| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Paatal Lok (2020) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
JoxerTM
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(1)
Citiraj Odgovor
Tema: Paatal Lok (2020)Objavljeno: 18.Ožujak/Mar.2025 u 15:56 |
|
Je... Ne komentiram serije, osim kad komentiram.
Ova serija prikazuje, njena prva sezona, apsolutno sve što u Indiji ne valja. Svaka epizoda analizira pojedinačnu socijalnu komponentu koju žurno treba popraviti (npr. sranje pored rijeke, javno na otvorenom), dok je krimi priča samo staza kojom se glavni i sporedni likovi susreću sa tamošnjom zbiljom. Indijci su popizdili jer kao, serija pokazuje Indiju u lošem svjetlu. Navodno je sve nerealno previše. Da je tako, nikoga ne bi bilo briga, rekli bi ma dajmo pustimo bezveznu fikciju. Nije briga možda ni vas, ipak je to tamo potpuno različita kultura od naše. Ali nekoga možda hoće zanimati serija koja se drznula biti prema vlastitoj državi samokritična i bez imalo stida pokazati vlastite goruće probleme, jedan po jedan. Ovaj kriminalistički dragulj nije tek ista priča ko je koga ubio, prevario, zeznuo, nego lista svega što pod hitno treba mijenjati, ovo je pravi patriotizam, a ne bezvezno busanje u prsa na kakvim političkim skupovima ili ulizivanje glasačima holivudske akademije. Prva je sezona mastwoč. Za drugu još ne znam, tek se pojavila. Nije prevedena, ja vam tu pomoći ne mogu. Hr prijevod druge sezone na opensubs je katastrofalno loš. Ako kome treba traileri prve i druge sezone: Ažurirao JoxerTM - 18.Ožujak/Mar.2025 u 16:01 |
|
![]() |
|
puppet_master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 21.Lipanj/Jun.2017 Lokacija: BG, Jugoslavija Status: Offline Points: 77201 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 19.Ožujak/Mar.2025 u 03:43 |
|
Zemljo Indijo, otvori se, progutaj me.
Hoću reći budem probao. 👍 |
|
![]() |
|
AlexDeLarge
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 19.Ožujak/Mar.2025 u 09:48 |
|
Dobra je serija, mada u poslednje vreme slabo gledam indijsku kinematografije, pa da videh od Joxera kad je pominjao u nekoj temi. Dobro Indijci imaju puno problema, i kad sam bio po zapadnoj obali, pa da to je drugi svet, kultura, filozofija, ma sve, a i bitno je gde zađete, dal je to Delhi, Mumbaj ( ludilo), Pune, Goa , da li krenete ka radio teleskopima ili vidite kraj puta sve i svašta, itd može tu svašta da se napiše. To je bio moj utisak.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |