Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Kako Šaljem Filmove!!!!!!!!
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Kako Šaljem Filmove!!!!!!!!

Odgovori Odgovori Stranica  <123
Korisnik
Poruka
toknezev View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj toknezev Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Sijecanj/Jan.2004 u 13:19

Ja kad nekome snimam cde odnesem do jedne tete koja zlatopisom (24 karatnim) napiše ime filma! Nadam se da je to uredu. Ili je malo pretjerano? Nikad ne znam!

I have come here to chew bubblegum and kick ass...
And I'm all out of bubblegum.
Na vrh
honda View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj honda Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Sijecanj/Jan.2004 u 15:34
Na vrh
Metropolis View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Metropolis Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Sijecanj/Jan.2004 u 21:51

Lol pa dobro ne mora biti od zlata ali bilo bi dovoljno sto se mene tice da ne napises nista

Dalmacijo sve ti cvalo!
Na vrh
toknezev View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj toknezev Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Sijecanj/Jan.2004 u 22:09
Reci mi da li ti kad nekome snimaš, da li ti njemu napišeš naslov na cd?
I have come here to chew bubblegum and kick ass...
And I'm all out of bubblegum.
Na vrh
Metropolis View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Metropolis Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Sijecanj/Jan.2004 u 23:44

Napisem na papiric (samoljeplivi) i zalijepim na cd ali ako neko zeli da mu bas ja napisem napisat cu (imam flomastere za cd-ove u 3 boje),pa tako moze i boju zaželiti

Inace ja sebi naslove komedija pisem crvenom bojom, horrore i trilere crnom a sve ostalo plavom

Dalmacijo sve ti cvalo!
Na vrh
HENKY View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj HENKY Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Srpanj/Jul.2004 u 22:20
KOLIKO BI DOŠLO KUNA DA ŠALJEM IZ HRVATSKE U SRBIJU PAKET 100 CD-A ?
Na vrh
eXecutioner View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj eXecutioner Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Srpanj/Jul.2004 u 00:53
Originalno postovano od strane Metropolis Metropolis piše:

Napisem na papiric (samoljeplivi) i zalijepim na cd ali ako neko zeli da mu bas ja napisem napisat cu (imam flomastere za cd-ove u 3 boje),pa tako moze i boju zaželiti

osobno mislim da je najbolje ne pisati nista na cd-je.. svatko ima svoj rukopis i nekome se dopada, nekome ne, zato najbolje da si covjek sam napise; buduci da i sam stvara svoju kolekciju...

pozdrav
Na vrh
nitrogas View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nitrogas Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Srpanj/Jul.2004 u 07:56

to su meni gluposti!

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <123
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,170 sekundi.