Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Chikatilo (2021)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Chikatilo (2021)

Chikatilo

Chikatilo (2021)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Godina:

2021

Žanr:

biografski, drama, kriminalistički

Trajanje:

50 min

Glavne uloge:

Evgeniy Shirikov
  >  Goryunov
Dmitriy Nagiev
  >  Chikatilo
Oleg Kamenshchikov
  >  Lipyagin
Nikolay Kozak
  >  Kovalyov
Viktoriya Bogatyryova
  >  Faina
Yuliya Afanaseva
  >  Ovsyannikova
Dmitriy Vlaskin
  >  Vitvitskiy
Aleksandr Kurlov
  >  Tarasyuk
Pavel Yashkov
  >  Investigator
Karen Badalov
  >  Nekrasov
Aleksandr Bulatov
  >  Yurka
Ivan Fedotov
  >  Zharkov
Konstantin Lavronenko
  >  Kesaev
Georgiy Martirosyan
  >  General
Olga Tumaykina
  >  Viktoriya Petrovna

Odgovori Odgovori Stranica  <123
Korisnik
Poruka
aleksayu View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj aleksayu Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Kolovoz/Aug.2025 u 16:21

Druga sezona, moze da se pogleda , a treca je sranje na kvadrat i takvo smece da je najgora ruska serija u zadnjih 10 godina.
Na vrh
Nes* View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Nes* Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Kolovoz/Aug.2025 u 16:37
Koliko ima sezona? drugu sam cekao prevod i ostalo na tome
Na vrh
aleksayu View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj aleksayu Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Kolovoz/Aug.2025 u 16:44

Ima tri ali trecu zaboravi jer je imbecilna, odustao sam posle 4 epizode. 
Na vrh
dzonny.master View Drop Down
Uploader
Uploader

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dzonny.master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Kolovoz/Aug.2025 u 11:22
Ne znam po čemu je Citizen X najrealniji film. Obična kriminalistika, bez pozadine, poprilično statičan, plus u tom Tv filmu je Donald Saderland, dobio neku nagradu, ili čak možda oskara ne mogu da se setim, iako je njegova uloga koliko se sećam bila krajnje sporedna. Ni u čemu taj film nema prednost nad ovom serijom, u samoj obradi Čiktailove biografije i psihološkog aspekta. U tom filmu, on je 90 Posto vremena presedeo na klupi na železničkoj stanici i odatle polazio za žrtvama. Ispada da je sve žrtve pobio sa istog mesta, što apsolutno ne odgovara istini. Citizen X je po mom mišljenju običan slešer samo bez maske na licu. Scenario ništa posebno, čak je ovde bilo neuporedivo više detalja o njegovoj ličnosti. Meni se taj film lično nije dopao. ALi kao što sam rekao ceo slučaj je KGB strogo kontrolisao i sve pojedinosti raznih slučaja, osim onih nekoliko koji su bili dostupni javnosti su bili strogo poverljivi i dan danas potpuno potpuno nedostupni, pa mora mašta i fikcija da popuni te praznine. Nekoliko desetina ubistava je priznao (53 ukupno, a osuđen za 52), a svi svetski stručnjaci kriminalistike i sami sovjeti su priznali na kraju da broj ide između 150-200, a neki tvdre i preko 200. On je delovao u isto vreme kad i FIšer u Podmoskovlju. (ne znam da li postoji neki film ili serija o Golovkinu). Ova dva nisam pogledao, ili možda jesam davno ali se ne sećam, ali hvala ti, svakako ću da pogledam, stavio sam da se skinu.
Na vrh
beogradski View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj beogradski Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Kolovoz/Aug.2025 u 13:00
Ja sam drugu sezonu prekinuo nakon sto mi je aleksayu napisao da je samo o sudjenju. E sad, ko zna, mozda sam pogresio a naravno trebao sam sebe poslusati. A sto se tice same serije, sezona I Chikatilo je bila bas dobra a film Citizen X gde igraju Stephen Rea i pokojni Donald Sutherland (R.I.P.) je bas dobar film. I Child 44 je dobar ali tu su vec gledali da ''okite'' ekipom glumaca. Ima jos jedna serija u vezi Chikatila a treca sezona ne postoji kao sto je lepo napisao i onaj koji je prevodio seriju.
Na vrh
aleksayu View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj aleksayu Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Kolovoz/Aug.2025 u 13:05

Trece sezona postoji samo se ne zove Chikatilo. Druga sezona uvodi novog ubicu koji je ''imitator'', sa time da ima gomila scena sa sudjenja Chikatilu sto je besmisleno i razvodnjava pricu.
Na vrh
Nes* View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Nes* Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Kolovoz/Aug.2025 u 05:21
Druga sezona je sjajna za uspavljivanje. Izdrzim 10-15 min i  zaspim kao beba. Ybg dugo sam cekao prevod posle hipe nakon prve sezone tako da sam se ohladio. Ali gledacu lagano kao sto rekoh mada tesko da cu je zavrsiti ako se tako nastavi.
Na vrh
MetalikeOperiteKose View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj MetalikeOperiteKose Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Kolovoz/Aug.2025 u 13:06
Meni je prva bila "nepodnošljiva"... spora... užasno spora... netfliksovski spora... umalo nisam odustao od serije, no druga i treća daleko bolje...
Na vrh
aleksayu View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj aleksayu Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Kolovoz/Aug.2025 u 23:07

Metalike , kakve veze ima serija sa Netflixom!? Druga i treca sezona sustinski nemaju veze sa Cikatilom.
U drugoj sezoni, trecina vremena su flesbekovi u sudnici, vracanje u proslost, cisto gubljenje vremena, puno praznog hode imamo novog ubicu, a  treca sezona je posebna prica, opet gomila scena iz sudnice i vrhunac debilizma autora serije   cuvar Cikatila postaje serijski ubica.I mi treba u ovo kao da poverujemo!? Sta si nasao  u trecoj  sezoni vredno  bas me zanima ali reci sa argumentima.
Na vrh
MetalikeOperiteKose View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj MetalikeOperiteKose Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Kolovoz/Aug.2025 u 13:42
Spora kao da je rađena u netfliksovoj produkciji Cry ako igde imaš praznog hoda, to je u prvoj sezoni, tokom koje su se posvetili "psihološkom aspektu" (tako netfliksovski) AKA ispraznom naklapanju. Konkretna radnja svedena na "zakonski minimum". Generalno, nije negledljiva, ali najlošija od sve tri.
Kakve veze ima koga je Čikatilo "inspirisao"? Čuvara, poštara ili komšiju? Možda je i logičnije da se nasilju "poda" neko ko je imao dodira sa njime. Treća sezona zapravo i nije treća sezona, nego zasebna serija. Stalno imaš nekih dešavanja, nema nepotrebnog palamuđenja, Popcov je interesantan lik, voza ih i bukvalno i figurativno... ne znam da li prolazi pod "argumente", ali jedini validan argument u ovakvim "raspravama" je - ukusi su različiti. Ne postoje "prava" i "pogrešna" strana.
Na vrh
atak na batak View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj atak na batak Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Kolovoz/Aug.2025 u 07:59
Odgledao za dan ipo. Po mom ukusu. Lagano moze sve lepo da se isprati. P.S. Pre 3-4 dana je poginuo sin Andreja Cikatila u napadu ruske vojske na ukrajinske polozaje. 
Na vrh
aleksayu View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj aleksayu Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Kolovoz/Aug.2025 u 13:44

Chikatilo je imao nekoliko dece i unuka.
Na vrh
LjubicaSP View Drop Down
Moderator
Moderator
upir translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj LjubicaSP Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Kolovoz/Aug.2025 u 14:09
Imao je ćerku i sina, koji su promenili prezime posle svih događaja prikazanih u seriji, 
a sin je inače živ, mada to spada u dnevno-političke priče i zaista nije vezano za seriju.

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <123
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,216 sekundi.