| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Dune: Part Two (2024) |
Odgovori
|
Stranica <1 345 |
| Korisnik | ||
IgaBiva
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 03.Lipanj/Jun.2024 u 08:55 |
|
|
Zanimljivo da je sinoć već prikazan na HBO, čini mi se da to već nešto govori...
|
||
![]() |
||
puppet_master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 21.Lipanj/Jun.2017 Lokacija: BG, Jugoslavija Status: Offline Points: 77265 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 15.Ožujak/Mar.2025 u 11:10 |
|
Nisam tada bio online, tek sada vidim, oprosti na kašnjenju, jbg, život. Ma moram, tj hajde,, želim gledati Dune 2 u bioskopu, dogovorio sam se odavno, jeste za veliko platno, sve i da mi ne legne ne znam ni ja kako pa fantastično, dopao mi se prvi, red je da overim drugi. U društvu pogotovo, nisam bio u bioskopu od 2002., neka love, nadoknadiću je u krajnoj liniji, možda i ne platim kartu, sklon incidentima 😂 ali u društvu ne mora cirkus, kažem koga briga za lovu. Ma, u najgorem bi mi bila eto škola da se ne jebavam sa bioskopima ako ispadne da nisam više za to, i da svakako ponovim knjige (prve četiri su jedino što je mene odvajkada i interesovalo). Dogovor je dogovor, želim ga videti na velikom platnu, u društvu. Imao sam daleko jezivija iskustva sve i da mi zbiljahne legne a ne verujem u to. Hvala svakako 👍 Ažurirao puppet_master - 15.Ožujak/Mar.2025 u 11:32 |
||
![]() |
||
kjovo
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 08.Veljaca/Feb.2007 Lokacija: Beograd Status: Offline Points: 1540 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 17.Ožujak/Mar.2026 u 14:26 |
|
|
Ar8c jesi video ko igra Aliju u trecem delu Dine. Ovog su puta mislim pogodili glumicu.
https://www.imdb.com/title/tt31378509/
|
||
![]() |
||
Mizi
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 22.Travanj/Apr.2009 Lokacija: Ćoposlavija Status: Offline Points: 2478 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 17.Ožujak/Mar.2026 u 18:36 |
|
|
Na tizer suzu sam pustio, od uzbuđenja ni dah nisam izustio! ![]() Vidim ubacili Furiosu i Betmena, biće zanimljivo, taman da razbiju monotoniju koja vlada još od prvog dela, ma od prve knjige, i Timotije napokon ima frizuru koja priliči njegovom gangsta stilu. ![]() Ažurirao Mizi - 17.Ožujak/Mar.2026 u 20:14 |
||
![]() |
||
ar8c
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 17.Ožujak/Mar.2026 u 20:06 |
|
Ma kako nisam video druže Kjovo, pa od momenta kad sam teškom mukom napustio bioskop nakon premijere drugog dela i dok još nije ni zvanično potvrđen treći deo, ja sam počeo da odbrojavam dane Premijera trećeg dela se čeka kao jedan od značajnijih dana u životu, a svaki info gutam da makar malo utolim glad za zaokruženjem remek dela! Znao sam da će Joy-ka da glumi Aliu, to je odavno poznato![]() Gledam trailer već nekoliko puta, žmarci me podilaze, dočekati ne mogu. Ljubitelj sam proleća, sve se u meni budi i cveta, ali ove godine posebno se čeka decembar!
|
||
![]() |
||
Odgovori
|
Stranica <1 345 |
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |