| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
|
Odgovori
|
Stranica <123 |
| Korisnik | |
iromafia111
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Administrator
Nabadač engleskog poznat i kao Gazda Pridružen: 05.Ožujak/Mar.2007 Lokacija: Učkurbekistan Status: Offline Points: 72027 |
Objavljeno: 07.Srpanj/Jul.2024 u 22:14 |
Tvoje pravo je misliti što god želiš i ne pada mi na pamet uvjeravati te u sprotno, a to je upravo ono što ti pokušavaš. Već si jednom sasuo drvlje i kamenje na njega i administraciju i ispalo je da nisi u pravu. Tjedan dana si šutio i sad te opet prebacilo. Ne zanima me više tvoje mišljenje o njemu i administraciji.
|
|
![]() ![]() ![]()
|
|
![]() |
|
JoxerTM
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Objavljeno: 07.Srpanj/Jul.2024 u 22:27 |
|
Bježim prije nego mi boca ne doleti u glavu ni krivom ni dužnom.
Ažurirao JoxerTM - 07.Srpanj/Jul.2024 u 22:33 |
|
![]() |
|
iromafia111
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Nabadač engleskog poznat i kao Gazda Pridružen: 05.Ožujak/Mar.2007 Lokacija: Učkurbekistan Status: Offline Points: 72027 |
Objavljeno: 07.Srpanj/Jul.2024 u 23:04 |
|
Popij to pa idemo. ![]() |
|
![]() ![]() ![]()
|
|
![]() |
|
iromafia111
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Objavljeno: 20.Kolovoz/Aug.2024 u 10:41 |
|
Vidim da ljudi i dalje ostavljaju komentare o tome zašto Benelux ne piše release pa ću još jednom ponoviti: Ako vas zanima o kojem se releaseu radi, obratite mi se s povjerenjem. Do sada vas je ukupno 0 (nula) to učinilo, ali to ne sprječava pojedince da i dalje ostavljaju komentare. ![]() |
|
![]() ![]() ![]()
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
Stranica <123 |
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |