VOLIM FILM I RADO GA SE SECAM
Web: Titlovi.com
Kategorija: Filmovi i serije
Ime foruma: Filmovi i serije
Opis foruma: Novosti, izvještaji sa box officea, zanimljivosti... Sve u vezi s filmovima i serijama
URL: https://forum.titlovi.com/forum_posts.asp?TID=10571
Datum ispisa: 10.Lipanj/Jun.2026 u 16:38 Verzija Softvera: Web Wiz Forums 11.01 - http://www.webwizforums.com
Tema: VOLIM FILM I RADO GA SE SECAM
Objavio: tiosav
Tema: VOLIM FILM I RADO GA SE SECAM
Datum objave: 08.Rujan/Sep.2006 u 00:38
|
Predlazem da se ovde umesto svadja vodi rasprava o sve vecim sranjima koji nam dolaze iz Holivuda. Da vidimo ko ima da predlozi dobar fil koji je gledao i naravno da nam kaze recimo sta je ocekivao a sta dobio od ultra najavljivanih filmova kao recimo Da Vincijev kod. Uzeo sam ga za primer jer sam mnogo ocekivao od ovog filma a dobio citanje knjige od strane glumaca sa veliki preskakanjima stranica i poglavlja. Tom nula u filmu
|
Odgovori:
Objavio: dejan-sl
Datum objave: 08.Rujan/Sep.2006 u 00:41
|
pametno lega
------------- HAJDUK zivi vjecno,Bog i nitko vise!!!!
|
Objavio: tiosav
Datum objave: 08.Rujan/Sep.2006 u 00:51
|
Predlazem za gledanje The Machinist izuzetan film bas me je iznenadio kavalitetom
|
Objavio: Lenja_Kravitza
Datum objave: 08.Rujan/Sep.2006 u 01:05
|
Imas vec temu gore na vrhu DNEVNIK GLEDANA FILMOVA,tako da ne vidim razlog za otvaranje slicne teme ...
Mozda tema moze proci , ako se budes drzao naslova Volim FIlm i rado ga se secam , to meni vise zvuci kao prica o starim filmovima ,koje smo gledali nekada davno , a ne odma da se vatash za Machinist i Da Vinci Code ....Na gore pomenutu temu , pa ih pljuj ili hvali koliko hoces ...
|
Objavio: Dngy
Datum objave: 08.Rujan/Sep.2006 u 11:51
Lenja_Kravitza piše:
Imas vec temu gore na vrhu DNEVNIK GLEDANA FILMOVA,tako da ne vidim razlog za otvaranje slicne teme ...
Mozda tema moze proci , ako se budes drzao naslova Volim FIlm i rado ga se secam , to meni vise zvuci kao prica o starim filmovima ,koje smo gledali nekada davno , a ne odma da se vatash za Machinist i Da Vinci Code ....Na gore pomenutu temu , pa ih pljuj ili hvali koliko hoces ...
|
Istina!  
|
Objavio: darije
Datum objave: 08.Rujan/Sep.2006 u 15:49
Extra film snimljen još 1949. http://www.imdb.com/title/tt0041546/ - Kind Hearts and Coronets iliti Nežno srce. Zaista neverovatna priča, gluma...
P.S.Ovaj film imam na VHS i nikako da ga nabavim na DivX ili DVD. Doduše imam obećanje od jednog člana da će mi poslati , ali za sada ništa...  
-------------
|
Objavio: rui ravara
Datum objave: 08.Rujan/Sep.2006 u 15:56
|
Dve teme si ponudio:naslovnu koja je ok i pljuvanje novijih holivudskih tvorevina. ja sam za prvu.
i sam sam nesto pisao na tu temu na komunjarinom topicu wicker man popusio. boormanov DELIVERANCE /1972/ kad se ljudi nisu stideli emocija. dzon vojt se penje uz stenu, ponestaje mu snage i sta uradi? pogleda sliku zene i deteta i vrati mu se snaga! 
------------- trazim prevod za IN MY FATHER'S DEN.
ruiravara@hotmail.com
|
Objavio: AcaNDr
Datum objave: 08.Rujan/Sep.2006 u 17:17
Mislim da nema potrebe za ovom temom,ali ima ko tu da misli.Ono što smo gledali i što smo očekivali ili nismo očekivali možete isto napisati u top temi dnevnik gledanja filmova,tako da ova tema ne treba!
------------- I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.
- Armin van Buuren
|
Datum objave: 08.Rujan/Sep.2006 u 18:18
AcaN piše:
Mislim da nema potrebe za ovom temom,ali ima ko tu da misli.Ono što smo gledali i što smo očekivali ili nismo očekivali možete isto napisati u top temi dnevnik gledanja filmova,tako da ova tema ne treba! |
Tako je, u dnevniku možete pisati i o starim i novim filmovima, klasicima i holivudskim s*anjima...fakat nema potrebe otvarati nove teme koje praktički već postoje pod drugim nazivom...
|
Objavio: Blues-EXE
Datum objave: 10.Rujan/Sep.2006 u 14:08
zadnje sto je izaslo iz holivuda ovi dana, a da valja, je v for vendetta, i nista vise
------------- Fission Maild
|
Objavio: spooking93
Datum objave: 10.Rujan/Sep.2006 u 14:36
v for vendetta je zbilja odličan, meni u rangu matrixa(prvog),al mi nikako nije jasno kako je tako propao u kinima!
------------- All we have is this moment, right here, right now. The future is just a fucking concept that we use to avoid being alive today.
|
Objavio: mad_smile
Datum objave: 10.Rujan/Sep.2006 u 15:09
ja nisam imao pojma sta je to v for vendetta stavio ga ovak bezveze
i film je jako iznenadio
vrlo dobro
|
Objavio: teod@r
Datum objave: 10.Rujan/Sep.2006 u 15:21
|
O Vendetti je bilo dosta na DNEVNIKU GLEDANJA FILMOVA i ne vidim čemu zaspamavat ovaj neuredan i haotičan forum.
Osim ako će ovo bit topic isključivo za stare filmove, pa da se tu možemo raspisat.
Dajte ljudi pišite sve to u Dnevnik gledanja filmova!! 
< =text/>
------------- radi se o nekom tipu koji ubije babu i onda se pita zašto je to uradio i žali zbog toga
|
Objavio: Mate Mišo Kova&
Datum objave: 10.Rujan/Sep.2006 u 15:43
One, Two, Three - Wilderov film sa Cagneyem i coca-colom, jedna od najboljih komedija koje sam ikad gledao.
------------- But if I go to hell then I hope I burn well
|
Objavio: smagda
Datum objave: 10.Rujan/Sep.2006 u 15:57
Mate Mišo Kova& piše:
One, Two, Three - Wilderov film sa Cagneyem i coca-colom, jedna od najboljih komedija koje sam ikad gledao.
|
Meni je taj film DEFINTIVNO najbolja komedija 
|
Datum objave: 10.Rujan/Sep.2006 u 16:18
teod@r piše:
O Vendetti je bilo dosta na DNEVNIKU GLEDANJA FILMOVA i ne vidim čemu zaspamavat ovaj neuredan i haotičan forum.
Osim ako će ovo bit topic isključivo za stare filmove, pa da se tu možemo raspisat.
< =text/>
|
Eh, još da si moderator, ala bi slatko premestio ove postove na neko "odgovarajuće" mesto? A? E pa nema više....  
-------------
|
Datum objave: 10.Rujan/Sep.2006 u 16:28
darije piše:
teod@r piše:
< =text/> |
Eh, još da si moderator, ala bi slatko premestio ove postove na neko "odgovarajuće" mesto? A? E pa nema više....  
|
Nikad nisam bio moderator, ja sam admin.
A da sam ovdje admin, imao bih 4 sposobna moderatora koji bi mi sredili upload, obrisali spam, a tebe postavili tamo gdje spadaš...   
< =text/>
------------- radi se o nekom tipu koji ubije babu i onda se pita zašto je to uradio i žali zbog toga
|
Datum objave: 10.Rujan/Sep.2006 u 17:12
jaoj moje sreće pa nisi ništa... niti ćeš biti... a to da li si bio..... hm.... Najači samo o(p)staju, "moj" Emile... Ipak si ti samo ružna prošlost.... A ja kao što vidiš sadašnjost....
Lep pozdrav!!!!
-------------
|
Datum objave: 10.Rujan/Sep.2006 u 17:25
|
darije piše:
jaoj moje sreće pa nisi ništa... niti ćeš biti... a to da li si bio..... hm.... Najači samo o(p)staju, "moj" Emile... Ipak si ti samo ružna prošlost.... A ja kao što vidiš sadašnjost....
Lep pozdrav!!!!
|
Ne moraš me pozdravljati (a kaže se SRDAČAN POZDRAV).
Ako si se dotle srozao da mene (speedyja ili bilo koga od članova) doživljavaš kao konkurenciju, a da ti mjera vlastite ''jačine'' bude forum na netu......Hmm, nekima stvarno malo treba. Bogu hvala.
< =text/>
|
Datum objave: 10.Rujan/Sep.2006 u 17:30
Sreća što se ja i ti ne razumemo. Uplašio bih se da je drugačije.  Lep pozdrav 
-------------
|
Datum objave: 10.Rujan/Sep.2006 u 17:34
Datum objave: 10.Rujan/Sep.2006 u 18:22
možda se stalno sukobljavate baš zato što ste previše slični pa ste jedan drugom konkurencija; ili ste nekad bili u ljubavnoj vezi pa se sad mrzite, nešto kao beecher i keller
|
Datum objave: 10.Rujan/Sep.2006 u 18:45
Datum objave: 10.Rujan/Sep.2006 u 21:05
|
To što ti imaš malo više od 13 ne znači da nisi djete   , a da te pubertet puca još uvijek to se vidi jer ti je stalno "ona stvar" na pameti...ma, kad odrasteš, shvatit ćeš da si poseban!
|
Datum objave: 10.Rujan/Sep.2006 u 21:22
|
Mate Mišo me provocira, starče. 
Što bi ti reko, dobrim dijelom imaš pravo.
Sad nisam nabrijan pa ti neću reći za šta da me primiš 
< =text/>
|
Datum objave: 10.Rujan/Sep.2006 u 21:26
Pa Mate Mišo je samo nešto pretpostavio, nije to izrekao kao činjenicu... 
|
Datum objave: 10.Rujan/Sep.2006 u 21:30
Dngy piše:
Pa Mate Mišo je samo nešto pretpostavio, nije to izrekao kao činjenicu... 
|
....a ispalo da je pogodio
< =text/>
|
Datum objave: 10.Rujan/Sep.2006 u 21:31
Datum objave: 10.Rujan/Sep.2006 u 21:40
|
a čuj, bio si i ti mlad...
< =text/>
|
Datum objave: 10.Rujan/Sep.2006 u 21:51
Još sam uvijek, vjeruj mi....
|
Datum objave: 10.Rujan/Sep.2006 u 21:54
Datum objave: 10.Rujan/Sep.2006 u 21:57
|
i ja, Mišo. 
Film i vaterpolo.
< =text/>
|
Datum objave: 10.Rujan/Sep.2006 u 21:59
|
Datum objave: 10.Rujan/Sep.2006 u 22:03
|
koji si ti, desni?
< =text/>
|
Datum objave: 10.Rujan/Sep.2006 u 22:06
teod@r piše:
koji si ti, desni?
< =text/>
|
levi , desni je Marko Perković
|
Datum objave: 10.Rujan/Sep.2006 u 22:15