| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Nezavisni horor odličnih recenzija (10.09.2024.) | BA | HR | MK | RS | SI | |
Odgovori
|
| Korisnik | |
beogradski
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member
Pridružen: 03.Prosinac/Dec.2011 Lokacija: Beograd Status: Offline Points: 180 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Nezavisni horor odličnih recenzija (10.09.2024.)Objavljeno: 10.Rujan/Sep.2024 u 16:40 |
|
Ne verujem da cu gledati ovaj film. trejler deluje poprilicnho konfuzan) I BTW, recenzije kao kazhu da je dobar film. ne pridajem bash vazhnosti sshta kritichari kazhu ili recenzije i slichno. Ja po trejleru zakljuchim da li cu gledati film ili ne, mada nekad se desi i da pogreshim shto sam stavio neki film na listu za gledanje ali uglavniom rejlei pomazhu. I nemam nishta protiv horor zhanra ali mislim da na svakih 1 000 000 horora ide jedna drama ili triler. I josh kad se setim koliko neki horori imaju delova. Pa recimo prvi deo filma Wrong Turn je pa mozhda i kultni shto se tiche horora ali sve onoposle... Pa to je za zaborav. Ono je da ne znash da li da se smejesh ili da pachesh od muke ) Pa jedan od delova je chak chini mi se i nekakva bugarska produkcija ili lokacija ) Nemam nishta protiv Bugarske ali... )
|
|
![]() |
|
00-goran-mirkovic
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 10.Rujan/Sep.2024 u 22:42 |
|
Ne znam zašto ali članovi su opsjednuti hororima ? Za svaki se u par sati napravi prijevod...ne znem možda je dijalog jednostavan...a za neke stvari čekaš par mjeseci ...ako imaš sreće. Subjektivno...ne obračajte pažnju.
|
|
![]() |
|
Mizi
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 22.Travanj/Apr.2009 Lokacija: Ćoposlavija Status: Offline Points: 2448 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 11.Rujan/Sep.2024 u 11:11 |
To je svjetska tendencija, mora se navikavamo. A i piplovi više navijaju za rogonju, tako ti je to. Pa da.
|
|
![]() |
|
JoxerTM
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 11.Rujan/Sep.2024 u 13:10 |
Nije istina. Biografije se prevedu prije nego se i pojave. One najdosadnije se prevedu prije nego i krene snimanje. Ali još prije njih se prevedu laže i paralaže, tzv. "po istinitim događajima" i to prije nego se ti događaji i dogode. Bezbroj horora još uvijek čami i vjerojatno neće biti prevedeni dok god neki od nas ne odu u penziju. |
|
![]() |
|
puppet_master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 21.Lipanj/Jun.2017 Lokacija: BG, Jugoslavija Status: Offline Points: 77238 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 14.Ožujak/Mar.2025 u 15:46 |
|
Postoji lepo tema za potražnju titlova, pa lagano samo, po kojim god već žanrovima.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |