Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > TITLOVI / PREVODI > Najave, ispravke, obavještenja...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Potrebni prevodi
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Potrebni prevodi

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
wildcat76 View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj wildcat76 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Potrebni prevodi
    Objavljeno: 31.Kolovoz/Aug.2006 u 23:58

Ima li ko titlove za

Porky's 1,2,3

Bmx Bandits

Beter Off Dead

Monster Mouse

The Ant Bully

John Tucker Must Die

Juice

Sid & Nancy

Neverending Story III

Tales From The Neverending Story - The Beginning

Tales From The Neverending Story - The Gift

Tales From The Neverending Story - Badge Of Courage

Tales From The Neverending Story - Resurrection

Nine Lives Of Fritz The Cat

seticu se mozda jos kojeg.

Unapred hvala

wild.cat@sezampro.yu

Na vrh
xW0Lf View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj xW0Lf Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Rujan/Sep.2006 u 00:08
prvo, prevodi se ne traze na mail, pogotovo ne na sajtu koji je zamisljen kao mesto za JAVNU razmenu prevoda...

trebao si da napises da te prevode uploaduju u bazu, tako da mogu svi da ih koriste, a ne da ih trazis sebicno za sebe pa jos i na mail..

sta ocekujes da ce ti neko poslati na mail, a nije ih poslao preko uploada za sve... ili te mrzi da sam trazis prevode, pa ocekujes da neko drugi napravi kompilaciju za tebe i servira ti na gotovo?

nisi mi jasan?
ko se boji vuka jos... tri za gros... tri za gros... vuka se ne bojim ja tralalala :) :) :)
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Rujan/Sep.2006 u 02:34

Nov je, ne zna. Naučit će.

A ovih titlova uglavnom nema. Osim za Porky's slovenački.

Kad upload ne radi, što ćeš nego poslati mu na mail?? pod uvjetom da imaš i da želiš pomoći. < =text/>

Na vrh
kenanbbp View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kenanbbp Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Rujan/Sep.2006 u 09:27
Da li neko ima ili mi moze reci kako da dodjem do titlova za Friends-e, sezone 5, 6, 7, i 8?
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Rujan/Sep.2006 u 13:47

Imaš cjelu seriju prevedenu na

http://prijevodi-online.org < =text/>

Na vrh
blackpearl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj blackpearl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Rujan/Sep.2006 u 14:01
Originalno postovano od strane xW0Lf xW0Lf piše:

prvo, prevodi se ne traze na mail, pogotovo ne na sajtu koji je zamisljen kao mesto za JAVNU razmenu prevoda...

trebao si da napises da te prevode uploaduju u bazu, tako da mogu svi
da ih koriste, a ne da ih trazis sebicno za sebe pa jos i na mail..

sta ocekujes da ce ti neko poslati na mail, a nije ih poslao preko
uploada za sve... ili te mrzi da sam trazis prevode, pa ocekujes da
neko drugi napravi kompilaciju za tebe i servira ti na gotovo?

nisi mi jasan?

Verovao ti ili ne u zadnje vreme ljudi i nece da kace svoje prevode na sajt vec posalju nekome na mail ko trazi (vidi sta se desilo za Karamazovima). Tako sam ja dobila par titlova :). Tako da nemas sta da mu zameras a i nov je

Na vrh
wildcat76 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj wildcat76 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Rujan/Sep.2006 u 01:17

Originalno postovano od strane xW0Lf xW0Lf piše:

trebao si da napises da te prevode uploaduju u bazu, tako da mogu svi da ih koriste, a ne da ih trazis sebicno za sebe pa jos i na mail..

sta ocekujes da ce ti neko poslati na mail, a nije ih poslao preko uploada za sve... ili te mrzi da sam trazis prevode, pa ocekujes da neko drugi napravi kompilaciju za tebe i servira ti na gotovo?

nisi mi jasan?

Molila sam za pomoc,ako imas nesto od toga posalji, ako ne, nema potrebe da prozivas. I ja imam brdo titlova koje bih vrlo rado podelila sa drugima, ali na zalost upload NE RADI!!!!!!

Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Rujan/Sep.2006 u 01:25
Slobodno ih pošalji meni na darije79@yahoo.com i ja ću ih uploadovati na sajt sa zadovoljstvom!
Na vrh
tomcrus View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj tomcrus Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Rujan/Sep.2006 u 01:52

Wildcat, sve što imaš pošalji na http://www.podnapisi.net,

pa će ih netko od nas prenijeti i na ovaj sajt gdje upload većini ne radi.

< =text/>
Na vrh
klaki View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj klaki Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Rujan/Sep.2006 u 10:40
Originalno postovano od strane tomcrus tomcrus piše:

Wildcat, sve što imaš pošalji na http://www.podnapisi.net,

pa će ih netko od nas prenijeti i na ovaj sajt gdje upload većini ne radi.

< =text/>

Mislim da to nije resenje. Zasto se Admin ne pozabavi vishe tim problemom? Meni radi ali ima gomila ljudi kojima ne radi.

12.Zabranjen je uplaod titlova koji u imenu sadrže PREVEDITE ili MOLIM PREVOD kao i titlovi koji su na kineskom, japanskom i drugim egzotičnim jezicima. Takodje i zahtevanje da neko prevodi za vas

Na vrh
iks bilaps View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj iks bilaps Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Rujan/Sep.2006 u 14:23
Admin  cuo si glas razuma.  Ni meni ne radi

Ažurirao iks bilaps
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,156 sekundi.