Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na članke
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Stremio - Titlovi.com oficijalni add-on napokon dostupan (30.01.2025.)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Stremio - Titlovi.com oficijalni add-on napokon dostupan (30.01.2025.)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Odgovori Odgovori Stranica  <1 181920
Korisnik
Poruka
administrator View Drop Down
Administrator
Administrator

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj administrator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Svibanj/May.2026 u 20:23
Ja sam dodao sljedeće
- ako je titl autorski, stoji da je titl autorski od kojeg korisnika i release
- ako titl nije autorski onda u polju label stoji release

To je u pravilu to ako se ne varam

Originalno postovano od strane fika98 fika98 piše:

Izvinjavam se sto tek sad odgovaram. Pa u label bolje bi bilo idealno da se stavi rezolucija, izvor, video kodek, itd. Na ovaj nacin, kad pustimo neki film mozemo mnogo brze da nadjemo odgovarajuci prevod. Npr. label polje bi sadrzalo 720p WEBRip x264. Pozz!
Na vrh
barishnjikov View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj barishnjikov Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Lipanj/Jun.2026 u 17:42
Nakon zadnjeg ažuriranja Stremio aplikacije na Android TV-u TITLOVI.COM titlovi ostanu skroz dolje na dnu ekrana i ne mogu se pomicati. U postavkama aplikacije je podešeno gdje da točno stoje titlovi i OPENSUBTITLES titlovi te titlovi koji dolaze originalno uz film ili seriju stoje dobro. Ali TITLOVI.COM titlovi se ne mrdaju s dna ekrana. I ako za vrijeme trajanja filma ili serije odem na opciju pomicanja titlova, ne mrdaju se. Pa ako se može srediti...
Na vrh
Administrator
Administrator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj administrator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Lipanj/Jun.2026 u 18:07
Koliko znam, a prilično sam siguran (99,9%) da niti jedan addon za titlove ima bilo kakvu mogućnost odlučivanja o poziciji titlova u playru. Slučajnost ili neki bug u stremio aplikaciji

Originalno postovano od strane barishnjikov barishnjikov piše:

Nakon zadnjeg ažuriranja Stremio aplikacije na Android TV-u TITLOVI.COM titlovi ostanu skroz dolje na dnu ekrana i ne mogu se pomicati. U postavkama aplikacije je podešeno gdje da točno stoje titlovi i googlesubtitles titlovi te titlovi koji dolaze originalno uz film ili seriju stoje dobro. Ali TITLOVI.COM titlovi se ne mrdaju s dna ekrana. I ako za vrijeme trajanja filma ili serije odem na opciju pomicanja titlova, ne mrdaju se. Pa ako se može srediti...
Na vrh
Drseva View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Drseva Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Lipanj/Jun.2026 u 21:32
Prikazuje mi da izaberem titlove ali kada izaberem ne prikazuje
Na vrh
Drseva View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Drseva Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Lipanj/Jun.2026 u 21:32
Ne prikazuje mi titlove kada izaberem
Na vrh
Administrator
Administrator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj administrator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Lipanj/Jun.2026 u 09:19
Najčešci problem je instalacija neispravnog dodatka za titlove.
Budite sigurni da imate instaliran ovaj dodatak
https://stremio.titlovi.com
Originalno postovano od strane Drseva Drseva piše:

Ne prikazuje mi titlove kada izaberem
Na vrh
selamnik View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj selamnik Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Lipanj/Jun.2026 u 15:34
Pozdrav upravo donirao za zmaj suporter,aninstalirao addon,i ovaj link sto ste stavili u opisu za dodavanje addona izgleda nije tacan,u samom stremiu mi samo daje opciju configure,a tamo me baca na neki sajt subtitles moon.com gde ne mogu da se ulogujem????
Na vrh
Administrator
Administrator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj administrator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Lipanj/Jun.2026 u 21:04
Ekipa jasnije upute od ovoga nisam siguran da znam jasnije napisati https://stremio.titlovi.com
Na vrh
selamnik View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj selamnik Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Lipanj/Jun.2026 u 18:12
Nesto drugo je bio problem,sve radi kako treba.Pozdrav
Na vrh
kucinarg View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kucinarg Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Lipanj/Jun.2026 u 00:12
Najnovija verzija STREMIA je dodala opciju da pomices titlove vertikalno (vertical offset) i izgleda da je to ucinilo da su titlovi od titlova.com pomaknuti previse dolje za razliku od titlpva koji dolaze sa opensubtitles. Nadalje opcija pomicanja titlova koju sam na pocetku spomenuo ne radi(titlovi ostaju na istom mjestu/ne mrdaju) kad se radi o titlovima sa titlovi.com. Dok opet sve je ok i funkcionira ispravno sa opensubtitles titlovima. Kao primjer filma koji ne radi navodim avatar way of the water skinut sa ytzvio addonom. Nadam se da cete ispraviti ovaj bug koji se sad pojavljuje u novoj verziji stremia. Verzija o kojoj govorim: App version = 1.10.4 Server version = 4.21.0 Exo version = 1.10.1 VLC version = 3.7.2 MPV version = 0.41.0 Naveo sam sve verzije navedene na about dijelu stremio aplikacije za android tv. Hvala i veselim se fixu issua.
Na vrh
kucinarg View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kucinarg Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Lipanj/Jun.2026 u 01:47
Dodatak prethodnom postu: Opisano ponasanje je prisutno ako je izabran exo player. Ako je izabram MPV onda je sve ok.
Na vrh
Administrator
Administrator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj administrator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Lipanj/Jun.2026 u 12:11
Dodaci za titlove unutar stremio aplikacije nemaju utjecaja kako se titlovi prikazuju u playeru.
Pod time mislim na horizontalno, vertikalno te veličinu i boju fonta. Sama filozofija stremio aplikacije je da
dodaci vraćaju podatke a stremio se brine o prikazu.

E sad zašto OS radi a titlovi.com to uistinu ne znam. Vjerovatno u pitanju neki bug unutar stremio aplikacije. 

Srdačan pozdrav
Nikola : nikola@titlovi.net
Psi laju a karavan prolazi !!!

Na vrh
kucinarg View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kucinarg Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Lipanj/Jun.2026 u 01:12
Malo sam pretrazio po webu ima li slicnih primjera. Izgleda da je isto za sve community addone koji pruzaju titlove i problem je samo na exoplayeru. Na reditu takodjer javljaju da ce bit fixano u sljededecem releasu.
Na vrh
kucinarg View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kucinarg Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Lipanj/Jun.2026 u 01:12
Uglavnom njihov bug.
Na vrh
recoba View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj recoba Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Lipanj/Jun.2026 u 15:32
Nedavno sam platio za titlove,sad nerade i opet trazite da platim za novi adon,dali je to posteno?

Na vrh
Administrator
Administrator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj administrator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Lipanj/Jun.2026 u 15:59
Odgovorio sam Vam i na mail.
Javite mi podatke, riješit ćemo bez brige.

Originalno postovano od strane recoba recoba piše:

Nedavno sam platio za titlove,sad nerade i opet trazite da platim za novi adon,dali je to posteno?

Na vrh
calestoja View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj calestoja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Lipanj/Jun.2026 u 14:13
Kad sttisnem godinu dana koliko je tu evra za zmaj ? Jer na mesečnom piše pored kojeg je zmaj a ja bih hteo godišnje.
Na vrh
calestoja View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj calestoja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Lipanj/Jun.2026 u 13:53
Ništa od odgovora? Kad bi mail za Api tek stigao?
Na vrh
Administrator
Administrator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj administrator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Lipanj/Jun.2026 u 15:16
Pozdrav

Mail za API stiže omah nakon uplate osim ako je način plaćanja paypal i odabrana je mjesečna ili goišnja opcija. U svim ostalim stiže odmah. Sustav je automatiziran :-) osim u slučaju kada korisnik ima više nalog/računa/profila a uplata se automatski poveže sa nalogom koji više ne koristit.

Najbolja i najsigurnija i najisplativija opcija je da odaberete opciju "zmaj supporter" i svakako pazite a pokrijete troškove transakcije. Nekoliko dana prije isteka godinu dana stići će Vam obavijst i onda proces možete ponoviti.

Originalno postovano od strane calestoja calestoja piše:

Ništa od odgovora? Kad bi mail za Api tek stigao?
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 181920
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,406 sekundi.