| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Kontroverzni Norvežanin ima novi horor (15.04.2023.) | BA | HR | MK | RS | SI | |
Odgovori
|
| Korisnik | |
JoxerTM
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Kontroverzni Norvežanin ima novi horor (15.04.2023.)Objavljeno: 15.Travanj/Apr.2023 u 16:08 |
|
Može, obožavam se cerekati na ovakve priče o ljudskoj gluposti gdje se brod neće pustiti da potone pa neka šansa barem onda postoji. Džaba je snimljen Alien.
|
|
![]() |
|
puppet_master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 21.Lipanj/Jun.2017 Lokacija: BG, Jugoslavija Status: Offline Points: 77241 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 15.Travanj/Apr.2023 u 16:45 |
|
Zašto su glupavi?
![]() Ko bi potopio brod na sred okeana, pa kakav god gosn vampirko bio na njemu, nije li lakše tući ljuti boj s neprijateljem nego se utopiti, pustiti da te prožderu ajkule ili šta već. Drugo je Alien, nećeš tuđinski, opaki oblik života dovesti sa sobom na majčicu Zemlju, neka ga i digneš u vazduh da ode sve u materinu, no koga briga za AmerikE u devetnaestom veku, tamo se tada svi ionako uveliko kolju oko svega i svačega, šta će iskrcavanje nekog tamo Drakulice tu bitno da promeni. Nije taj ni blizu alav kao svi drugi tada. Nije isto vanzemaljko i vampirko.
Ljudi su glupavi šta god uradili though, ne nužno zbog toga jer neće da se prepuste ajkulama npr. |
|
![]() |
|
puppet_master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 21.Lipanj/Jun.2017 Lokacija: BG, Jugoslavija Status: Offline Points: 77241 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 15.Travanj/Apr.2023 u 17:23 |
|
Takve su sreće, kurate, doseljenici, izbeglice. Zamisli sada, reši konačno siroma Puppet da ostavi balkanski brlog iza sebe u tri pizde materine, ne jede danima pa sakupi neku crkavicu za autobusku kartu, sedne put Frankfurta ili tako već kojeg užasa, kada ono u busu i aždaha kakva. I sada bi ja tu trebalo, na sve već moje muke, da survam autobus u kakav kanjon? Za čije zdravlje bre? SFR NemaĆke?
Ma baš, bole me brige, saću spasim Nemačku, kao i oni mene što bi spasili. Si bio u Kragujevcu? ![]() I šta je uostalom, siroma, aždaHa kriva? Dobro de, voli da jede ljude, bljuje vatru i sav taj džez, no ko sam ja da joj sudim u ime neke tamo Jevrope, to je opstanak, svi se bore za mesto pod suncem, tako i ja, nećem da sje**m autobus, samoubijam se i spasavam,pazi sad, Nemačku (kukala mi majka, Tito se okreće u grobu
), nego u se i u svoje kljuse, pa šta bude, pošteno. Ali u moje ime i ime preživljavanja, eventualno još neke ljudske nesreće koja se ukrcala na bus a ne tamo kakvog spasenja čovečanstva, Nemačke and shit. Tako šta je već na prirodi, jok na Puppetu. Jebao me Frankfurt i autobus i kud sedoh u njega. |
|
![]() |
|
JoxerTM
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 15.Travanj/Apr.2023 u 19:11 |
|
Ebo (buba)švabe - nemaš šanse protiv aždaje, pa možeš barem malo riskirati da ajkule omaste brk na njoj, a ne na tebi. A Tito se okreće u grobu otkad je sve i svakoga naučio pisati, a ti isti ga sad pljuju gdje stignu. Samo pogledaj komentare po njuz portalima, bilo kojem. Čista bolest. |
|
![]() |
|
puppet_master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 15.Travanj/Apr.2023 u 19:51 |
|
Di smem da čitam išta na maternjem jeziku po netu, ovo je jedino mesto koje posećujem a da je na našem jeziku, ne smem ni kakav video sa domaćom mjuzom na tube-u da otvorim u meri da se vide komentari, ne pada mi na pamet da budem izložen tako čemu. Rizikovaću da time propuštam silnu domaću pamet, neka hvala.
|
|
![]() |
|
puppet_master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 15.Travanj/Apr.2023 u 20:34 |
|
Nah, nema ajkula, pa ni okeana, pomislih da je kakva amerikanizovana varijanta, da se Drakula prevozi iz Evrope u Ameriku, jok do Londona samo, nisam čitao čitav tekst. Svejedno, hladna je voda, neka i bez ajkula i bez kakvih hiljada kilometara vodene površine, no ipak ne bih voleo da potopim brod i završim u toj vodi, koliko god manje bilo da se pliva do obale.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |