Nezavisni horor odličnih recenzija (10.09.2024.)
Web: Titlovi.com
Kategorija: Filmovi i serije
Ime foruma: Komentari na članke
Opis foruma: Komentari na objavljene članke i blogove
URL: https://forum.titlovi.com/forum_posts.asp?TID=105880
Datum ispisa: 22.Srpanj/Jul.2026 u 10:30 Verzija Softvera: Web Wiz Forums 11.01 - http://www.webwizforums.com
Tema: Nezavisni horor odličnih recenzija (10.09.2024.)
Objavio: beogradski
Tema: Nezavisni horor odličnih recenzija (10.09.2024.)
Datum objave: 10.Rujan/Sep.2024 u 16:40
|
Ne verujem da cu gledati ovaj film. trejler deluje poprilicnho konfuzan) I BTW, recenzije kao kazhu da je dobar film. ne pridajem bash vazhnosti sshta kritichari kazhu ili recenzije i slichno. Ja po trejleru zakljuchim da li cu gledati film ili ne, mada nekad se desi i da pogreshim shto sam stavio neki film na listu za gledanje ali uglavniom rejlei pomazhu. I nemam nishta protiv horor zhanra ali mislim da na svakih 1 000 000 horora ide jedna drama ili triler. I josh kad se setim koliko neki horori imaju delova. Pa recimo prvi deo filma Wrong Turn je pa mozhda i kultni shto se tiche horora ali sve onoposle... Pa to je za zaborav. Ono je da ne znash da li da se smejesh ili da pachesh od muke ) Pa jedan od delova je chak chini mi se i nekakva bugarska produkcija ili lokacija ) Nemam nishta protiv Bugarske ali... )
|
Odgovori:
Objavio: 00-goran-mirkovic
Datum objave: 10.Rujan/Sep.2024 u 22:42
|
Ne znam zašto ali članovi su opsjednuti hororima ? Za svaki se u par sati napravi prijevod...ne znem možda je dijalog jednostavan...a za neke stvari čekaš par mjeseci ...ako imaš sreće. Subjektivno...ne obračajte pažnju.
|
Objavio: Mizi
Datum objave: 11.Rujan/Sep.2024 u 11:11
00-goran-mirkovic piše:
Ne znam zašto ali članovi su opsjednuti hororima ? Za svaki se u par sati napravi prijevod...ne znem možda je dijalog jednostavan...a za neke stvari čekaš par mjeseci ...ako imaš sreće. Subjektivno...ne obračajte pažnju. |
To je svjetska tendencija, mora se navikavamo. A i piplovi više navijaju za rogonju, tako ti je to. Pa da.
|
Objavio: JoxerTM
Datum objave: 11.Rujan/Sep.2024 u 13:10
00-goran-mirkovic piše:
Ne znam zašto ali članovi su opsjednuti hororima ? Za svaki se u par sati napravi prijevod...ne znem možda je dijalog jednostavan...a za neke stvari čekaš par mjeseci ...ako imaš sreće. Subjektivno...ne obračajte pažnju. |
Nije istina. Biografije se prevedu prije nego se i pojave. One najdosadnije se prevedu prije nego i krene snimanje. Ali još prije njih se prevedu laže i paralaže, tzv. "po istinitim događajima" i to prije nego se ti događaji i dogode.
Bezbroj horora još uvijek čami i vjerojatno neće biti prevedeni dok god neki od nas ne odu u penziju.
|
Objavio: puppet_master
Datum objave: 14.Ožujak/Mar.2025 u 15:46
|
Postoji lepo tema za potražnju titlova, pa lagano samo, po kojim god već žanrovima.
|
|