Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Yakhanyeongung AKA Weak Hero Class 1 (2022)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Yakhanyeongung AKA Weak Hero Class 1 (2022)

Yakhanyeongung

Yakhanyeongung (2022)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Godina:

2022

Žanr:

drama, akcija, triler

Trajanje:

40 min

Glavne uloge:

Choi Hyun-wook
  >  Ahn Su-ho
Kim Su-gyeom
  >  Jeon Young Bin
Hong Kyung
  >  Oh Beom-seok
Park Ji-hoon
  >  Yeon Si-eun
Deepak Vijayan
  >  Kim Gil-soo
Jang Dae-woong
  >  Kim Won-seok
Shin Seung-ho
  >  Jeon Seok-dae
Lee Yeon
  >  Young Yi
Yoon Jung-Hoon
  >  Jung Chan
Yu Hwan
  >  Woo Young
Hwang Sung-bin
  >  Tae Hoon
Jo An-young
  >  Jeong Yeong-bin's friend
Kanani Jones
  >  Lee Jung-chan's friend
Jo Han-chul
  >  Oh Jin-won
Yuuki Luna
  >  Various

Odgovori Odgovori Stranica  <12
Korisnik
Poruka
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Listopad/Oct.2023 u 22:24
Bumpam iz dva razloga.

Serija je upravo proglašena najboljom azijskom OTT originalnom serijom:

Drugi je razlog taj što je potvrđena druga sezona od strane glavnog lika iz serije.
Obećavam, ako prije ne umrem, da ću prevesti i drugu sezonu čim bude kompletirana.

Do tada čekam da me netko naljuti toliko jako da iz inata prevedem onaj neki korejski GL sa YT, jer je čudo svjetsko jednako kao što je WHC1.

Originalno postovano od strane puppet_master puppet_master piše:

Misliš utoliko što ja zapravo ne gledam inače išta van hollywooda ili zato što se sve mora porediti sa hollywoodom ? LOL

Ućuti tamo, priča on meni sada i šta ću da pišem. kickass

A s čime to molim te da ovo usporedim kad je ovakvo kakvo jest?
Sa meksičkim sapunicama možda?
Na vrh
mr008 View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mr008 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Ožujak/Mar.2025 u 23:55
JoxerTM

https://titlovi.com/titlovi/study-group-399554/

Mozda ti je prosla ispod radara al zanimljiva serija, 
a ova Weak Hero Class 1 treba da izadje na netfllixu pa cu da bacim pogled, e sad ne znam dal ce biti dobar prevod.
Na vrh
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Ožujak/Mar.2025 u 00:04
Apsolutno mi nije ispod radara i naravno da ću pogledati, problem je taj da nemam puno vremena.
Uz to znaš kako je, nisam baš sretan sa viki titlovima jer ne znaju skraćivati.

Ne znam kad će Weak Hero Class 1 na netfliks, trebala bi uskoro, ali druga sezona neće još nekoliko mjeseci.
Na vrh
Kardiovask. Terorist View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kardiovask. Terorist Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Ožujak/Mar.2025 u 08:42
Originalno postovano od strane JoxerTM JoxerTM piše:

Ne znam kad će Weak Hero Class 1 na netfliks, trebala bi uskoro.

Prva sezona izlazi na Netflixu danas.
Na vrh
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Ožujak/Mar.2025 u 13:02
Originalno postovano od strane Kardiovask. Terorist Kardiovask. Terorist piše:

Originalno postovano od strane JoxerTM JoxerTM piše:

Ne znam kad će Weak Hero Class 1 na netfliks, trebala bi uskoro.

Prva sezona izlazi na Netflixu danas.

Clap

Svjestan sam da će netflixov prijevod sto% minimizirati pičkaranje i da će uvrede svesti na standardni jezik razinu pa niko neće postati klošarčina.
Ali živo me zanima hoće li popraviti dijelove gdje je eng prijevod bio apsolutni promašaj kao na primjer uvodna scena s matematičkim formulama koji sam detaljizirao na prethodnoj stranici.

Ažurirao JoxerTM - 25.Ožujak/Mar.2025 u 13:14
Na vrh
beogradski View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj beogradski Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Travanj/Apr.2025 u 13:14
U pitanju je Mini Serija sad vidoh na IMDb mada ponekad i Mini Serije imaju vise od jedne seszone. To me ''malo'' cudi ali ok
Na vrh
AlexDeLarge View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Travanj/Apr.2025 u 14:00
Nepristojan prevod ( Joxer) i pristojan ( za Netflix), haha Kardio , biramo Joxerov dabome, ne volim oko vršnjačkog nasilja to rekoh, nije da bežim od toga, dosta se diskutovalo ovako , jeste problem koji treba rešavati, ali hajde da probam.
Na vrh
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Travanj/Apr.2025 u 16:23
Originalno postovano od strane beogradski beogradski piše:

U pitanju je Mini Serija sad vidoh na IMDb mada ponekad i Mini Serije imaju vise od jedne seszone. To me ''malo'' cudi ali ok

Druga sezona kreće 25.04.2025., znači za 20 dana.

Ali znao sam, ma bio sam uvjeren sto% da će netfliksov službeni prijevod biti ajme.

00:02:41,578 --> 00:02:45,123
<i>Pa ax na kvadrat plus bx
plus c jednako nula.</i>

Ova jednadžba ne postoji u seriji. Osim ako nije rađen reshooting te scene, a ne vjerujem da jest. Lijepo se vidi na tabli formula.

Ažurirao JoxerTM - 05.Travanj/Apr.2025 u 16:31
Na vrh
Vilin View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj Vilin Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Travanj/Apr.2025 u 11:24
Odgledah ovo zbog Joxera i ono što mi se najviše dopalo je upravo njegov bezobrazni prevod Inače, što se mene tiče, serija je klinačko (tzv. tinejdžerska), tepačka (akciona), predvidiva krimi drama i nije nešto što bi mi se baš mnogo dopalo.
Na vrh
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Travanj/Apr.2025 u 13:55
Mislim da cilj serije i nije da ti se svidi, nego da ukaže na gorući problem zapadne civilizacije u ovom stoljeću. Više to nije jedan slučaj u 50 škola, nego 50 slučajeva u jednoj.
Uz to, ne mislim da je za djecu nego za roditelje.

Ali pustimo različita mišljenja, druga sezona je izašla, prevela je Nikolina Novak za Netfliks pa ja neću.
Gledam odmah.
Na vrh
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Travanj/Apr.2025 u 17:08
Sezona 2 ukratko.

Pozitivno:
- bole me sve kosti empatično od silne tučnjave gdje niko ne pogine, ali serija ni ne laže da je černobil
- nova ekipa je jednako dobra kao i stara, stavljanje Jo Jung Suka kao glavnog negativca me oduševilo
- mafija u školama koja umjesto predosadne droge nalazi nove izvore zarade
- pregršt najružnijih korejaca koje sam u životu vidio, totalna antiplastika
- i dalje nema nikakve bespotrebne romantike

Negativno:
- rep na kraju druge i sedme epizode, vjerojatno naredba netfliksa za poglupljivanje gledatelja

Pristojno, ali moglo je biti bolje:
- titlovi, odlična upotreba nekih riječi (uhljeb), ponegdje loša prilagodba (niko ne govori: kul), ublažavanje pičkaranja iako se čuje emocija

Prezadovoljan. Čekam treću sezonu.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <12
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,234 sekundi.