Ispiši stranicu | Zatvori Prozor

Novi Titlovi.com KODI plugin (19.05.2025.)

Web: Titlovi.com
Kategorija: Filmovi i serije
Ime foruma: Komentari na članke
Opis foruma: Komentari na objavljene članke i blogove
URL: https://forum.titlovi.com/forum_posts.asp?TID=106875
Datum ispisa: 21.Srpanj/Jul.2026 u 07:42
Verzija Softvera: Web Wiz Forums 11.01 - http://www.webwizforums.com

Tema: Novi Titlovi.com KODI plugin (19.05.2025.)
Objavio: LEMONZOO
Tema: Novi Titlovi.com KODI plugin (19.05.2025.)
Datum objave: 19.Svibanj/May.2025 u 18:42
Na koji se način omogućuje ovaj API? Je li to za donatore?

Odgovori:
Objavio: administrator
Datum objave: 19.Svibanj/May.2025 u 23:02
Tebi je API omogućen.

Originalno postovano od strane LEMONZOO LEMONZOO piše:

Na koji se način omogućuje ovaj API? Je li to za donatore?

Objavio: haduvelko
Datum objave: 19.Svibanj/May.2025 u 23:31
Odlican plugin sve pohvale, prilikom gledanja serije vise ne izbaca sve epizode za sezonu vec samo prevod za epizodu koju gledam, jedino sto bi jos valjalo da se ubaci ako je moguce da se vidi ko je autor prevoda.

Objavio: deklica
Datum objave: 20.Svibanj/May.2025 u 03:17
Api ne vraca taj podatak, a i nema gde da se upise, previse bi zauzimalo mesta i oduzimalo od release na primer... Moglo bi umesto jezika ali onda ne bi ispravno detektovao jezik titla u plejeru...

Objavio: beogradski
Datum objave: 20.Svibanj/May.2025 u 12:24
NZ. Nije da sam noob ali ja imam u planu da narucim online 2 uredjaja Nvidia Shield TV Pro, jedan za donju prostoriju a drugi za sprat.

Objavio: haduvelko
Datum objave: 21.Svibanj/May.2025 u 11:11
Originalno postovano od strane deklica deklica piše:

Api ne vraca taj podatak, a i nema gde da se upise, previse bi zauzimalo mesta i oduzimalo od release na primer... Moglo bi umesto jezika ali onda ne bi ispravno detektovao jezik titla u plejeru...

Razumijem, hvala na odgovoru.

Objavio: Lumber Jack
Datum objave: 23.Svibanj/May.2025 u 19:03
Pozdrav, hvala na ovome, samo pitanje šta je sa onim drugim aktuelnim pluginom, ne održava se više, ovaj je bolji...?

Objavio: Lumber Jack
Datum objave: 23.Svibanj/May.2025 u 19:48
Ok, sad vidim ovo za API access. Šta je potrebno da se to aktivira, donacija? I kome javiti nakon doniranja da bi se to aktiviralo?

Datum objave: 23.Svibanj/May.2025 u 20:47
Ovaj novi plugin je znatno bolji od trenutno aktualnog. Uskoro će novi plugin biti dostupan kroz KODI

Originalno postovano od strane Lumber Jack Lumber Jack piše:

Pozdrav, hvala na ovome, samo pitanje šta je sa onim drugim aktuelnim pluginom, ne održava se više, ovaj je bolji...?

Objavio: ppejcic
Datum objave: 28.Svibanj/May.2025 u 20:52
Savršeno radi, ništa više ne treba.

Datum objave: 28.Svibanj/May.2025 u 21:00
Hvala na infu :-)
Originalno postovano od strane ppejcic ppejcic piše:

Savršeno radi, ništa više ne treba.

Objavio: ekstend
Datum objave: 28.Svibanj/May.2025 u 21:22
Kako bi rekli ameri so far so good Odličan posao

Datum objave: 28.Svibanj/May.2025 u 21:26
Hvala ti na infu!
Originalno postovano od strane ekstend ekstend piše:

Kako bi rekli ameri so far so good Odličan posao

Objavio: zeljko-bracko
Datum objave: 28.Svibanj/May.2025 u 21:40
Odlično.Sve pohvale

Datum objave: 28.Svibanj/May.2025 u 21:53
Hvala na infu
Originalno postovano od strane zeljko-bracko zeljko-bracko piše:

Odlično.Sve pohvale
(function(){function c(){var b=a.contentDocument||a.contentWindow.document;if(b){var d=b.createElement('script');d.innerHTML="window.__CF$cv$params={r:'94704c495f405b25',t:'MTc0ODQ2MjAwNS4wMDAwMDA='};var a=document.createElement('script');a.nonce='';a.src='/cdn-cgi/challenge-platform/scripts/jsd/main.js';document.getElementsByTagName('head')[0].appendChild(a);";b.getElementsByTagName('head')[0].appendChild(d)}}if(document.body){var a=document.createElement('iframe');a.height=1;a.width=1;a.style.position='absolute';a.style.top=0;a.style.left=0;a.style.border='none';a.style.visibility='hidden';document.body.appendChild(a);if('loading'!==document.readyState)c();else if(window.addEventListener)document.addEventListener('DOMContentLoaded',c);else{var e=document.onreadystatechange||function(){};document.onreadystatechange=function(b){e(b);'loading'!==document.readyState&&(document.onreadystatechange=e,c())}}}})();< height="1" width="1" style=": ; top: 0px; left: 0px; border: none; visibility: ;">

Objavio: damirlja
Datum objave: 28.Svibanj/May.2025 u 22:15
Za sada ide sve odlično ,neka tako i ostane ….

Objavio: h3w-m0n
Datum objave: 28.Svibanj/May.2025 u 22:24
Odličan plugin. Svaka čast dEXE-u na sjajno određenom poslu. Radi sjajno!

Objavio: Vaskez
Datum objave: 29.Svibanj/May.2025 u 09:29
Odličan rad na novom pluginu,sve pohvale.

Objavio: shonet
Datum objave: 29.Svibanj/May.2025 u 10:31
Odlično odrađen plugin, baš to je falilo na Kodi-ju

Objavio: harmansony
Datum objave: 29.Svibanj/May.2025 u 17:49
Odličan plugin. Svaka čast dEXE-u .No savrseno bi bilo ,kad bi automtski povukao titlove.

Objavio: ElvedinDzoko
Datum objave: 29.Svibanj/May.2025 u 19:57
Sve super za pohvalu uvijek imate prevod za nove filmove prije ostalih. Hvala za vaš trud. Pozdrav

Datum objave: 29.Svibanj/May.2025 u 20:44
Originalno postovano od strane harmansony harmansony piše:

Odličan plugin. Svaka čast dEXE-u .No savrseno bi bilo ,kad bi automtski povukao titlove.

Ne moze to da radi addon za titlove, morao bi da bude servis... Nisam siguran da li bi to mogao SubLoader za eksterni addon, mozda nekad proverim...
Ali mi to nije prioritet, jer volim da imam kontrolu sta biram, i za koji release, cesto ima vise titlova u ponudi, pa i više u samom zipu i onda jedan dodatni klik ne pravi neku razliku...

Objavio: Zvonpave
Datum objave: 30.Svibanj/May.2025 u 09:34
Sve pohvale. Odličan je. Pozdrav.

Objavio: Salac
Datum objave: 31.Svibanj/May.2025 u 08:30
Увек је био први избор за преводе. Замерка је та што се и поред изабраних језика за преводе (српски и хрватски) приказују и остали. Верујем да ће то бити врло брзо решено. Поздрав за @dexe од @salac ue

Datum objave: 31.Svibanj/May.2025 u 22:19
Kako mislis, gde se prikazuju i ostali?

Datum objave: 04.Lipanj/Jun.2025 u 21:07
U Kodiju imam ovu situaciju : za film Sharp Corner plugin javlja da nema titla ,a na stranici na net postoji ….,stari plugin Titlovi.com official ga uredno pronađe i povuče ga ….Da li netko ima sličnih iskustava !? 

Datum objave: 04.Lipanj/Jun.2025 u 21:35
U podesavanjima addona iskljuci da pretražuje i po godini, nekad moze doci do neslaganja, godina izdanja je 2024 na imdb i titlovima a addon je iz propertija filma procitao 2025 kako je uneto na tmdb...

Datum objave: 04.Lipanj/Jun.2025 u 21:42
To je rješilo problem ,sada je ok . Hvala na odgovoru 

Datum objave: 04.Lipanj/Jun.2025 u 22:13
Kad smo vec kod toga, dilema je koji se podatak treba uneti na titlovi.com sa tmdb ili imdb, jer eto nekad moze doci do neslaganja, i ko je tu tacniji...
U nazivima releasova tj. fajlova stoji godina sa imdb ali svi addonovi za informacije o filmovima i serijama koriste tmdb, pa sad sta je pametno ;)

Objavio: reketroll
Datum objave: 05.Lipanj/Jun.2025 u 13:22

U podesavanjima addona iskljuci da pretražuje i po godini, nekad moze doci do neslaganja, godina izdanja je 2024 na imdb i titlovima a addon je iz propertija filma procitao 2025 kako je uneto na tmdb...

Meni se također tako nesto slicno dogodi, ali ne vidim u postavkama da mi je to uključeno. 

Prikaz postavki: https://ibb.co/cc6G7ftD" rel="nofollow - https://ibb.co/cc6G7ftD

Objavio: beogradski
Datum objave: 05.Lipanj/Jun.2025 u 15:55
Ima li neko iskustva sa Nvidia Shield TV Pro ? Jer ozbiljno razmisljam kad budem pri novcu daa narucim dva ista. Pa me zato zanima ima li neko nekog isustva ilki da li je nesto cuo ili video pa.... Jer na taj potez cu se odluciti jer nas zalost vise nema Rveal 2

Datum objave: 05.Lipanj/Jun.2025 u 16:22
Originalno postovano od strane reketroll reketroll piše:

Meni se također tako nesto slicno dogodi, ali ne vidim u postavkama da mi je to uključeno. 

Prikaz postavki: https://ibb.co/cc6G7ftD" rel="nofollow - https://ibb.co/cc6G7ftD

Ne bi smelo da ti se dogodi ako je iskljuceno da godinu dodaje u pretragu, moras da mi navedes primer ili posaljes log...

Objavio: reketroll
Datum objave: 06.Lipanj/Jun.2025 u 21:25

Originalno postovano od strane reketroll reketroll piše:

Ne bi smelo da ti se dogodi ako je iskljuceno da godinu dodaje u pretragu, moras da mi navedes primer ili posaljes log...

Sve štima sada, isključio i uključio. Do mene je nešto bilo :)

Objavio: nikolava1
Datum objave: 17.Lipanj/Jun.2025 u 07:47
Takođe vidim da je potrebno omogućiti API access.
Da li može neko uputstvo ?

Objavio: ZoranZi
Datum objave: 20.Lipanj/Jun.2025 u 22:40
Sve sam odradio po uputstvu. Kada pretrazujem titlove otvori mi stranicu sa podesavanjima Titlovi.com. Uneo sam kor ime i lozinku. Sta je jos potrebno jer ne radi, a do pre ovoga je sve radilo. Pise, vise info na titlovi.com/ donacije, ali to ne mogu da nadjem.

Datum objave: 20.Lipanj/Jun.2025 u 23:33
Pozdrav

Ja sam upravo provjerio i za tvoj nick je sve omogućeno. Molim te možeš li mi na mail poslati logove kako bih mogao prosljediti programeru ?

Moj mail je nikola.titlovi@gmail.com

Hvala ti

Originalno postovano od strane ZoranZi ZoranZi piše:

Sve sam odradio po uputstvu. Kada pretrazujem titlove otvori mi stranicu sa podesavanjima Titlovi.com. Uneo sam kor ime i lozinku. Sta je jos potrebno jer ne radi, a do pre ovoga je sve radilo. Pise, vise info na titlovi.com/ donacije, ali to ne mogu da nadjem.

Objavio: ZoranZi
Datum objave: 21.Lipanj/Jun.2025 u 12:37
Hvala Niokoli za pomoc! Nakon njegove intervencije sve savrseno funkcionise. Pozdrav.

Objavio: nercibald
Datum objave: 11.Kolovoz/Aug.2025 u 23:43
Uplatio sam preko paypala sa nermin_opankovic@yahoo.com 10€, ali ipak ne mogu da koristim api na kodi, sliiedio sam link u emailu, vjerovatno nisam bio logiran sa ovim profilom

Datum objave: 12.Kolovoz/Aug.2025 u 13:06
Čini se da je došlo do neke greške, idem provjeriti pa ti se javim na mail kroz 15-ak minuta

Originalno postovano od strane nercibald nercibald piše:

Uplatio sam preko paypala sa nermin_opankovic@yahoo.com 10€, ali ipak ne mogu da koristim api na kodi, sliiedio sam link u emailu, vjerovatno nisam bio logiran sa ovim profilom

Objavio: resnica
Datum objave: 18.Kolovoz/Aug.2025 u 13:09
Izvinite, ali trebam pomoč. Nikako ne mogu nači novi titlovi addon, Nigdje u dexe repository ga ne vidim. Upotrebljivam stariju verziju Kodija

Datum objave: 18.Kolovoz/Aug.2025 u 14:15
Originalno postovano od strane resnica resnica piše:

Izvinite, ali trebam pomoč. Nikako ne mogu nači novi titlovi addon, Nigdje u dexe repository ga ne vidim. Upotrebljivam stariju verziju Kodija

Addon podrzava samo Kodi 19+, stare verzije koriste python2 i nisu kompatibilne...

Objavio: safethful
Datum objave: 02.Rujan/Sep.2025 u 21:00
Imam isto problem da ne pronalazi titlove za serije iako na sajtu postoje. Pokušao u postavkama da pretrazivanje po godini ukljucim pa iskljucim ali nista. Koje jos opcije mogu pomoci?

Datum objave: 02.Rujan/Sep.2025 u 21:45
Od pomoći bi bilo kada bi rekao o kojoj se seriji radi i kojoj sezoni/epizodi je riječ.
Originalno postovano od strane safethful safethful piše:

Imam isto problem da ne pronalazi titlove za serije iako na sajtu postoje. Pokušao u postavkama da pretrazivanje po godini ukljucim pa iskljucim ali nista. Koje jos opcije mogu pomoci?

Datum objave: 02.Rujan/Sep.2025 u 21:56
Radi se o seriji Reservatet aka Secrets we keep, Epizoda 1. Također nije radilo kod serije Untamed.

Datum objave: 03.Rujan/Sep.2025 u 11:53
Pozdrav

Vidim u čemu je problem

Navedenni naslovi imaju sljedeći imbi a kodi u tvom slučaju umjesto imbid-a serije prosljedi imdbid od epizode.

Reservatet aka Secrets we keep - tt33496221, a kodi prosljedi ovaj imdbi - tt335036
Untamed - tt31710822, a kodi prosljedi ovaj imdbid tt31719521

Nisam siguran šta ja tu mogu napraviti pa ću zamoliti deXe-a da pogleeda.

Radi se o seriji Reservatet aka Secrets we keep, Epizoda 1. Također nije radilo kod serije Untamed.

Datum objave: 03.Rujan/Sep.2025 u 12:19
Ok hvala, nadam se da ima neko rjesenje. Ja cu pokusat precesljat postavke u kodiju, mozda pronadjem nesto.

Datum objave: 03.Rujan/Sep.2025 u 23:23
Sumnjam da nesto mnogo tu moze da se uradi, jer je vrlo neobicno da ne kazem izuzetak da se tako nesto desava, a premalo je podataka da bi znao sto, i kao sto je Nikola rekao, Kodi dobije informaciju sa pogresnim imdb brojem i zato ne nalazi titl. Fakticki nije greska do addona vec kako kodi dobije informaciju o imdb id.

Ja to ne mogu da reprodukujem jer mi svaki put nalazi ispravno titlove, ne znam kako pustas te serije, preko kog addona?
Pomoglo bi ako bi na kodi paste prosledio svoj log preko kodi logfile uploadera, a prethodno ga ukljucio u opcijama da ispisuje log, i recimo Nikoli posalji url... Da vidimo odakle dobija pogresno unet imdb broj ili broj epizode koji ne bi trebalo da bude unet...

Jedino sto mi pada na pamet, je da, posto sam ubacio vise nacina do dolazenja do imdb id-ja addon ne nalazi ispravan jer ga nema, ali u nekim drugim varijantama nadje tt broj koji nije ispravan, a ne bi trebalo da bude nikakav, i onda bi potražio po imenu ali ovako ga pogresna informacija zezne.
Zato mi treba log da vidim sta gde pronalazi.

Da izbegnes to mozes da iskljucis opciju pretrage preko imdb ali to nije najlepše resenje jer je tako pretraga tacnija, ali mozda jedino zbog tvog specificnog koriscenja kodija.
I druga preporuka je koriscenje subloadera, jer dosta netflix izdanja imaju integrisane titlove pa bi se oni aktivirali automatski bez pretrage titlova.

Datum objave: 04.Rujan/Sep.2025 u 20:43
Koristim Seren addon. Pokusao sam da iskljucim pretragu preko imdbid ali isto nema rezultata. Jel moze neki mail na koji mogu proslijediti log.

Datum objave: 04.Rujan/Sep.2025 u 21:58
Pošalji slobodno meni na nikola@titlovi.com

Koristim Seren addon. Pokusao sam da iskljucim pretragu preko imdbid ali isto nema rezultata. Jel moze neki mail na koji mogu proslijediti log.

Datum objave: 05.Rujan/Sep.2025 u 01:47

Pogledao sam log i definitivno je problem kako Seren funkcionise, tj. on za svaku epizodu ubacuje u njen properti njen imdb id, i to je nemoguce sprečiti. Addon ga ispravno nalazi, ali je on pogresan, e sad addon ne moze znati da li je taj id od serije ili epizode, mislim da je cak zeznuto da se radi i neko poredjenje i nisam ni siguran da li moze da se na lak nacin dobiju oba id-a, pa da addon izabere pravi...
Mislim da sam probajuci primetio i da drugi addoni koji su zasnovani na pretrazi preko imdb id ne dobijaju rezultat kod serija (open subtitles plus).
Kao sto rekoh, resenje je da ugasis pretragu preko imdb id i radice ti, nije ti radilo kad si probao jer si verovatno startovao epizodu tj. seriju koju si ranije pretrazio i dobio si rezultat iz kesa da nema rezultata. Ili obrisi kes fajl ili ako je proslo neko vreme moguce da je istekao pa ces dobiti ispravnu pretragu.
A mozda je i najbolje resenje da predjes na novije i bolje addone koji se odrzavaju, a to ti kazem ja kao bivsi seren korisnik, da je fen lite uveliko bolji addon i brži...

Datum objave: 05.Rujan/Sep.2025 u 23:33
Hvala na podrsci. Zahvaljujuci vama sam konacno odlucio investirati vrijeme da napravim novi build sa fen lite i gle cuda sve radi puno bolje nego ranije. Titlovi addon isto radi bez greske zasad. Svaka cast

Datum objave: 14.Prosinac/Dec.2025 u 18:53
Samo da potvrdim da danas (14.12.2025) oko 14:15 minuta je kodi api bio nedostupan zbog moje greške. Greška je ispravljen i sve bi moralo funkcionirati

Objavio: IvanNBG
Datum objave: 15.Veljaca/Feb.2026 u 13:00
Može li ni neko reći koji je trenutno najbolji Add-on za gledanje EX-YU kanala? Hvala.

Datum objave: 16.Veljaca/Feb.2026 u 22:22
Pogresno pitanje na pogresnom forumu ;)

Objavio: Tomislav63
Datum objave: 17.Srpanj/Jul.2026 u 13:58
Uplatio sam jučer zmaj opciju,addon za titlove na Stremio su proradili,ali na Kodi nisu,u čemu je problem? Deinstalirao samstari Titlovi.com,instalirao novu verziju 2.0.1,upisao username i pass ali ništa,javlja mi neovlašteni pristup! Molim pomoć

Datum objave: 17.Srpanj/Jul.2026 u 14:48
Odgovorio sam Vam i na mail. Ako Vam lozinka sadrži mala i velika slova potrebno ju je izmijeniti da ima samo mala slova. Kod nekih korisnika to zna biti problem kod kodi-a

Originalno postovano od strane Tomislav63 Tomislav63 piše:

Uplatio sam jučer zmaj opciju,addon za titlove na Stremio su proradili,ali na Kodi nisu,u čemu je problem? Deinstalirao samstari Titlovi.com,instalirao novu verziju 2.0.1,upisao username i pass ali ništa,javlja mi neovlašteni pristup! Molim pomoć

Objavio: Tomislav63
Datum objave: 17.Srpanj/Jul.2026 u 15:46
Eto,u najkraćem roku mi je riješen problem koji sam imao sa aktivacijom titla na Kodi! Hvala vamPuno!!! :)

Ispiši stranicu | Zatvori Prozor

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd. - http://www.webwiz.co.uk