Black Panther: Wakanda Forever (2022)
Web: Titlovi.com
Kategorija: Filmovi i serije
Ime foruma: Komentari na filmove
Opis foruma: U ovom forumu će biti komentari na filmove
URL: https://forum.titlovi.com/forum_posts.asp?TID=102179
Datum ispisa: 05.Lipanj/Jun.2026 u 12:30 Verzija Softvera: Web Wiz Forums 11.01 - http://www.webwizforums.com
Tema: Black Panther: Wakanda Forever (2022)
Objavio: najezda
Tema: Black Panther: Wakanda Forever (2022)
Datum objave: 11.Studeni/Nov.2022 u 11:18
|
Nakon gledanja filma imao sam utisak "već viđenog". Ukratko bih ga opisao: Aquaman Panther in The way of water.
|
Odgovori:
Objavio: nonamee007
Datum objave: 11.Studeni/Nov.2022 u 18:23
|
Uz dužno poštovanje zamolio bih da bambula uradi prevod za ovaj film hvala unapred.
|
Objavio: Mizi
Datum objave: 11.Studeni/Nov.2022 u 18:39
|
Hoće, za jedno 2-3 meseca kad izađe film, do tada trk u Sinepleks, karta plus kokice jednako blizu 10 evra, pa šta je to?!
|
Datum objave: 11.Studeni/Nov.2022 u 19:21
|
tamo ne pise: preveo BAMBULA et to😂👍
|
Datum objave: 11.Studeni/Nov.2022 u 19:22
Datum objave: 11.Studeni/Nov.2022 u 20:15
|
mala šala druže upravu si za Sineplex kako god film je dobar
|
Datum objave: 11.Studeni/Nov.2022 u 20:26
Ja sam se zezao za Sinepleks, kako god ti odlučiš.
|
Datum objave: 11.Studeni/Nov.2022 u 20:55
|
ja se nadam ubrzo ce biti film i prevod🙄
|
Objavio: Prckonja
Datum objave: 13.Studeni/Nov.2022 u 10:41
|
Propaganda crnog rasizma. Odakle nekom ideja da su beli ljudi bili samo osvajači i pljačkaši? Savremena civilizacija se širila samo zahvaljujući belim ljudima. Ostali bi i dalje vozili zaprege i sedeli pored vatre. To su činjenice a ne rasna diskriminacija i govor mržnje. Mogu nekoga i da volim i da ga kritikujem ako je opravdano. Soroš i cionisti finansiraju Antifu i ovakve filmove zato jer im beli ljudi smetaju da naprave svet robova. Cilj ovog filma je samo da napravi veliku reklamu crnima totalnim izvrtanjem stvarnosti izmišljanjem crnih supermena. Dakle, ovo i nije film pa i ne zaslužuje kritiku. Ovo je samo politički (ne)korektna propaganda koja služi sadašnjem trenutku.
|
Datum objave: 13.Studeni/Nov.2022 u 11:11
Na svetu što kažu.... Nije istina! Mi verujemo u horoskop, u ribe... Ima pacovi dva kila k'o zec, ima mišovi ...
|
Objavio: JoxerTM
Datum objave: 13.Studeni/Nov.2022 u 13:50
Prckonja piše:
Propaganda crnog rasizma. | Film nisam gledao. I bez obzira što ga nisam gledao, jednu stvar znam. A ta je da jedino rasisti vide u fikciji nekakve rasne (i druge) propagande.
U
fikciji. Znači ne na izborima, prosvjedima, vijestima, u dućanima, na
trgovima, dokumentarcima, znanstvenim ili neznanstvenim publikacijama,
pamfletima, itd.
Ispričavam se ako sam nekoga uvrijedio, ali dosad nisam sreo drugačiji primjer. Ako kome i dalje nije jasno što želim reći onda ću probati ovako.
Fikcija nije stvarni život. Ako netko ne shvaća razliku, ostavite se fikcije.
Jer zbog takvih postoje debilni cenzori koji upropaštavaju umjetnost.
|
Datum objave: 13.Studeni/Nov.2022 u 14:48
|
Nemoj biti rasista, nemoj biti fašista, nemoj biti stilista, nemoj biti turista, nemoj drukati, nemoj se brukati, nemoj oči vaditi, i tuđom mukom sladiti, nemoj vina piti, sa mečkom se ženiti, nemoj biti komentarista, nemoj ni gitarista, nemoj slušat crniste, nemoj gledat beliste, ne glasaj za šareniste, ni za dugiste, nemoj kupovat slanine, niti jesti maline,
nemoj poželit tuđe, nemoj prati suđe, ne budi voajerista, ne budi pederista, nemoj postat mašinista, niti alpinista, nemoj krivit one tamo, isključivo ove samo, budi filantropista, ne mizantropista, budi balavurdija, ni svjedok ni sudija.
|
Datum objave: 13.Studeni/Nov.2022 u 14:50
Objavio: damir-dado-mujezinov
Datum objave: 15.Studeni/Nov.2022 u 22:14
|
Trebalo se prekinuti sa projektom filma Wakanda nakon smrti glavnog glumca. dALEKO NAJBOLJE BI BILO DA SE NAPRAVIO FILM NPR.nAMOR SA RAdnjom di je Wakandau prici kao sto je Hulk bio u Thor Ragnarok. Dugogodisnji sam fan a i gledatelj svih Marvelovih filmova izmedju ostalih i treba reci da su u prvom dijelu oni napravili pocetnicku pogresku. Zlocinac je trebao biti kud i kaamo komleksniji i aleko mocniji da se provlaci kroz tri dijela. Steta ovolikog pisanja, film nije zaDOVOLJIO SKORO NI NA JEDNOM PODRUCJU. nECU NISTA SPOILAT. Trenutno s e radujem novom Antmanu,Thoru, i Lokiju, te Thanosu vezano za Internalse, to ce biti kud i kako zanimljivije od glavne radnje filma wakanda, da li podijeliti ili ne tehnologije s vanjskim svijetom. odgovor je da uslijed toliko prijetnji. Disu bili Wakandjani u prva dva Avengers...... Dalje necu pisati, to vam sve govori.
Volim vas, vas Dado
|
Objavio: Kuja
Datum objave: 16.Studeni/Nov.2022 u 18:42
|
Namor ne dolazi od No more, nego od No Amor, što bi kritičar trebao znati ako je gledao film. Inače, slažem se s recenzijom, film je ništa posebno, meni je čak bio i podosta iritantan što se nekih stvari tiče. Srednja žalost, žali bože novaca za IMAX pretpremijeru...
|
Datum objave: 16.Studeni/Nov.2022 u 23:43
Objavio: AlexDeLarge
Datum objave: 17.Studeni/Nov.2022 u 00:13
Glupo da komentarisem film koji nisam gledao ali dosta mi je Marvel/DC, a i deci cu dati neke druge stripove, ja cu i dalje citati ali to su neki koji veze nemaju sa datim narativnim lukovima i koji su dobri. A Namor mislim da je njihov prvi junak, bar prvi strip Marvel Comics i da se on pojavio 1939. godine .
|
Datum objave: 17.Studeni/Nov.2022 u 00:16
Mizi piše:
Ovce, beeeeeeeee!!!!!
|
Daj neku preporuku, ili i dalje drzis stav da si za sada sve sto valja pogledao i da trenutno nema nesto dobro. Nevezano za dati film, moglo je da bude i u temi npr. Mulholland Dr.
|
Datum objave: 17.Studeni/Nov.2022 u 00:33
Za sada nema preporuka, jer sve što bih preporučio si sigurno gledao. Npr., pre bih 24h gledao Kazablanku i Čaplinove filmove nego jedan sadašnji '' hit '' na box office listama. Znači, prednost dajem staroj, proverenoj gardi, ne mogu da se naviknem na hiper šit prodakšn. Možda, ako budem živeo 200 godina, pa za 100 godina budem gledao Crnog Adama i budem izjavio : "Kakav klasik jebote!"
|
Datum objave: 17.Studeni/Nov.2022 u 01:11
Mizi piše:
Za sada nema preporuka, jer sve što bih preporučio si sigurno gledao. Npr., pre bih 24h gledao Kazablanku i Čaplinove filmove nego jedan sadašnji '' hit '' na box office listama. Znači, prednost dajem staroj, proverenoj gardi, ne mogu da se naviknem na hiper šit prodakšn.
|
Pa dobro, i nisam bas, eto sad BP prevodi stare korejske, paid in full isto stare vezano za projekat Oskar, to je poslednje,cekam senegalski eto obr najavio , Raven gledao, bgv sad cu da gledam sto je preveo austrijski krimic , eto svako od clanova pomene nesto zanimljivo, sa kjovom oko nf i adaptacija, eto mozda meni najbolja serije ove godine Severance , a da je on prvi spomenuo, bio sam skeptican. Da li je japanski, kineski, madjarski, francuski, eto Aleksa je forsirao Poljake i Dance, Joxer tamo sara po istoku sve i svasta, eto od puppet-a npr. australijske i Sundance, zapoceo iranske, Ljubica po Rusiji, Filaret, Jovan, ivannis,Adm1r, Dartanjan,kolec, Gaca62, sa Vilinom i dzindzinom se dosta poklapam, ostali nek ne zamere ( dobro kod KT-a i Shiba87 sam stalna musterija :)) , payutti I bambula prevode mejnstrim to ne gledam  ali stvarno dosta kvalitetnog materijala, i na stranu stranu sto sam dosta i gledao, pronasao sam podosta zanimljivih, a bas puno i onih koji su na redu,
|
Datum objave: 17.Studeni/Nov.2022 u 02:09
Dobro, malo sam se zaneo kada sam napisao da sam odgledao sve što je kvalitetno, naravno da je spektar veći i treba istraživati, verovatno sam sebe ograničio što se tiče žanrova, zemalja i kritika, negde budem nerealan u ocenjivanju, nešto i ne pogledam a u startu ga otpišem, zavisi od mnogo faktora kad su u pitanju stavovi o filmovima, pa i serijama. Još kad bih imao vremena da gledam sveeeee kao brat Papet, šta bih tek onda pisao i mislio... A i smanjilo mi se interesovanje, iskren da budem, trenutno sam u nekoj fazi pauziranja, recimo da sam zadovoljio apetite, i da ne skidam filmove kao nekada pre 5-10 godina, a nisam narezivao ništa čini mi se od kad se završio Breaking Bad.
|
Objavio: puppet_master
Datum objave: 17.Studeni/Nov.2022 u 02:21
|
Ma gde gledam sve, često baš prolaze dani a da me ni jedan jedini izašli film (da kažemo da ih ima 10ak dnevno, staro ili friško ali svakako novoizašli ripovi) ne privuče, ič. Dakle čak ni za moje ponoćne projekcije gde mi je bitno tek da piči nešto na ekranu pa i ako zaspim da mi ne bude žao. Izbegavam koješta, nešto namerno ignorišem, nešto me po pravilu iritira pa se ne bakćem sa time. Zavisi i u kojem periodu naiđeš na mene, svakako mi je mrsko da pišem o svemu što odgledam pa čak ni okvirna slika mojih filmskih programa, po forumskoj aktivnosti, nije odveć precizna.
|
Objavio: titlovi.com
Datum objave: 22.Studeni/Nov.2022 u 21:35
|
Prevod je uradio Bambula ✨
|
Objavio: Ordinary
Datum objave: 01.Veljaca/Feb.2023 u 21:57
Šta reći, koju posluku porati, da vide oni što ne čuju ... sad barem mogu da ga ocenim kao LOŠ
------------- Normal's Overrated
|
Datum objave: 05.Veljaca/Feb.2023 u 01:39
Ordinary piše:
Šta reći, koju posluku porati, da vide oni što ne čuju ... sad barem mogu da ga ocenim kao LOŠ
|
Wakanda banda i ostale cpgi novotarije. Sad je crna panter u igri, bori se protiv neki likovi što kao da su izišli iz filma Avakar Put Đode. Suludi nastavak bez imalo smisla, vrćenje priče iz ne znam kog puta, blagonaklono sam neoduševljen. Smučili mi se filmovi o superheroji i heroine, dajte bre malo nešto drugo u ponudi, ovo je bre dosadno.
|
Objavio: rijeka00
Datum objave: 05.Veljaca/Feb.2023 u 15:52
|
iskreno pogledao i nije loš film za ubiti 2sata i 40 minuta,fali Chadwick Boseman maksimalno,i jedino više manje ću ga pamtiti po posveti njegovoj smrti...
|
Objavio: Tom Brady
Datum objave: 06.Veljaca/Feb.2023 u 22:34
|
Klasičan Marvel. Vizuelni kvalitet mu se ne može osporiti, posebno u scenama borbe gde sve pršti. Ali to je otprilike sve što u ovakvim filmovima i vredi.
|
Datum objave: 19.Svibanj/May.2023 u 00:58
|
Zbog određenih rillajf stvari baš ne mogu gledati ono što inače volim, nemam koncentracije. Postavši privremeno klon američke publike (a i nekih drugih) kojoj treba crtati i ponavljati 500 puta banalne stvari, uzeh ovo s pretpostavkom da je tipična holivudska limunada za lobotomizirane majmune.
Limunadu sam i dobio, ali razrijeđenu i bljutavu. Osim blještećeg celofana, ničega ovdje nema. Glumci su neuvjerljivi, kemija među likovima ne postoji, dijalozi su jedva podnošljivi, a da je malo više eksplozija mislio bih da je film režirao M. Bay.
Ali ajde, priznajem, barem me nije bacio u dublju depru kao neke druge mejnstrimuše.
|
Objavio: puppet_master
Datum objave: 21.Svibanj/May.2023 u 17:50
JoxerTM piše:
Zbog određenih rillajf stvari baš ne mogu gledati ono što inače volim, nemam koncentracije.
|
Izdrži, Joxere!
Što se samog filma tiče, nisam ipak zainteresovan, nisam gledao ni prvi Black Panther, ma od poslednjih 20ak Marvel filmova, pogledao sam samo poslednjeg Spidermana, nemam zbilja strpljenja za to ovih godina. 
|
Datum objave: 21.Svibanj/May.2023 u 22:01
|
Pogledaj prvi, meni je bio uživancija. Spajdermena sljedećeg, a to će biti animirani, preskačem jer opet seru s (t)repom.
|
|