Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - DivX u VCD (SVCD) sa urezanim titlovima
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

DivX u VCD (SVCD) sa urezanim titlovima

Odgovori Odgovori Stranica  <12
Korisnik
Poruka
djoe 1 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj djoe 1 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Studeni/Nov.2003 u 22:01
PS VJEVERICE RADE ONI I NA OBIČNOM DVD-U AKO IH PREBACIŠ NA VCD TJ SVCD   "RADE"
Na vrh
Franko View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Franko Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Studeni/Nov.2003 u 22:31
Sta podrazumijavate pod "urezati titlove u sliku" ?Ako mislite na divx sa titlovima to se moze napraviti virtualdubom.
Na vrh
tlisak View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

˙°¤. mirotvorac .¤°˙

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj tlisak Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Studeni/Nov.2003 u 22:04
SonGoku & Nitrogas mail poslan!
Na vrh
Diablo View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Diablo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Studeni/Nov.2003 u 23:06

Originalno postovano od strane vjeverica vjeverica piše:

Apropo zadane teme tko uspije izmislit program kojim češ urezat titl u sliku zaradit će dobre pare.Zamislite sve one filmofile štro imaju Sony pl.st 2 s ugrađenim Mesiom(ili tako nekako)pa im omogučite gledanje svih divx-a s prevodom.Perja na kile.

Da bi na playstacin ili na dvd playeru koji podrzava diwx gledao film sa prijevodom on ne mora biti urezan u sliku nego samo snimljen na cd-u sa istim nazivom kao i film i RADI

Na vrh
trbljo View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj trbljo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Sijecanj/Jan.2004 u 11:22

Evo napokon sam i ja otkrio ovaj odliæan i koristan forum!  Naime,veæ danima bezuspješno pokušavam napraviti vcd iz divx-a (naravno sa titlovima),i sad sam naletio na ovaj tutorijal,skinuo TMPGEnc-2.510.49.157 i ffdshow-20031128,i pokusao sam slijediti upute (bez slikica),nakon dva sata convertiranja dobio sam mpeg file koji ima zvuk,ali nema slike ! A uvjeren sam da su mi codec-i uredu! Zato bih trebao slikice da probam sa njima! Please HELP! Mail:trbljo@vip.hr

Na vrh
Jure View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Jure Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Sijecanj/Jan.2004 u 15:55
Jako mi je drago da je nekome pomogao moj toturijal, a to u vezi zvuka javi mi se na mail: ante_jukic@inet.hr pa ?u ti pomo?i rješiti problem.
Na vrh
toknezev View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj toknezev Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Sijecanj/Jan.2004 u 22:01
@ Jure Jel si ti pravio taj tutorijal? Svaka èast, iako ima greška (ono s minutama)!
I have come here to chew bubblegum and kick ass...
And I'm all out of bubblegum.
Na vrh
Jure View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Jure Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Sijecanj/Jan.2004 u 22:21
Jesam ja sam ga pravio, pitaj administratora ako nevjeruješ. Koja je to greška sam minutama, reci mi pa da je ispravim.
Na vrh
toknezev View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj toknezev Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Sijecanj/Jan.2004 u 22:27
Pa zašt ti ne bi vjerovao?!? Pomogao si mi puno njime a greška je u onome što kažeš da se može stavit 120 min vcd na cd a može se nax 80!
I have come here to chew bubblegum and kick ass...
And I'm all out of bubblegum.
Na vrh
tlisak View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

˙°¤. mirotvorac .¤°˙

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj tlisak Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Sijecanj/Jan.2004 u 22:33

Evo niže u post se nalazi link za download tutoriala o kojem prièamo!

Naime moramo napomenuti da je ovaj tutorial napravio Jure i ujedno mu se zahvaliti na tome!

http://tlisak.pondi.hr/download/Sve_od_AdoZ_Kako_%20pretvoriti_Divx-u_VCD_a_da_ima_titlove1.rar

p.s. Temi sam promjenio ime kako bi ubuduæe bilo lakše pronaæi Newbie-ma a i svima onima koji æe tražit! da podsjetim prije se tema zvala; POMOÈ!!!POMOÈ!!!

Ažurirao tlisak
Na vrh
hugo View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj hugo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Sijecanj/Jan.2004 u 10:36
JA bih volio da mi netko kaže kako UREZATI, ZALIJEPITI, kako god želite, titl u film!!!
Na vrh
Challanger View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Challanger Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Sijecanj/Jan.2004 u 11:23
Pa ak si skinuo  tutorial  kaj je stavio tlisak tam ti je sve ljepo objasnjeno
Na vrh
hugo View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj hugo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Sijecanj/Jan.2004 u 12:00
DA, skinuo sam ga, ali ne shvaæam koji je ono program i nisam mogao otvoriti onaj .htm file!
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <12
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,152 sekundi.