| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Black Panther: Wakanda Forever (2022) |
Odgovori
|
Stranica <12 |
| Korisnik | |
Mizi
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member
Pridružen: 22.Travanj/Apr.2009 Lokacija: Ćoposlavija Status: Offline Points: 2482 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 17.Studeni/Nov.2022 u 02:09 |
|
Dobro, malo sam se zaneo kada sam napisao da sam odgledao sve što je kvalitetno, naravno da je spektar veći i treba istraživati, verovatno sam sebe ograničio što se tiče žanrova, zemalja i kritika, negde budem nerealan u ocenjivanju, nešto i ne pogledam a u startu ga otpišem, zavisi od mnogo faktora kad su u pitanju stavovi o filmovima, pa i serijama.
Još kad bih imao vremena da gledam sveeeee kao brat Papet, šta bih tek onda pisao i mislio... A i smanjilo mi se interesovanje, iskren da budem, trenutno sam u nekoj fazi pauziranja, recimo da sam zadovoljio apetite, i da ne skidam filmove kao nekada pre 5-10 godina, a nisam narezivao ništa čini mi se od kad se završio Breaking Bad. |
|
![]() |
|
puppet_master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 21.Lipanj/Jun.2017 Lokacija: BG, Jugoslavija Status: Offline Points: 77266 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 17.Studeni/Nov.2022 u 02:21 |
|
Ma gde gledam sve, često baš prolaze dani a da me ni jedan jedini izašli film (da kažemo da ih ima 10ak dnevno, staro ili friško ali svakako novoizašli ripovi) ne privuče, ič. Dakle čak ni za moje ponoćne projekcije gde mi je bitno tek da piči nešto na ekranu pa i ako zaspim da mi ne bude žao. Izbegavam koješta, nešto namerno ignorišem, nešto me po pravilu iritira pa se ne bakćem sa time. Zavisi i u kojem periodu naiđeš na mene, svakako mi je mrsko da pišem o svemu što odgledam pa čak ni okvirna slika mojih filmskih programa, po forumskoj aktivnosti, nije odveć precizna.
|
|
![]() |
|
titlovi.com
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Approval team
Pridružen: 27.Studeni/Nov.2009 Lokacija: internet Status: Offline Points: 246 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 22.Studeni/Nov.2022 u 21:35 |
|
Prevod je uradio Bambula ✨
|
|
![]() |
|
Ordinary
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 01.Veljaca/Feb.2023 u 21:57 |
|
Šta reći, koju posluku porati, da vide oni što ne čuju ... sad barem mogu da ga ocenim kao LOŠ
|
|
|
Normal's Overrated
|
|
![]() |
|
Mizi
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 22.Travanj/Apr.2009 Lokacija: Ćoposlavija Status: Offline Points: 2482 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 05.Veljaca/Feb.2023 u 01:39 |
Wakanda banda i ostale cpgi novotarije. Sad je crna panter u igri, bori se protiv neki likovi što kao da su izišli iz filma Avakar Put Đode. Suludi nastavak bez imalo smisla, vrćenje priče iz ne znam kog puta, blagonaklono sam neoduševljen. Smučili mi se filmovi o superheroji i heroine, dajte bre malo nešto drugo u ponudi, ovo je bre dosadno.
|
|
![]() |
|
rijeka00
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 23.Listopad/Oct.2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 73 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 05.Veljaca/Feb.2023 u 15:52 |
|
iskreno pogledao i nije loš film za ubiti 2sata i 40 minuta,fali Chadwick Boseman maksimalno,i jedino više manje ću ga pamtiti po posveti njegovoj smrti...
|
|
![]() |
|
Tom Brady
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member
Pridružen: 29.Lipanj/Jun.2016 Lokacija: Bela Palanka Status: Offline Points: 35 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 06.Veljaca/Feb.2023 u 22:34 |
|
Klasičan Marvel. Vizuelni kvalitet mu se ne može osporiti, posebno u scenama borbe gde sve pršti. Ali to je otprilike sve što u ovakvim filmovima i vredi.
|
|
![]() |
|
JoxerTM
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 19.Svibanj/May.2023 u 00:58 |
|
Zbog određenih rillajf stvari baš ne mogu gledati ono što inače volim, nemam koncentracije. Postavši privremeno klon američke publike (a i nekih drugih) kojoj treba crtati i ponavljati 500 puta banalne stvari, uzeh ovo s pretpostavkom da je tipična holivudska limunada za lobotomizirane majmune. Limunadu sam i dobio, ali razrijeđenu i bljutavu. Osim blještećeg celofana, ničega ovdje nema. Glumci su neuvjerljivi, kemija među likovima ne postoji, dijalozi su jedva podnošljivi, a da je malo više eksplozija mislio bih da je film režirao M. Bay. |
|
![]() |
|
puppet_master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 21.Lipanj/Jun.2017 Lokacija: BG, Jugoslavija Status: Offline Points: 77266 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 21.Svibanj/May.2023 u 17:50 |
Izdrži, Joxere! Što se samog filma tiče, nisam ipak zainteresovan, nisam gledao ni prvi Black Panther, ma od poslednjih 20ak Marvel filmova, pogledao sam samo poslednjeg Spidermana, nemam zbilja strpljenja za to ovih godina.
![]() |
|
![]() |
|
JoxerTM
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 21.Svibanj/May.2023 u 22:01 |
|
Pogledaj prvi, meni je bio uživancija. Spajdermena sljedećeg, a to će biti animirani, preskačem jer opet seru s (t)repom.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
Stranica <12 |
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |