Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na filmove
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Izolacija (2024)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Izolacija (2024)

Izolacija

Izolacija (2024)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Godina:

2024

Žanr:

drama, triler

Trajanje:

82 min

Režija:

Marko Backovic

Scenarij:

Marko Jocic
, Marko Backovic

Glavne uloge:

Mladen Andrejevic
  >  Mihajlo
Milutin Dapcevic
  >  Minja
Anica Dobra
  >  Minja
Miodrag 'Miki' Krstovic
  >  Sreten
Marko Jocic
  >  Sociolog Petrovic
Milorad Milinkovic
  >  Realizator
Milos Andjic
  >  Boris
Milena Predic
  >  Psihijatar
Milos Bikovic
  >  Jovan
Andjela Jovanovic
  >  Voditeljka Nia
Slavisa Ivanovic
  >  Zatvorski cuvar 1
Dalibor Kostic
  >  Zatvorski cuvar 2
Srdjan Bajski
  >  Kordinator
Mladen Sovilj
  >  Momak 1
Jovan Jelisavcic
  >  Organizator
Marko Mak Pantelic
  >  Zika
Matea Milosavljevic
  >  Voditeljka Lea
Alisa Lacko
  >  Maja

Odgovori Odgovori Stranica  <12
Korisnik
Poruka
kjovo View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kjovo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Studeni/Nov.2024 u 15:52
Mizi mislim sad da nije igrao tu i tu ne bih bio to i to. Pa isto mozemo reci i za Lausevica da nije igrao u Smekeru ili onoj seriji zaboravih ne bi bio toliko popularan. I jos nesto valjda si mislio ako ti je Bikovic nesimpatican ne znaci da "nije" dobar glumac ,a ne obrnuto kao sto si napisao.
Na vrh
Mizi View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mizi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Studeni/Nov.2024 u 16:50
Pa u tim ostvarenjima se "probio".
Nisam ga ni video ni čuo pre nego što je postao popularan širom krugu naroda.
E, sad, nadam se da drži Bjelinu sliku na zidu kao ikonu i da mu pali sveću svaki dan za zdravlje i progres masona.

Bez obzira, ima nas koji ga ne lajkimo, i vas koji ga lajkite.
Šta nije u redu sa vama, ljudi?

Na vrh
LjubicaSP View Drop Down
Moderator
Moderator
upir translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj LjubicaSP Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Studeni/Nov.2024 u 17:25
Ako drži nećiju, onda Nikite Mihalkova.

Nisam poseban obožavalac ni njegov, ni glumaca samih po sebi, ali moram da primetim da su mu uloge, 
a i popularnost u Rusiji veći nego ovde, što je i logično zbog veličine tržišta i mogućnosti kinematografije.
A koliko se dobro kotira, vidi se iz po tome što je dobio ulogu i u njihovom nacionalnom projektu - Vyzov Aka The Challenge
prvom filmu snimanom u svemiru, naslovnu ulogu u seriji Magomaev i naravno u Solnechny udar AKA Sunstroke Mihalkova.
Mada mu je po meni najbolja uloga u seriji Krylya Imperii
Na vrh
Mizi View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mizi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Studeni/Nov.2024 u 17:34
Ma on je bre ruski špijun!

Ima, ima, možda sam ja nekad zszspaezap, ali na svetu što kažu nije istina!
Nisam fan današnjih mladih glumaca, samo glumica.

Na vrh
kjovo View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kjovo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Studeni/Nov.2024 u 08:59
Iskren da budem ja nisam uopste fan domace kinematografije,ne secam se kad sam pogledao neku domacu seriju ili film. Nemam ja nista protiv tvog misljenja Mizi naravno samokazem svoje nit ga lajkim niti ga nelajkim samo pokusavam da budem realan
Na vrh
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Studeni/Nov.2024 u 15:17
Originalno postovano od strane Mizi Mizi piše:

Ma on je bre ruski špijun!

yikes pop
Na vrh
beogradski View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj beogradski Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Studeni/Nov.2024 u 19:41
Budimo iskreni, narod kao narod, ne ex yu nego širom sveta samo vole da kritikuju i da napadaju i da recimo nalaze greške a ima ona dobra da neko u tuđem oku vidi trn a u svom ne vidi deblo. I mislim da ne mora doći nidokakve svađe ako su različita mišljenja, pa to je demokratija i ja se uvek ogradim da iznesem svoje mišljenje a ne mora da znači da će neko da se složi sa time ali realno, neka mi neko napiše koja je upečatljiva rola Miloša Bikovića i da nam napiše bio je taj i taj u tom i tom filmu. Zaista ne bih da poredim babe i žabe ali umesto da se napreduje mi nazadujemo. Pre smo imali bolje filmove bolje serije i bolje mini serije. Isto tako i bolje glumce koji su ulazili u svoje uloge ali danas...Od ovoh danas sa ex zu prostora izdvojio bih možda ali možda da donekle stavljam ispred Goran Bogdana i Mićanovića ali i njihove role nijedna mi nije bila upečatljiva. Pre sam recimo bio veći fan Trifunovića nego pokojnog Glogovca ( R.I.P. ), ali posle sam promenio mišljenje. Glogovac je bio raznovrtsniji dok Trifunović ima taj neki jednolični stil glume kao nekakav bunt i nezadovoljstvo. Inače na ovim prostorima, glumci olako postaju neko iskustvo a da iza sebe imaju svega 30 i neku, setimo se samo filma Sky Hook gde su Bjelogrlić i Kojo već neko iskustvo. A isto tako ljudi sa ovih prostora se lako predaju i brzo kao oronu a da nemaju neke godine. Pogledajte recimo onog Bandovića, pa on ima svega 40 i nešto. Ok, nije to da je 20 ali nije ni 80. Pa Petar Božović je u Lepa sela lepo gore imao 52 a izgledao je baš dosta starije. Ok, ne starimo svi isto ali... U pitanju je na ovim prostorima i neka vrsta predaje. I da se ne lažemo, glumci i režiseri sa ovih prostora imaju i te kako prava da budu nezadovoljni jer narodi sa ovvihg prostora su uvek pre potencirali pevače i to narodnjake. I mislim ali nisam siguran da Biković u Rusiji nije imao neki ozbiljan projekat, možda grešim ali mislim das su to uglavnom nekakve komedije. I kako je vreme išlo tako je kod nas kvalitet i padao i videlo se da glumci nisu ušli u svoje role. Da opet ne nabrajam ali pokojni Laušević ( R.I.P. ), možda po meni i najbolji naš glumac je ulazio u svoje uloge bilo to serija Sici dom ili filmovi kao Dogodilo se na današnji dan, Braća po materi, Šmeker, Bolje od bekstva... A rewcimo jasno se moglo videti da u filmu Boj na Kosovu niko ali baš niko od glumaca nije bio u svojim ulogama. I kad smo kod Lauševića, on je i u filmu Nož odlično odglumeo ali pitam se da li se već tu počelo nadzirati da se ne ulazi baš u uloge. Takođe bih spomenuo i našeg legendarnog D4agana Nikolića ( R.I.P. ), koji je takođe ulazio u svoje uloge, bilo kao Brana Flojd u Nacinalnoj klasi ili kao Urke u Poslednji krug u Monci itd itd... A kasnije ova nova tura glumaca se pojavila u par projekata i postali nekakvo iskustvo i okušali su se preko ali niko nije uspeo, iskreno. I uz Bikovića, koju je imao upečatljivu rolu Vojin Ćetković, nijednu. A bilo mu je lakše kad se Jugoslčavija raspala ali nijedna jedina rola. I u vezi glumica, pa koliko se njih pojavilo ali nijedna nije uspela ni prići Mirjani Karanović a kad je ona igrala Petriju i koliko je imala godina. I još samo ovo, film Lepa sela lepo gore je dobar film ali sramota je reći i ptiznati da se scene nisu ponavljale, to je čist neptofesionalizam. Toliko od mene )
Na vrh
Gocglory View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Gocglory Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Studeni/Nov.2024 u 20:41
Gdje se može pogledati film? Ima netko link? Thanks!
Na vrh
Mizi View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mizi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Studeni/Nov.2024 u 21:21
Originalno postovano od strane Gocglory Gocglory piše:

Gdje se može pogledati film? Ima netko link? Thanks!

Zvaću Bikonju pa ću ga pitati.
Na vrh
Gocglory View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj Gocglory Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Prosinac/Dec.2024 u 12:46
O, hvala ti!
Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Prosinac/Dec.2024 u 15:22
Stvarno je lepo odgledati film na velikom i baš kvalitetnom platnu, projektoru i pritom biti sam u celoj sali. Deca i ja, naravno. 

Film nam je odličan, neću puno pričati, tj. pisati o njemu, jer svaki komentar može spojlerisati, ali da je priča nesvakidašnja i jeste. 
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Na vrh
robi75 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj robi75 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Travanj/Apr.2026 u 22:41
Pozdrav. Da li neko zna gde moze da se pogleda film online ili neki torrent?
Na vrh
Shadow07. View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Shadow07. Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Lipanj/Jun.2026 u 21:10
Molio bih ako neko ima link za torent da se skine sa nekog sajta, hvala
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <12
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,203 sekundi.