| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Novi Titlovi.com KODI plugin (19.05.2025.) | BA | HR | MK | RS | SI | |
Odgovori
|
Stranica <123 |
| Korisnik | |
deklica
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member
Pridružen: 18.Ožujak/Mar.2010 Lokacija: KG Status: Offline Points: 121 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 18.Kolovoz/Aug.2025 u 14:15 |
Addon podrzava samo Kodi 19+, stare verzije koriste python2 i nisu kompatibilne... |
|
![]() |
|
safethful
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 02.Rujan/Sep.2025 u 21:00 |
|
Imam isto problem da ne pronalazi titlove za serije iako na sajtu postoje. Pokušao u postavkama da pretrazivanje po godini ukljucim pa iskljucim ali nista. Koje jos opcije mogu pomoci?
|
|
![]() |
|
administrator
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Pridružen: 25.Sijecanj/Jan.2003 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 14395 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 02.Rujan/Sep.2025 u 21:45 |
|
Od pomoći bi bilo kada bi rekao o kojoj se seriji radi i kojoj sezoni/epizodi je riječ.
|
|
![]() |
|
safethful
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 02.Rujan/Sep.2025 u 21:56 |
|
Radi se o seriji Reservatet aka Secrets we keep, Epizoda 1. Također nije radilo kod serije Untamed.
|
|
![]() |
|
administrator
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Pridružen: 25.Sijecanj/Jan.2003 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 14395 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 03.Rujan/Sep.2025 u 11:53 |
|
Pozdrav Vidim u čemu je problem Navedenni naslovi imaju sljedeći imbi a kodi u tvom slučaju umjesto imbid-a serije prosljedi imdbid od epizode. Reservatet aka Secrets we keep - tt33496221, a kodi prosljedi ovaj imdbi - tt335036 Untamed - tt31710822, a kodi prosljedi ovaj imdbid tt31719521 Nisam siguran šta ja tu mogu napraviti pa ću zamoliti deXe-a da pogleeda.
|
|
![]() |
|
safethful
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 03.Rujan/Sep.2025 u 12:19 |
|
Ok hvala, nadam se da ima neko rjesenje. Ja cu pokusat precesljat postavke u kodiju, mozda pronadjem nesto.
|
|
![]() |
|
deklica
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 03.Rujan/Sep.2025 u 23:23 |
|
Sumnjam da nesto mnogo tu moze da se uradi, jer je vrlo neobicno da ne kazem izuzetak da se tako nesto desava, a premalo je podataka da bi znao sto, i kao sto je Nikola rekao, Kodi dobije informaciju sa pogresnim imdb brojem i zato ne nalazi titl. Fakticki nije greska do addona vec kako kodi dobije informaciju o imdb id.
Ja to ne mogu da reprodukujem jer mi svaki put nalazi ispravno titlove, ne znam kako pustas te serije, preko kog addona? Pomoglo bi ako bi na kodi paste prosledio svoj log preko kodi logfile uploadera, a prethodno ga ukljucio u opcijama da ispisuje log, i recimo Nikoli posalji url... Da vidimo odakle dobija pogresno unet imdb broj ili broj epizode koji ne bi trebalo da bude unet... Jedino sto mi pada na pamet, je da, posto sam ubacio vise nacina do dolazenja do imdb id-ja addon ne nalazi ispravan jer ga nema, ali u nekim drugim varijantama nadje tt broj koji nije ispravan, a ne bi trebalo da bude nikakav, i onda bi potražio po imenu ali ovako ga pogresna informacija zezne. Zato mi treba log da vidim sta gde pronalazi. Da izbegnes to mozes da iskljucis opciju pretrage preko imdb ali to nije najlepše resenje jer je tako pretraga tacnija, ali mozda jedino zbog tvog specificnog koriscenja kodija. I druga preporuka je koriscenje subloadera, jer dosta netflix izdanja imaju integrisane titlove pa bi se oni aktivirali automatski bez pretrage titlova. |
|
![]() |
|
safethful
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 04.Rujan/Sep.2025 u 20:43 |
|
Koristim Seren addon. Pokusao sam da iskljucim pretragu preko imdbid ali isto nema rezultata. Jel moze neki mail na koji mogu proslijediti log.
|
|
![]() |
|
administrator
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 04.Rujan/Sep.2025 u 21:58 |
|
Pošalji slobodno meni na nikola@titlovi.com
|
|
![]() |
|
deklica
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 05.Rujan/Sep.2025 u 01:47 |
Pogledao sam log i definitivno je problem kako Seren funkcionise, tj. on za svaku epizodu ubacuje u njen properti njen imdb id, i to je nemoguce sprečiti. Addon ga ispravno nalazi, ali je on pogresan, e sad addon ne moze znati da li je taj id od serije ili epizode, mislim da je cak zeznuto da se radi i neko poredjenje i nisam ni siguran da li moze da se na lak nacin dobiju oba id-a, pa da addon izabere pravi... Mislim da sam probajuci primetio i da drugi addoni koji su zasnovani na pretrazi preko imdb id ne dobijaju rezultat kod serija (open subtitles plus). Kao sto rekoh, resenje je da ugasis pretragu preko imdb id i radice ti, nije ti radilo kad si probao jer si verovatno startovao epizodu tj. seriju koju si ranije pretrazio i dobio si rezultat iz kesa da nema rezultata. Ili obrisi kes fajl ili ako je proslo neko vreme moguce da je istekao pa ces dobiti ispravnu pretragu. A mozda je i najbolje resenje da predjes na novije i bolje addone koji se odrzavaju, a to ti kazem ja kao bivsi seren korisnik, da je fen lite uveliko bolji addon i brži... |
|
![]() |
|
safethful
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 05.Rujan/Sep.2025 u 23:33 |
|
Hvala na podrsci. Zahvaljujuci vama sam konacno odlucio investirati vrijeme da napravim novi build sa fen lite i gle cuda sve radi puno bolje nego ranije. Titlovi addon isto radi bez greske zasad. Svaka cast
|
|
![]() |
|
administrator
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 14.Prosinac/Dec.2025 u 18:53 |
|
Samo da potvrdim da danas (14.12.2025) oko 14:15 minuta je kodi api bio nedostupan zbog moje greške.
Greška je ispravljen i sve bi moralo funkcionirati
|
|
![]() |
|
IvanNBG
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 15.Veljaca/Feb.2026 u 13:00 |
|
Može li ni neko reći koji je trenutno najbolji Add-on za gledanje EX-YU kanala? Hvala.
|
|
![]() |
|
deklica
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 16.Veljaca/Feb.2026 u 22:22 |
|
Pogresno pitanje na pogresnom forumu ;)
|
|
![]() |
|
Tomislav63
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: Od juče u 13:58 |
|
Uplatio sam jučer zmaj opciju,addon za titlove na Stremio su proradili,ali na Kodi nisu,u čemu je problem? Deinstalirao samstari Titlovi.com,instalirao novu verziju 2.0.1,upisao username i pass ali ništa,javlja mi neovlašteni pristup! Molim pomoć
|
|
![]() |
|
administrator
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: Od juče u 14:48 |
|
Odgovorio sam Vam i na mail. Ako Vam lozinka sadrži mala i velika slova potrebno ju je izmijeniti da ima samo mala slova. Kod nekih korisnika to zna biti problem kod kodi-a
|
|
![]() |
|
Tomislav63
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: Od juče u 15:46 |
|
Eto,u najkraćem roku mi je riješen problem koji sam imao sa aktivacijom titla na Kodi! Hvala vamPuno!!! :)
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
Stranica <123 |
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |