Izolacija (2024)
Web: Titlovi.com
Kategorija: Filmovi i serije
Ime foruma: Komentari na filmove
Opis foruma: U ovom forumu će biti komentari na filmove
URL: https://forum.titlovi.com/forum_posts.asp?TID=106101
Datum ispisa: 11.Lipanj/Jun.2026 u 21:50 Verzija Softvera: Web Wiz Forums 11.01 - http://www.webwizforums.com
Tema: Izolacija (2024)
Objavio: beogradski
Tema: Izolacija (2024)
Datum objave: 05.Studeni/Nov.2024 u 14:24
|
Ne bih se slozhio shto je IgaBiva napisao da je Milosh Bikovic jedan od boljih ''nashih'' glumaca. Nikako. A suludo je porediti njega i Jack Nicholson-a. To kao da je i ''jeres'' ) A shto se tiche filma Izolacija ? Mislim da se i te kako mozhe ''preskochiti''. Vec sam vishe puta napisao shta mislim o projektima sa ex yu prostorima. Iako deluje chudno ali umesto da smo napredovali, mi smo i te kako nazadovali shto se tiche kinematografije. Pa evo primera. Sinoc naletim na film Shmeker sa pokojim Zharko Laushevicem ( R.I.P. ) i odgledam ga po ko zna koji put. I lepo se vidi kako su projekti sa ex yu prostora pre bili bolji. I glumci su ulazili u svoje uloge i produkcija je bila bolja. I proshli put sam iskritoikovao Vojina Cetkovica i to sa pravom a i sada Miloisha Bikovica jer oni u Srbiji, gde je manja konkurencija i vca shansa, nisu uspeli sa kvalitetom, koliko ga je imao pokojni Zharko u bivshoj Jugoslaviji. I ako treba ja cu se izvinuti ali mislim da nema potrebe za tim jer osvrnite se samo na projkte od pre koji se pamte i ovi danas koji se snimaju koji eventuaalno se odgledaju i zaborave. Pa i to Bikovic i Rusija. Da li je tamo uspeo, mozdha, ali genertalno. Nisam njegov fan. Nijedna njegova rola mi nije bila upechatljva niti za pamcenje. ''Mi'' ( ex yu ) danas, kao da imamo projekte da bi glumci imali ''tezge'' a daleko je t od kvaliteta. Recimo, vishe sam fan Dragana Micanovica nego Bikovica, ali budimo iskreni i priznajmo da on nije uspeo prekop, mislim na Micanovica. Goran Visnjic jeste. Jer ipak je velika stvar shto je uprao on bio zamenio Clooneny-a u seriji ER. Isto tako ne mozhemno da se lazhemo da je Rade Shrbedzija uspeo preko. On jeste dobar nash glumac ali uspeo je samo da zbaci da igra neke strance i uglavnom Ruse i to je to. I da, pritom, uvek mu je ostao pregrub akcenat, kao da engleski jezik nijew savladao. Mada imao je i srece shto mu je donekle i pomoglo poznasnstvo sa Vanessom Redreev. I ljudi, uspeli su ''preko, Javier Bardem i Penelope Cruz, koji su zvezde ne samo u svojim zemljama nego i u Hol;lywood-u a ne ovi ''nasshi''. Nije to samo moje mislhenje, to je chinjenica.
|
Odgovori:
Objavio: grobarko
Datum objave: 05.Studeni/Nov.2024 u 20:08
|
Nisam fan Bikovića, deluje mi smešno za ovakve uloge, ali sve to nema veze. Video sam trajanje filma i ipak odlučio da preskočim.
|
Objavio: Mizi
Datum objave: 05.Studeni/Nov.2024 u 20:19
|
Ovaj gljumac u pokušaj......
|
Datum objave: 05.Studeni/Nov.2024 u 23:21
|
Ma shto se tiche trajanja, tu su uvek problemi kad su ex yu projekti u pitanju ) Kao da ne znaju ljudi da zabace 90 minuta )
|
Objavio: drugninja
Datum objave: 06.Studeni/Nov.2024 u 09:29
Brate dragi, ko boga te molim, izbaci te ch, zh, sh iz upotrebe, stvarno ne treba. Sa zanimanjem sam htio procitati tvoj teks ali jednostavno nije islo. Vidis kako moze i bez 😊
|
Objavio: ivanhell
Datum objave: 06.Studeni/Nov.2024 u 12:30
|
@beogradski da li stvarno misliš da tvoje tekstove kojih ima previše, neko uopšte čita!? Toliko nepismenosti je prosto zamorno da ja ne mogu da pročitam više od nekoiliko reči.
|
Datum objave: 06.Studeni/Nov.2024 u 18:17
|
Amas ljudi (narode ). Nikom nije uperen pishtolj u glavu pa da mora da chita mojee textove, Ipao postoji sloboda, kakva tolika da neko mozhe sam da odluchi. I znachi, niko, ama bash niko vas ne tera da chitate moje oobjave, mada isto tako ne znam shta ja vama radim tim objavama. Ne radim vam nishta. Basdh naprotiv. Ja iznesem svoje misljenje i bash zhelim da neko drugi na ravhun mog, iznese svoje da li se slazhe sa ovim ili onim ili da se ne slazher sa ovim ili onim. Mislim da je ovo mesto i vishe nego dobro da se razmrene misljenja. Inache. moja nepismenost? Ne bih se slozhio ni 0,1%, mozhda zna da se u brzini neshto podkrade ali inache, ne. Ne bih bio novinar toliko dugo godina i ptrvodilac i pisac da ne znam da pishem, Nisam sujeta, dfdalerko od toga nego samo sam izneo chinjenicu. To vam je ono kad neki ljudi u tudjem oku vide trn a u svom ne vide deblo. Za svo ovo vtrmr nisam video da su se nashla 2 ili 3 chl;ana ovde i da se razmenilo misljenje shtas ko milsli o ovome onome ili da je neko nekog p[ohvalio za ovo ili kritikovao za ono i b;la bla bla. Do sada sam mogao da prochitam '
'napad'' na mene a ne i da vidim npr kako li je nevhije misljenje na primer o pokojnom Zharku Laushevvicu (R.I.P. ),niti je neko napisao da se slazhe ili ne slazhe ili da je neko izdvoji9o nekog svog glumca na primer. Nije sve crno i brlo i nije sve samo sivo. Pokudhaajte izvuci neshto vishte iz konteksta. Nemojte biti kao nash narod Beogradjani and co koji po javnom prevozu pljuju i psuju jedni na druge i svog predsednika umesto da je na protestu, ali pravom, a ner lazhnom gde je razbijeno samo jedno staklo. To je dokonost to nije revolucija
|
Objavio: Scordisc
Datum objave: 08.Studeni/Nov.2024 u 18:57
|
Iskreno, ne shvatam toliku netrpeljivost prema Bikoviću. Možda nije Laušević ili Glogovac, ali je savim solidan glumac i uverljiv u svakoj ulozi + ima izgled zbog čega je i uspeo na stranom tržištu(Isto kao i Ivanišević koga je neko ovde spomenuo). On je i sam svestan svojih mogućnosti i ne bira neke zahtevne dramske role, već akcije, romantične komedije, trilere i sl. Uostalom i na zapadu u ovakvim filmovima nećete gledati Hopkinsa ili Nikolsona(osim ako većina filmskog budžeta ne ode na njihovu platu) već glumce ovog ili čak češće i lošijeg kalibra,
|
Datum objave: 08.Studeni/Nov.2024 u 18:59
|
Greška Hteo sam sa napišem Višnjić umesto Ivanišević.
|
Objavio: denamo
Datum objave: 09.Studeni/Nov.2024 u 20:05
|
Nije što je "naš" ali... Biković prekucao Jacka Nicholsona, Backović prekucao Stanleyja Kubricka!
ahahahhaah ma daj me nemoj, vratite realnost u modu 😂😂😂
|
Datum objave: 09.Studeni/Nov.2024 u 20:50
|
@denamo Ne bih da spojlujem, ali ovaj film iako to možda liči iz trejlera, nema ama baš nikakve veze sa Isijavanjem i prilično je "realističan"
Ja bih lično više voleo da nije, realnost mi je dosadna - gledam je svaki dan.
|
Datum objave: 09.Studeni/Nov.2024 u 22:44
Uozbiljite se, ne mogu više smijati se!
|
Objavio: ProtivuNeukusa
Datum objave: 09.Studeni/Nov.2024 u 23:52
|
Nek digne Mizi film na torent da skidamo. Asocijalan je pa će mu izolacija zatvora više prijati no smetati. A i taj matori Nikolson sram ga bilo što nije umro.
|
Datum objave: 10.Studeni/Nov.2024 u 02:10
Asocijalan sam jer volim gledati asocijacije na Slagalici. se na Bikovića!
|
Objavio: ProtivuNeukusa
Datum objave: 10.Studeni/Nov.2024 u 12:14
Datum objave: 10.Studeni/Nov.2024 u 14:45
|
Dole hejteri. Biković za prjedšednika.
|
Objavio: ivanhell
Datum objave: 20.Studeni/Nov.2024 u 21:19
|
@beogradski, druže, nepismenost ti je ne 100 nego 100000% Nije problem u iznošenju i razmeni mišljenja nego u gramatici koja kod tebe ne postoji. Pismen si tih 0,1% a ne obrnuto. Inache, nishta, odluchi, chitate, textove, bash, Zharku Laushevvicu itd. O znacima interpunkcije na pogrešnim mestima, da ne pišem. Tebi se ne potkrada, ti konstantno pišeš kako ne treba. Ko je tebe zaposlio kao novinara i gde mogu pročiatati tvoje tekstove? Ti si pisac!? Ja nemam ništa protiv tebe, pišem ti iz dobre namere, mene bi bilo sramota da sam toliko nepismen.
|
Objavio: kjovo
Datum objave: 21.Studeni/Nov.2024 u 09:37
|
Scordisc ,u potpunosti se slazem ni ja ne razumem toliku mrznju prema Bikovicu,mislim da nije to zasluzio sasvim solidan glumac ,igra filmove koji mu odgovaraju i to sasvim dobro. Vidim ovde svi isticu pokojnog Zarka Lausevica kao nekog vrhunskog glumca,ni sa tim se ne bih slozio i on je bio samo lepa faca ,smeker i tako je u pocetku i dobijao uloge. Posle je snimio par dobrih uloga ali budimo realni daleko je on od nekog vrhunskog glumca u njegovo vreme i ranije bilo je mnogo boljih od njega glumaca. Iskreno ona knjiga mu je mnogo bolja od svih uloga koje je igrao.
|
Datum objave: 21.Studeni/Nov.2024 u 11:54
|
ivanhell jako mi je zhao ali morash da znash da chovek nekad i pogreshi. A mene iskrerno ''mrzi'' da promenim tasataturu iz eng u sr ili hr ali jako mi je zhao ali da mi napishesh o nepismenosti to mozhesh ali mislim da ovoga puta nisi u pravu jer igrom sluchaja ne bih da inzosim od chega zaradjujem ali bash zaradjujem od toga ) I btw znachi sh je š ch je č i sl. I btw nisam se ja naljutio ni 1% ali opet da napomenem, ne bih ''zaradjivao za hleb'' da sam ''nepismen'' bilo od sr novina portala i televizija isto tako i hr i bh da ne napominjem i da ne reklamiram ) Isto tako ne bih mogao i da iza sebe uz kolum,ne imam i knjige a i pesme i da prevodim vesti kako sa eng tako i sa nemachkog ) I josh jednom, ne ljutim se nikako ali sam objasnio chemu ch sh i sl. )
|
Datum objave: 21.Studeni/Nov.2024 u 15:26
Ne mogu da se porede babe i žabe.
Meni je draži Laušević, to ne znači da je najbolji glumac svih vremena. Meni je Biković nesimpatičan, to ne znači da je dobar glumac.
LM, da nije snimio Belu Lađu i Montevideo, pitanje je da li bi ovoliko bio "popularan".
Meni je bio dobar glumac npr. Sergej Trifunović, dok se nije upetljao u politiku, msm nema veze gluma sa političkim stavovima i mišljenjima, ali i ima.
Petar Božović, Zoki Radmilović, Boris Komnenić, Milan Srdoč i Petar Benčina, mislim mnogo ima veličina na ovako malecnom spejsu. Izbor je na vama, tj. nama.
P.S. I onaj zubonja što vodi Štopericu i ima ženu Špankinju.
|
Datum objave: 21.Studeni/Nov.2024 u 15:52
|
Mizi mislim sad da nije igrao tu i tu ne bih bio to i to. Pa isto mozemo reci i za Lausevica da nije igrao u Smekeru ili onoj seriji zaboravih ne bi bio toliko popularan. I jos nesto valjda si mislio ako ti je Bikovic nesimpatican ne znaci da "nije" dobar glumac ,a ne obrnuto kao sto si napisao.
|
Datum objave: 21.Studeni/Nov.2024 u 16:50
Pa u tim ostvarenjima se "probio". Nisam ga ni video ni čuo pre nego što je postao popularan širom krugu naroda. E, sad, nadam se da drži Bjelinu sliku na zidu kao ikonu i da mu pali sveću svaki dan za zdravlje i progres masona.
Bez obzira, ima nas koji ga ne lajkimo, i vas koji ga lajkite. Šta nije u redu sa vama, ljudi?
|
Objavio: LjubicaSP
Datum objave: 21.Studeni/Nov.2024 u 17:25
Ako drži nećiju, onda Nikite Mihalkova. 
Nisam poseban obožavalac ni njegov, ni glumaca samih po sebi, ali moram da primetim da su mu uloge, a i popularnost u Rusiji veći nego ovde, što je i logično zbog veličine tržišta i mogućnosti kinematografije.
A koliko se dobro kotira, vidi se iz po tome što je dobio ulogu i u njihovom nacionalnom projektu - https://titlovi.com/titlovi/?prijevod=Vyzov%20Aka%20The%20Challenge" rel="nofollow - Vyzov Aka The Challenge prvom filmu snimanom u svemiru, naslovnu ulogu u seriji https://titlovi.com/titlovi/?prijevod=Magomaev" rel="nofollow - Magomaev i naravno u https://titlovi.com/titlovi/solnechny-udar-aka-sunstroke-202409/" rel="nofollow - Solnechny udar AKA Sunstroke Mihalkova. Mada mu je po meni najbolja uloga u seriji https://titlovi.com/titlovi/krylya-imperii-381584/" rel="nofollow - Krylya Imperii
-------------
|
Datum objave: 21.Studeni/Nov.2024 u 17:34
Ma on je bre ruski špijun!
Ima, ima, možda sam ja nekad zszspaezap, ali na svetu što kažu nije istina! Nisam fan današnjih mladih glumaca, samo glumica.
|
Datum objave: 22.Studeni/Nov.2024 u 08:59
|
Iskren da budem ja nisam uopste fan domace kinematografije,ne secam se kad sam pogledao neku domacu seriju ili film. Nemam ja nista protiv tvog misljenja Mizi naravno samokazem svoje nit ga lajkim niti ga nelajkim samo pokusavam da budem realan
|
Objavio: JoxerTM
Datum objave: 22.Studeni/Nov.2024 u 15:17
Mizi piše:
Ma on je bre ruski špijun! |
|
Datum objave: 22.Studeni/Nov.2024 u 19:41
|
Budimo iskreni, narod kao narod, ne ex yu nego širom sveta samo vole da kritikuju i da napadaju i da recimo nalaze greške a ima ona dobra da neko u tuđem oku vidi trn a u svom ne vidi deblo. I mislim da ne mora doći nidokakve svađe ako su različita mišljenja, pa to je demokratija i ja se uvek ogradim da iznesem svoje mišljenje a ne mora da znači da će neko da se složi sa time ali realno, neka mi neko napiše koja je upečatljiva rola Miloša Bikovića i da nam napiše bio je taj i taj u tom i tom filmu. Zaista ne bih da poredim babe i žabe ali umesto da se napreduje mi nazadujemo. Pre smo imali bolje filmove bolje serije i bolje mini serije. Isto tako i bolje glumce koji su ulazili u svoje uloge ali danas...Od ovoh danas sa ex zu prostora izdvojio bih možda ali možda da donekle stavljam ispred Goran Bogdana i Mićanovića ali i njihove role nijedna mi nije bila upečatljiva. Pre sam recimo bio veći fan Trifunovića nego pokojnog Glogovca ( R.I.P. ), ali posle sam promenio mišljenje. Glogovac je bio raznovrtsniji dok Trifunović ima taj neki jednolični stil glume kao nekakav bunt i nezadovoljstvo. Inače na ovim prostorima, glumci olako postaju neko iskustvo a da iza sebe imaju svega 30 i neku, setimo se samo filma Sky Hook gde su Bjelogrlić i Kojo već neko iskustvo. A isto tako ljudi sa ovih prostora se lako predaju i brzo kao oronu a da nemaju neke godine. Pogledajte recimo onog Bandovića, pa on ima svega 40 i nešto. Ok, nije to da je 20 ali nije ni 80. Pa Petar Božović je u Lepa sela lepo gore imao 52 a izgledao je baš dosta starije. Ok, ne starimo svi isto ali... U pitanju je na ovim prostorima i neka vrsta predaje. I da se ne lažemo, glumci i režiseri sa ovih prostora imaju i te kako prava da budu nezadovoljni jer narodi sa ovvihg prostora su uvek pre potencirali pevače i to narodnjake. I mislim ali nisam siguran da Biković u Rusiji nije imao neki ozbiljan projekat, možda grešim ali mislim das su to uglavnom nekakve komedije. I kako je vreme išlo tako je kod nas kvalitet i padao i videlo se da glumci nisu ušli u svoje role. Da opet ne nabrajam ali pokojni Laušević ( R.I.P. ), možda po meni i najbolji naš glumac je ulazio u svoje uloge bilo to serija Sici dom ili filmovi kao Dogodilo se na današnji dan, Braća po materi, Šmeker, Bolje od bekstva... A rewcimo jasno se moglo videti da u filmu Boj na Kosovu niko ali baš niko od glumaca nije bio u svojim ulogama. I kad smo kod Lauševića, on je i u filmu Nož odlično odglumeo ali pitam se da li se već tu počelo nadzirati da se ne ulazi baš u uloge. Takođe bih spomenuo i našeg legendarnog D4agana Nikolića ( R.I.P. ), koji je takođe ulazio u svoje uloge, bilo kao Brana Flojd u Nacinalnoj klasi ili kao Urke u Poslednji krug u Monci itd itd... A kasnije ova nova tura glumaca se pojavila u par projekata i postali nekakvo iskustvo i okušali su se preko ali niko nije uspeo, iskreno. I uz Bikovića, koju je imao upečatljivu rolu Vojin Ćetković, nijednu. A bilo mu je lakše kad se Jugoslčavija raspala ali nijedna jedina rola. I u vezi glumica, pa koliko se njih pojavilo ali nijedna nije uspela ni prići Mirjani Karanović a kad je ona igrala Petriju i koliko je imala godina. I još samo ovo, film Lepa sela lepo gore je dobar film ali sramota je reći i ptiznati da se scene nisu ponavljale, to je čist neptofesionalizam. Toliko od mene )
|
Objavio: Gocglory
Datum objave: 30.Studeni/Nov.2024 u 20:41
|
Gdje se može pogledati film? Ima netko link? Thanks!
|
Datum objave: 30.Studeni/Nov.2024 u 21:21
Gocglory piše:
Gdje se može pogledati film? Ima netko link? Thanks! |
Zvaću Bikonju pa ću ga pitati.
|
Objavio: Gocglory
Datum objave: 01.Prosinac/Dec.2024 u 12:46
Objavio: AcaNDr
Datum objave: 26.Prosinac/Dec.2024 u 15:22
|
Stvarno je lepo odgledati film na velikom i baš kvalitetnom platnu, projektoru i pritom biti sam u celoj sali. Deca i ja, naravno.
Film nam je odličan, neću puno pričati, tj. pisati o njemu, jer svaki komentar može spojlerisati, ali da je priča nesvakidašnja i jeste.
------------- I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.
- Armin van Buuren
|
Objavio: robi75
Datum objave: 11.Travanj/Apr.2026 u 22:41
|
Pozdrav. Da li neko zna gde moze da se pogleda film online ili neki torrent?
|
|