno molba da se isti banira.

Nemaą pravo, na ovom sajtu je smeće dobrodoąlo. Baniraju se samo pristojni i kulturni članovi, filmofili. Takvi najviąe smetaju.

BTW: I The Queen je fake.

Datum objave: 31.Listopad/Oct.2006 u 17:50
To sto je neko prevodilac ili cak "pristojna i kulturna osoba" (evo pucam od smeha na tu izjavu) ne znaci da moze da se ponasa kako hoces i da nepostuje pravila foruma!
Pravilo vazi podjednako za SVE posetioce foruma

-------------

Datum objave: 31.Listopad/Oct.2006 u 17:57
Originalno postovano od strane Vedder Vedder piše:

To sto je neko prevodilac ili cak "pristojna i kulturna osoba" (evo pucam od smeha na tu izjavu) ne znaci da moze da se ponasa kako hoces i da nepostuje pravila foruma!
Pravilo vazi podjednako za SVE posetioce foruma

Samo pucaj. Ničija nije do zore gorela.
BTW: Nema u pravilima foruma ni riječi o ilegalnom banu, odnosno brisanju nicka. To je samovolja i bahaćenje. I to će ti se obit o glavu.

Objavio: Rodman
Datum objave: 31.Listopad/Oct.2006 u 18:16
Sta se ti stalno bunis? Stalno neka prigovaranja, di god neka svadja evo i klokan je tu, ajd dovidjenja ako ti se ne svidja.

Datum objave: 31.Listopad/Oct.2006 u 18:29
Meni se nema sta obit o glavu!
Sto se bana tice bio on ilegan ili ne ne znaci da ga ta osoba nije zasluzila sto je najvaznije o celoj ovoj prici!
A bahacenje bi bilo kad bih sada tebe ili bilo koga drugog banovala bez ikakovog razloga ali ja ne vidim da se to desava.

-------------

Datum objave: 31.Listopad/Oct.2006 u 18:30
A tko si ti da mene učią ąto ću radit? Ako ti se ne sviđa, nemoj čitat.
Gledaj svoja posla.

Datum objave: 31.Listopad/Oct.2006 u 20:27
Originalno postovano od strane Vedder Vedder piše:

Sto se bana tice bio on ilegan ili ne ne znaci da ga ta osoba nije zasluzila 
A bahacenje bi bilo kad bih sada tebe ili bilo koga drugog banovala bez ikakovog razloga

Baš to si uradila, BAN BEZ IKAKVOG RAZLOGA, o tome razgovaramo.

Ako je svejedno je li ban legalan ili ne, što podmećeš ta lažna pravila kojih se ne držiš?

Objavio: Vladika
Datum objave: 31.Listopad/Oct.2006 u 22:38
Je'l ovde stvarno MORA da bude svadje. Ta "zla krv" se valja suzbiti. Predlazem da se krene od nule, da se gluposti "zaborave" i pocne sveze i bez predrasuda. Kloki, lakse malo, nema potrebe za svim ovim, moze se mnogo konstruktivnije.

-------------
Vladika

Objavio: BELI
Datum objave: 31.Listopad/Oct.2006 u 23:01

Je li ljudi, sto svi cutite, kada svi znate da je nalog koji je sporan koristilo vise osoba i da je se sada javila osoba koja je prva regovala taj nick.

Sada se cudi sto je banovana, odnosno taj nick, a ovamo zaboravlja ko je sve koristio taj nalog. 

Mislim, iako mi je receno da cutim o svemu, necu i ne mogu cutati o nepravdi.

Recite sta je u pitanju ,  sta je taj nick cinio po forumu i zasto je dobio ban, (AKO JOS NE ZNA, STO BI ME JAKO CUDILO)  i lepo rascistite to, a tebi kl0kan savet:

NE DAJ NIKOME SVOJ NALOG !!!

Ajde zamisli da te pitam ja sada daj mi svoj nick na elitesecurity forumu, caskom nesto da pogledam....i posle promenim sifru itd.....a sta cu sve ciniti s obzirom na moderatorska ovlascenja...ohoho....

Ajde navedite nickove koji su koristili nick kl0kan

-------------
"All truth passes through three stages. First, it is ridiculed. Second, it is violently opposed. Third, it is accepted as being self-evident."

Schopenhauer

Objavio: Rodman
Datum objave: 31.Listopad/Oct.2006 u 23:05
izgleda da ja nisam u toku, prije jedno 3 tjedna dodje klokan i kaze ja sam musko, sad je opet zensko, sta se to ovdje dogadja?
I ko je to koristio vise nickova?

Datum objave: 31.Listopad/Oct.2006 u 23:08
BELI, antisemitski podforum ti je dolje pa desno.

VLADIKA, na krivu adresu se obraćaš. Što ne bi reko ovom vederu ''lakše malo'', jer je, mimo svih PROPISA i PRAVILA pobrisao članu nick sa foruma?!

Ali ja sam za konstruktivno. Dakle, VLADIKA:
- namjesti na forum pobrisani nick total eclipse.
- ime: rudjer
- država: criatia
- broj postova: 67
... i pošalji password na njegovu mail adresu priloženu u Postavkama.

Objavio: AcaNDr
Datum objave: 31.Listopad/Oct.2006 u 23:21
e to se i ja pitam ko je klokan u stvari muško ili žensko?

-------------
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Datum objave: 01.Studeni/Nov.2006 u 00:48
Prvo da se IZVINIM sto odgovaram na vec zatvorenu temu!
Nemam obicaj da ulazim u ovake rasprave preko neta ali se osecam prozvanom

Originalno postovano od strane kl0kan kl0kan piše:

Baš to si uradila, BAN BEZ IKAKVOG RAZLOGA, o tome razgovaramo.Ako je svejedno je li ban legalan ili ne, što podmećeš ta lažna pravila kojih se ne držiš?

Ti izgleda ne shvatas da na ovom forumu postoje CETIRI moderatora i 2 admina. Vladika nema potrebe da meni za sada nista kaze (ako bude trebalo primicu kritiku, od toga ne bezim) jer hvala normalni smo ljudi pa sve odluke sto se tice foruma donosimo ZAJEDNO. Total exlipse ja banan sa foruma zbog uzastopnog NEPOSTOVANJA pravila (onaj link sto stoji u mom potpisu posto nisam sigurna da mislimo na ista parvila) a zbog tehnickih ne mogucnosti klasicnog bana to je ucinjeno kako jeste, vazno je da ta osoba nema vise pristup ovom forumu.

Ja ne znam sta vise reci na tu temu, stvarno nemam vise zelju da ponavljam milion puta iste stvari

-------------

Ispiši stranicu | Zatvori Prozor

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd. - http://www.webwiz.co.uk