Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - VOLIM FILM I RADO GA SE SECAM
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

VOLIM FILM I RADO GA SE SECAM

Odgovori Odgovori Stranica  <12
Korisnik
Poruka
teod@r View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj teod@r Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Rujan/Sep.2006 u 17:34

Pa ''darije'', vrijeme je za strah. < =text/>

radi se o nekom tipu koji ubije babu i onda se pita zašto je to uradio i žali zbog toga
Na vrh
Mate Mišo Kova& View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mate Mišo Kova& Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Rujan/Sep.2006 u 18:22
možda se stalno sukobljavate baš zato što ste previše slični pa ste jedan drugom konkurencija; ili ste nekad bili u ljubavnoj vezi pa se sad mrzite, nešto kao beecher i keller
But if I go to hell then I hope I burn well
Na vrh
teod@r View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj teod@r Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Rujan/Sep.2006 u 18:45

neeeee slični, nemoj mi to reći

ne baš u ljubavnoj, ne kao keller, usputna veza. da ti ne pričam za šta me primio  ima tu djece ispod 13

< =text/>
radi se o nekom tipu koji ubije babu i onda se pita zašto je to uradio i žali zbog toga
Na vrh
Dngy View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
BSTD :)

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dngy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Rujan/Sep.2006 u 21:05
Originalno postovano od strane teod@r teod@r piše:

neeeee slični, nemoj mi to reći

ne baš u ljubavnoj, ne kao keller, usputna veza. da ti ne pričam za šta me primio  ima tu djece ispod 13

< =text/>

To što ti imaš malo više od 13 ne znači da nisi djete , a da te pubertet puca još uvijek to se vidi jer ti je stalno "ona stvar" na pameti...ma, kad odrasteš, shvatit ćeš da si poseban!
Na vrh
teod@r View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj teod@r Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Rujan/Sep.2006 u 21:22

Mate Mišo me provocira, starče.

Što bi ti reko, dobrim dijelom imaš pravo.  

Sad nisam nabrijan pa ti neću reći za šta da me primiš

< =text/>
Na vrh
Dngy View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dngy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Rujan/Sep.2006 u 21:26
Pa Mate Mišo je samo nešto pretpostavio, nije to izrekao kao činjenicu...

Na vrh
teod@r View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj teod@r Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Rujan/Sep.2006 u 21:30
Originalno postovano od strane Dngy Dngy piše:

Pa Mate Mišo je samo nešto pretpostavio, nije to izrekao kao činjenicu...

....a ispalo da je pogodio < =text/>

Na vrh
Dngy View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dngy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Rujan/Sep.2006 u 21:31
a baš si djetinjast.....
Na vrh
teod@r View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj teod@r Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Rujan/Sep.2006 u 21:40

a čuj, bio si i ti mlad... < =text/>

Na vrh
Dngy View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dngy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Rujan/Sep.2006 u 21:51
Još sam uvijek, vjeruj mi....
Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mate Mišo Kova& Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Rujan/Sep.2006 u 21:54

Mate Mišo me provocira, starče.

< =text/>

provociram? ma neeee , ja samo volim film i rado ga se sjećam
Na vrh
teod@r View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj teod@r Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Rujan/Sep.2006 u 21:57

i ja, Mišo.

Film i vaterpolo. < =text/>

Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mate Mišo Kova& Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Rujan/Sep.2006 u 21:59
Na vrh
teod@r View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj teod@r Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Rujan/Sep.2006 u 22:03

koji si ti, desni? < =text/>

Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mate Mišo Kova& Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Rujan/Sep.2006 u 22:06

koji si ti, desni? < =text/>

levi , desni je Marko Perković
Na vrh
teod@r View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj teod@r Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Rujan/Sep.2006 u 22:15

Sviđaju mi se tvoje butine < =text/>

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <12
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,156 sekundi.