| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
The Gorge (2025) |
Odgovori
|
Stranica <1 234 |
| Korisnik | |
zeljko-strunjak
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 21.Rujan/Sep.2025 u 19:17 |
|
Prije možda 20 godina rekao bih vrlo dobar film, danas - gledam li ostatak kinemateografije u današnje doba - vrh. Na sreću prvo sam odgledao film, a onda čitao komentare, neki su majke mi ko da su ljudi gledali neki drugi film ili gledali nadrogirani. Niti je film imao "namjeru" da bude dubok kao Kum niti da postane kulteni kao da ga je radio Kurosawa, ali neki su toliko popljuvalil "nedostatke" i "rupe" da se stvarno pitam kojji su film oni gledali, zabavna akcija s elementima SF-a i romantike - film je to trebao biti i to je bio. Dobar u svim elemenetima. Rijeteko tu čitam komentare, ali nakon šteo sam ovo pročitao - siguran sam da ću čitati još manje, toliko "umišljenih veličina" koje su u stanju popljuvati valjda svaki film - jadnika koji misle da će "uzdići sebe pljujući nešto drugo". Katastrofa. Film čista devetka. Tko nije gledao - pogledajte u svakom slučaju - nećete zažaliti osim ako niste "kritičarska duša" koju ni Sofija Vergara u najboljim danima ne bi mogla zadovoljiti ...
|
|
![]() |
|
kjovo
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 08.Veljaca/Feb.2007 Lokacija: Beograd Status: Offline Points: 1540 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 22.Rujan/Sep.2025 u 09:07 |
|
Pa dobro sto sam rece niko ne tera da citas komentare,meni se licno i svideo film ali imaju ljudi valjda pravo da im se ne svidi. Tako da bez nervoze svakom svoje.
|
|
![]() |
|
puppet_master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 21.Lipanj/Jun.2017 Lokacija: BG, Jugoslavija Status: Offline Points: 77263 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 28.Sijecanj/Jan.2026 u 20:56 |
Najavljivala se nekakva Acts of Blood, koja me je u to malo prikazanog gameplaya podsetila na Sleeping Dogs. E, sada, koliko će zbilja nalikovati svim aspektima, nemam pojma jer sam video samo malo od borbi. Standardno sam lenj da pratim još i razvitak nekih igara u najavama, tek kada i ako izađe mogu imati realniju predstavu. |
|
![]() |
|
Odgovori
|
Stranica <1 234 |
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |