| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Yakhanyeongung AKA Weak Hero Class 1 (2022) |
Odgovori
|
Stranica <12 |
| Korisnik | ||
JoxerTM
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 09.Listopad/Oct.2023 u 22:24 |
|
|
Bumpam iz dva razloga. Serija je upravo proglašena najboljom azijskom OTT originalnom serijom: https://en.wikipedia.org/wiki/2023_Asia_Contents_Awards_%26_Global_OTT_Awards#Awards_and_nominations Drugi je razlog taj što je potvrđena druga sezona od strane glavnog lika iz serije. Obećavam, ako prije ne umrem, da ću prevesti i drugu sezonu čim bude kompletirana. Do tada čekam da me netko naljuti toliko jako da iz inata prevedem onaj neki korejski GL sa YT, jer je čudo svjetsko jednako kao što je WHC1.
A s čime to molim te da ovo usporedim kad je ovakvo kakvo jest? Sa meksičkim sapunicama možda?
|
||
![]() |
||
mr008
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member
Pridružen: 23.Listopad/Oct.2007 Lokacija: Serbia Status: Offline Points: 64 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 24.Ožujak/Mar.2025 u 23:55 |
|
|
JoxerTM https://titlovi.com/titlovi/study-group-399554/ Mozda ti je prosla ispod radara al zanimljiva serija, a ova Weak Hero Class 1 treba da izadje na netfllixu pa cu da bacim pogled, e sad ne znam dal ce biti dobar prevod.
|
||
![]() |
||
JoxerTM
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 25.Ožujak/Mar.2025 u 00:04 |
|
|
Apsolutno mi nije ispod radara i naravno da ću pogledati, problem je taj da nemam puno vremena.
Uz to znaš kako je, nisam baš sretan sa viki titlovima jer ne znaju skraćivati. Ne znam kad će Weak Hero Class 1 na netfliks, trebala bi uskoro, ali druga sezona neće još nekoliko mjeseci. |
||
![]() |
||
Kardiovask. Terorist
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 25.Ožujak/Mar.2025 u 08:42 |
|
Prva sezona izlazi na Netflixu danas. |
||
![]() |
||
JoxerTM
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 25.Ožujak/Mar.2025 u 13:02 |
|
![]() Svjestan sam da će netflixov prijevod sto% minimizirati pičkaranje i da će uvrede svesti na standardni jezik razinu pa niko neće postati klošarčina. Ali živo me zanima hoće li popraviti dijelove gdje je eng prijevod bio apsolutni promašaj kao na primjer uvodna scena s matematičkim formulama koji sam detaljizirao na prethodnoj stranici. Ažurirao JoxerTM - 25.Ožujak/Mar.2025 u 13:14 |
||
![]() |
||
beogradski
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 03.Prosinac/Dec.2011 Lokacija: Beograd Status: Offline Points: 171 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 05.Travanj/Apr.2025 u 13:14 |
|
|
U pitanju je Mini Serija sad vidoh na IMDb mada ponekad i Mini Serije imaju vise od jedne seszone. To me ''malo'' cudi ali ok
|
||
![]() |
||
AlexDeLarge
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 05.Travanj/Apr.2025 u 14:00 |
|
|
Nepristojan prevod ( Joxer) i pristojan ( za Netflix), haha Kardio , biramo Joxerov dabome, ne volim oko vršnjačkog nasilja to rekoh, nije da bežim od toga, dosta se diskutovalo ovako , jeste problem koji treba rešavati, ali hajde da probam.
|
||
![]() |
||
JoxerTM
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 05.Travanj/Apr.2025 u 16:23 |
|
Druga sezona kreće 25.04.2025., znači za 20 dana. Ali znao sam, ma bio sam uvjeren sto% da će netfliksov službeni prijevod biti ajme. 00:02:41,578 --> 00:02:45,123 <i>Pa ax na kvadrat plus bx plus c jednako nula.</i> Ova jednadžba ne postoji u seriji. Osim ako nije rađen reshooting te scene, a ne vjerujem da jest. Lijepo se vidi na tabli formula.
Ažurirao JoxerTM - 05.Travanj/Apr.2025 u 16:31 |
||
![]() |
||
Vilin
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 24.Studeni/Nov.2017 Lokacija: Srbija, Niš Status: Offline Points: 1084 |
Opcije posta
Thanks(1)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 25.Travanj/Apr.2025 u 11:24 |
|
|
Odgledah ovo zbog Joxera i ono što mi se najviše dopalo je upravo njegov bezobrazni prevod
Inače, što se mene tiče, serija je klinačko (tzv. tinejdžerska), tepačka (akciona), predvidiva krimi drama i nije nešto što bi mi se baš mnogo dopalo.
|
||
![]() |
||
JoxerTM
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 25.Travanj/Apr.2025 u 13:55 |
|
|
Mislim da cilj serije i nije da ti se svidi, nego da ukaže na gorući problem zapadne civilizacije u ovom stoljeću. Više to nije jedan slučaj u 50 škola, nego 50 slučajeva u jednoj.
Uz to, ne mislim da je za djecu nego za roditelje. Ali pustimo različita mišljenja, druga sezona je izašla, prevela je Nikolina Novak za Netfliks pa ja neću. Gledam odmah. |
||
![]() |
||
JoxerTM
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 26.Travanj/Apr.2025 u 17:08 |
|
|
Sezona 2 ukratko.
Pozitivno: - bole me sve kosti empatično od silne tučnjave gdje niko ne pogine, ali serija ni ne laže da je černobil - nova ekipa je jednako dobra kao i stara, stavljanje Jo Jung Suka kao glavnog negativca me oduševilo - mafija u školama koja umjesto predosadne droge nalazi nove izvore zarade - pregršt najružnijih korejaca koje sam u životu vidio, totalna antiplastika - i dalje nema nikakve bespotrebne romantike
Negativno: - rep na kraju druge i sedme epizode, vjerojatno naredba netfliksa za poglupljivanje gledatelja Pristojno, ali moglo je biti bolje: - titlovi, odlična upotreba nekih riječi (uhljeb), ponegdje loša prilagodba (niko ne govori: kul), ublažavanje pičkaranja iako se čuje emocija Prezadovoljan. Čekam treću sezonu. |
||
![]() |
||
Odgovori
|
Stranica <12 |
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |