Ispiši stranicu | Zatvori Prozor

Kontroverzni Norvežanin ima novi horor (15.04.2023.)

Web: Titlovi.com
Kategorija: Filmovi i serije
Ime foruma: Komentari na članke
Opis foruma: Komentari na objavljene članke i blogove
URL: https://forum.titlovi.com/forum_posts.asp?TID=103242
Datum ispisa: 24.Srpanj/Jul.2026 u 10:40
Verzija Softvera: Web Wiz Forums 11.01 - http://www.webwizforums.com

Tema: Kontroverzni Norvežanin ima novi horor (15.04.2023.)
Objavio: JoxerTM
Tema: Kontroverzni Norvežanin ima novi horor (15.04.2023.)
Datum objave: 15.Travanj/Apr.2023 u 16:08
Može, obožavam se cerekati na ovakve priče o ljudskoj gluposti gdje se brod neće pustiti da potone pa neka šansa barem onda postoji. Džaba je snimljen Alien.

Odgovori:
Objavio: puppet_master
Datum objave: 15.Travanj/Apr.2023 u 16:45
Zašto su glupavi? LOL
Ko bi potopio brod na sred okeana, pa kakav god gosn vampirko bio na njemu, nije li lakše tući ljuti boj s neprijateljem nego se utopiti, pustiti da te prožderu ajkule ili šta već. Drugo je Alien, nećeš tuđinski, opaki oblik života dovesti sa sobom na majčicu Zemlju, neka ga i digneš u vazduh da ode sve u materinu, no koga briga za AmerikE u devetnaestom veku, tamo se tada svi ionako uveliko kolju oko svega i svačega, šta će iskrcavanje nekog tamo Drakulice tu bitno da promeni. Nije taj ni blizu alav kao svi drugi tada. Nije isto vanzemaljko i vampirko. LOL Ljudi su glupavi šta god uradili though, ne nužno zbog toga jer neće da se prepuste ajkulama npr. 

Datum objave: 15.Travanj/Apr.2023 u 17:23
Takve su sreće, kurate, doseljenici, izbeglice. Zamisli sada, reši konačno siroma Puppet da ostavi balkanski brlog iza sebe u tri pizde materine, ne jede danima pa sakupi neku crkavicu za autobusku kartu, sedne put Frankfurta ili tako već kojeg užasa, kada ono u busu i aždaha kakva. I sada bi ja tu trebalo, na sve već moje muke, da survam autobus u kakav kanjon? Za čije zdravlje bre? SFR NemaĆke?
Ma baš, bole me brige, saću spasim Nemačku, kao i oni mene što bi spasili. Si bio u Kragujevcu? Approve

I šta je uostalom, siroma, aždaHa kriva? Dobro de, voli da jede ljude, bljuje vatru i sav taj džez, no ko sam ja da joj sudim u ime neke tamo Jevrope, to je opstanak, svi se bore za mesto pod suncem, tako i ja, nećem da sje**m autobus, samoubijam se i spasavam,pazi sad, Nemačku (kukala mi majka, Tito se okreće u grobu LOL), nego u se i u svoje kljuse, pa šta bude, pošteno. Ali u moje ime i ime preživljavanja, eventualno još neke ljudske nesreće koja se ukrcala na bus a ne tamo kakvog spasenja čovečanstva, Nemačke and shit. Tako šta je već na prirodi, jok na Puppetu. Jebao me Frankfurt i autobus i kud sedoh u njega. 

Objavio: JoxerTM
Datum objave: 15.Travanj/Apr.2023 u 19:11
Ebo (buba)švabe - nemaš šanse protiv aždaje, pa možeš barem malo riskirati da ajkule omaste brk na njoj, a ne na tebi.

A Tito se okreće u grobu otkad je sve i svakoga naučio pisati, a ti isti ga sad pljuju gdje stignu.
Samo pogledaj komentare po njuz portalima, bilo kojem.
Čista bolest.

Datum objave: 15.Travanj/Apr.2023 u 19:51
Di smem da čitam išta na maternjem jeziku po netu, ovo je jedino mesto koje posećujem a da je na našem jeziku, ne smem ni kakav video sa domaćom mjuzom na tube-u da otvorim u meri da se vide komentari, ne pada mi na pamet da budem izložen tako čemu. Rizikovaću da time propuštam silnu domaću pamet, neka hvala. Approve

Datum objave: 15.Travanj/Apr.2023 u 20:34
Nah, nema ajkula, pa ni okeana, pomislih da je kakva amerikanizovana varijanta, da se Drakula prevozi iz Evrope u Ameriku, jok do Londona samo, nisam čitao čitav tekst. Svejedno, hladna je voda, neka i bez ajkula i bez kakvih hiljada kilometara vodene površine, no ipak ne bih voleo da potopim brod i završim u toj vodi, koliko god manje bilo da se pliva do obale. Approve

Ispiši stranicu | Zatvori Prozor

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd. - http://www.webwiz.co.uk