Web: Titlovi.com
Kategorija: Filmovi i serije
Ime foruma: Komentari na serije
Opis foruma: U ovom forumu će biti komentari na serije
URL: https://forum.titlovi.com/forum_posts.asp?TID=101067 Datum ispisa: 05.Lipanj/Jun.2026 u 18:15 Verzija Softvera: Web Wiz Forums 11.01 - http://www.webwizforums.com
Tema: Chikatilo (2021)Objavio: titlovi.com
Tema: Chikatilo (2021)
Datum objave: 28.Svibanj/May.2022 u 17:57
Mini seriju preveo rest77 ✨
Odgovori: Objavio: aleksayu
Datum objave: 05.Srpanj/Jul.2022 u 17:46
Sto se tice Chikatila serijskog ubice koji je ubio na desetine dece oba pola i koga su jurili punih deset godina po tadasnjem SSSru, ima vise filmova.
Citizen X - meni licno neprevazidjen https://www.imdb.com/title/tt0112681/?ref_=fn_al_tt_1" rel="nofollow - Citizen X (TV Movie 1995) - IMDb
Child 44 americko evropska koprodukcija sa Tom Hardy u glavnoj ulozi islednika https://www.imdb.com/title/tt1014763/?ref_=fn_al_tt_1" rel="nofollow - Child 44 (2015) - IMDb
Evilenko -italijanski film , podpuno autentican i originalan u pristupu sa fenomenalnim glavnim glumcem, najpoznatijiom po ulozi iz Paklene pomorandze Malcolm McDowell https://www.imdb.com/title/tt0406754/" rel="nofollow - Evilenko (2003) - IMDb
i sad ruska serija koju se spremam da gledam ....
Objavio: aleksayu
Datum objave: 05.Srpanj/Jul.2022 u 19:18
Sad sam se cuo sa prevodiocem za drugu sezonu nema ruskih titlova. Moracemo da budemo strpljivi.
Rusi su poceli u zadnje vreme debelo da zajebavaju sa svojim serijama za koje NE IZBACUJU titlove ili ih izbace posle duzeg vremena.
Da li stite na taj nacin svoja autorska prava od piratorije , ili je nesto drugo u pitanju ne bih znao.
Objavio: AlexDeLarge
Datum objave: 05.Srpanj/Jul.2022 u 20:41
Citizen X mi je odlican. Evilenko nisam gledao jer sam gledao i jedan dokumentarac, i onda rekoh dovoljno. Za `Child 44` tj. `Dete 44` za jednog lika Tom Rob Smit je bio inspirisan doticnim , lepo je iskoristio to u prici, ali ono o cemu je pisao ipak je sire ( tako da mozda ne bih stavio direktno da je prica o Andrei Chikatilo-u ) i deo trilogije zajedno sa `Tajni govor` i `Agent 6`, i sve mi je to ok.
Mene mozda vise interesuje https://www.imdb.com/title/tt15225256/?ref_=fn_al_tt_2" rel="nofollow - Ivan Denisovich kako je uradjen, mada sam davno citao knjigu i gledao https://www.imdb.com/title/tt0067530/?ref_=fn_al_tt_1" rel="nofollow - One Day in the Life of Ivan Denisovich iz 1970. pa rekoh da se podsetim, ali ima i lepsih tema, npr. Grobnica za Borisa Davidovica, salim se malo, ali imaju mali broj strana tako da mogu da se procitaju za jedno popodne ili dva mozda.
Datum objave: 05.Srpanj/Jul.2022 u 20:50
Ko je TomRob Smit.
Kakve veze ima Ivan Denisovic sa temom?
Datum objave: 05.Srpanj/Jul.2022 u 21:04
Tom Rob Smit je pisac trilogije cija je prva knjiga Dete 44, a radnje i teme u datoj trilogiji su sire, a inace nema veze samo povezujem da ga je inspirisao i Solzenjicin i neki drugi autori, dok je pisao, a za Dete 44 je koristio i npr. knjigu The Killer Department po kojoj je radjen Citizen X. A u temama nekih filmova ili serija smo cak i drasticno odstupalo od same teme filma, a ovo je vezano za Child 44.
Datum objave: 05.Srpanj/Jul.2022 u 22:41
Nisam znao ovo. Jel nesto filmovano od poglavlja iz knjige The killer department.
Jel mozda ovaj naslov preveden?
Datum objave: 06.Srpanj/Jul.2022 u 01:26
Veoma dobre prve dve epizode. Rusi su se bas potrudili da bude zanimljivo.
Datum objave: 11.Srpanj/Jul.2022 u 18:03
Izuzetno dobra serija vrhunske produkcije, koja je donela dosta novina u pogledu Cikatila. Te novine su predpostavljam imaginacija i kreativnost autora serije.
Fenomenalna gluma Cikatila, inteligentnog i lukavog psihopate. U seriji su veoma jasno predstavljeni razliciti karakteri i licnosti dva tima policajaca, lokalaca i islednika iz Moskve kao i sukob razlicitih pogleda na vodjenje istrage i sukob metodologija koje bi dovele do rezultata. Sukob starog rigidnog i novog policijskog pristupa. Gluma svih aktera je upecatljiva i iznad svakog proseka.
Jedva sam gledajuci prethodnu epizodu cekao sledecu. Hvala jos jednom prevodiocu Restu mom prijatelju sto je preveo prvu sezonu.
Nadajmo se , da necemo morati dugo da cekamo na ruske titlove za drugu sezonu, koji se za sada nisu pojavili.
Ocena 10/10
Objavio: Nes*
Datum objave: 16.Srpanj/Jul.2022 u 05:10
Jos uvek nisu preveli drugu sezonu...jedino da neko uradi na sluh.
Datum objave: 16.Srpanj/Jul.2022 u 17:44
Nece ti to niko prevoditi na sluh. Ostaje nam da cekamo.
Rusi opasno zajebavaju sa svojim serijama zadnjih godina. Namerno ne izbacuju titlove.
Stite se na taj nacin po mojoj predpostavci od piraterije, ili ako su imbecili nisu zainteresovani za plasman i prodaju dela svojih serija van Rusije!?
To rade i drugi Nemci-primer serije Hindafing, Bugari itd...
Objavio: LjubicaSP
Datum objave: 16.Srpanj/Jul.2022 u 18:50
Ne znam šta je razlog, ali sumnajm da je to.
Pre mislim da je kod njih kao i ovde - ako neko hoće uradi,
ako ne, onda nema. Titlovi se ionako rade za osobe oštećenog sluha,
bilo ruski ili engleski, a ne da bi mi prevodili. I takvi sajtovi postoje, ali nisu besplatni.
Ne možeš samo da se prijaviš i skidaš šta ti treba. A da plaćaš da bi prevodio za dž...
Inače sam odgledala seriju do kraja i stvarno je dobra, ali nemam sad vremena da prevodim.
A i Nagijev u ulozi Čikatila tako brblja i frflja da je milina prevoditi
Možda, kad zahladni, ako se dotle ne pojave titlovi...
-------------
Datum objave: 16.Srpanj/Jul.2022 u 20:08
Mislim da titlovi treba da se rade za sve ljude, kako bi lakse pratili i usput ako su zainteresovani ucili jezik a ne samo za ljude sa slabijim sluhom.
Nazalost je ova ''moda'' serija bez tilova sve prisutnija.
Ima dosta imbecilnih stvari.
Nemci su izdali na blureju fenomenalnu seriju o Bachu iz 1986 godine BEZ IKAKVOG TITLA.
Sta je to sovinizam, nacionalizam, kultruroloska samodovoljnost, meni podpuno kao profesoru orgulja nenormalno.
Objavio: beogradski
Datum objave: 05.Kolovoz/Aug.2023 u 13:54
Dobra mini serija ali ima i druga sezona koja nije prevedena
Objavio: bgvracar
Datum objave: 05.Kolovoz/Aug.2023 u 18:05
AlexDeLarge piše:
Tom Rob Smit je pisac trilogije cija je prva knjiga Dete 44...
Kad smo već kod pomenutog bestselera, urađena je i ekranizacija istog sa Tomom Hardijem u glavnoj ulozi. No, ipak kažu da je knjiga značajno bolja od filma.
Datum objave: 05.Travanj/Apr.2024 u 14:23
Na bugarskom sajtu su se pojavili prevodi za drugu sezonu. Snimljena je i treca sezona.
Mogu sve tri da se gledaju na Okko paltformi uz Vpn.
Problem je jedino sto morate naci nekog rusa koji ima njihovu Mira karticu da plati....
Datum objave: 06.Travanj/Apr.2024 u 10:25
Prevodi na kom jeziku? valjda ce se naci neko i to da resi..
Datum objave: 06.Travanj/Apr.2024 u 10:34
Ima nekih titlova na bugarskom, ali 230 linija za 45 minuta... I na engleskom, istog kvaliteta.
Tako da će prevod biti uglavnom na sluh. Planiram, čim budem imala vremena.
-------------
Datum objave: 06.Travanj/Apr.2024 u 10:44
Ljubice ulepsala si mi dan sa ovom vescu. Ja kao laik koji se dosta snalazi sa ruskim sam sa Se preveo sa bugarskog na srpski odgledao prvih 10 minuta titl je odlicnig kvaliteta i moze da se gleda.
Datum objave: 06.Travanj/Apr.2024 u 16:50
Titl je očajnog kvaliteta i to se odmah vidi kad počneš da prevodiš prevod prevoda, pritom mašinskog.
Već drugi put danas čujem kako je AI napredovala i kako s tim može da se gleda.
Ili su nam kriterijumi toliko nazadovali?
-------------
Datum objave: 06.Travanj/Apr.2024 u 17:04
Не знам шта је Аи. Па може да се разуме.Наравно ништа не може да замени нашу Љубицу
Objavio: bret valas
Datum objave: 18.Srpanj/Jul.2024 u 21:38
Na kom sajtu moze da se skine druga sezona?
Datum objave: 19.Srpanj/Jul.2024 u 08:42
bret valas piše:
Na kom sajtu moze da se skine druga sezona?
Ima kod Rusa samo traži kao Чикатило
Datum objave: 19.Srpanj/Jul.2024 u 08:45
Ja sam mu poslao link, nema kod svih rusa
Datum objave: 19.Srpanj/Jul.2024 u 09:24
I ovo se u medjuvremenu pojavilo https://www.imdb.com/title/tt23747876/?ref_=nm_flmg_t_1_act" rel="nofollow - Ten Chikatilo
Objavio: bret valas
Datum objave: 19.Srpanj/Jul.2024 u 22:02
Skinuo sam drugu sezonu. Radi.
Datum objave: 19.Srpanj/Jul.2024 u 22:08
Ima i 3 sezona da se skine sta vredi kad nema prevod ni za drugu.
Datum objave: 19.Srpanj/Jul.2024 u 23:21
Ama polako ljudi. canojevic prevodi drugu sezonu. Kud zhurite? on mi je inache poslao na pm link gde ima da se skine druga sezona. Ja sam je skinuo ali naravno cekam da izadju svi prevodi pa tek onda cu da spakujem a ko zna kad cu je odgledati. I josh jednom, polako ljudi, kakva vas snashla treca sezona, sacekajmo da se prevede druga a posle ce na red sigurno doci i treca. Ne treba zhuriti. prochitao sam ne negde nego upravo ovde na titlovi.com da je neko brzhe bolje odgledao i drugu ezonu sa bugarskim prevodom a mozda trecu. Nije mi jasno samo chemu to zhurenje i kakva glupost bugarsk prevodi, druga je prica da je to srpski, hrvatski ili bosanski /bosnjacki/, to su tri skro ista jezika. Razumem ja nestpljenje ovo-ono. Tako sam ja ranije chekao prvo da se neke serije zavrshe sa snimanjem pa tek onda skidao ali viishe to ne preferiram jer predugo bi se chekalo. Kao na primer Sons of Anarchy, 7 godina je trebalo za 7 sezona. Ovako, nikad se ne zna koliko c serija imati sezona i kad ce se koja snimiti jer uglavnom je to sezona po godini. E sad, na nama je publici da se prisetimo shta smo gledai i gde mo stali. Josh jednom. Nema razloga za zhurbu, bice prevoda za celu drugu sezonu, prevodi je carnojevic a nadam se da ce i za trecu sezonu biti prevoda ma ko je bio prevodio
Datum objave: 20.Srpanj/Jul.2024 u 00:16
Carnojevic verovatno koristi u smilsu tajminga bugarske titlov za drugu sezonu, posto JEDINO oni postoje.
Treca sezona postoji sa ruskim titlovima.Ko je nestrpljiv ima u SE opciju google translate i imace prevod.
Sve tri sezone se mogu gledati sa ENGLESKIM titlovima na ruskoj streaming platformi Okko.
Ako znate nekog rusa koji ima njihovu Mira karticu , javite mi ovde na moj P.M
Datum objave: 20.Srpanj/Jul.2024 u 00:18
Sto se tice bugarskih titlova nisi u pravu, savrsenog su kvaliteta i uz google translate moze lepo da se gleda u nedostatku naravno pravog prevodioca.
Objavio: carnojevic
Datum objave: 02.Kolovoz/Aug.2024 u 08:09
Serija Čikatilo je prevedena.
Da ne bude zabune, pošto je ovde svašta napisano, ova serija ima dve sezene, 16 epizoda. Ne postoji treća sezona, već nastavak u vidu zasebne serije Čikatilova senka o povezanom ali posebnom zločinu Čikatilovom imitatora.
Nije bilo dobrog i ispravnog titla za drugu sezonu, tako da je prevod uglavnom na sluh i 'o ruk'. Ali mislim da to ni u jednom trenutku ne umanjuje kvalitet gledanja...
Objavio: s.t.a.l.k.e.r.
Datum objave: 16.Kolovoz/Aug.2024 u 12:38
Postoji treća sezona o Čikatilu od 8 epizoda ... Оригинальное название: Тень Чикатило ... ima na svim Ruskim Tor. sajtovima i uglavnom je radnja o imitatoru Čikatila potkrepljena dokumentarcima . Preporuka za gledanje u jednom dahu a ako bude prevoda biće još bolje.
Datum objave: 16.Kolovoz/Aug.2024 u 14:59
Ima da se skine "Chikatilo.S03.by.mjjhec" 1,5 gb al dzaba kad nema srpski prevod
Datum objave: 16.Kolovoz/Aug.2024 u 16:28
Chiaktilo druga sezona meni licno nije ni priblizno na nivou prve sezone.
Dosta je razvucena, ima dosta praznog hoda-primer trabunjajnja Chikatila u sudnici koja se često ponavljaju i umrtvljuju radnju i dinamiku priče.
U prve 4 epizode imamo Chikatilovog ''dvojnika'' što je osveženje u scenariju. Ali posle od 5 epizode pa do kraja ko da nisu znali kako da efektno privedu seriju kraju.
Gluma je veoma dobra , narocito se isticu moskovski pukovnik Bregin koji maltretira sve ostale i pukovnik Kovalyov koji je glavni u svom zabitom provincijskom rejonu.
Glavni ubica Chikatilo je fenomenalno dočarao svoj lik , glumi za oskara.
Hvala prevodicu na trudu.
Što se igranih filmova tiče
1.Citizen x
najbolji u odnosu na preostale filmove i rusku seriju
2.Child 44
3.Evilenko
malo poznat italijanski film, gde Chikatila igra Malcom Mc Dowel poznat iz filma Paklena pomorandza. Ovaj film je vrlo originalno realizovan i preporucujem ga zbog fenomenalnog Chikatila.
Datum objave: 26.Kolovoz/Aug.2024 u 16:33
od druge sezone sam odgledao jednu epizodu i odluchio da odustanem. Glavni glumac dobro je odglumeo Chikatila ali vec iz prve epizode druge sezone sam video da ima podosta o sudjenju a nisam bash fan toga a video sam i iz nechijih komentara da ima previshe sudjenja i da je podosta razvucheno,. Tako da mislim da nisam pogreshio nimalo. Inache ne znam shta se ovo deshava. Prvo je nastala kriza sa kvalitetnim filmovima koje uglavnm prekidam a sada je to pochelo i kad su u pitanju serije i mini serije.. Prva sezona serije Chikatilo je bila dobra i nju preporuchujem ali ova druga sezona... Mislim da nisam pogreshio shto sam je prekinuo.
Datum objave: 26.Kolovoz/Aug.2024 u 18:24
Beogradski,
Podpuno si u pravi, sve je vise jako losih i serija i filmova.
Objavio: Mizi
Datum objave: 26.Kolovoz/Aug.2024 u 19:35
Ajme, Severinu vratili sa granice!
Datum objave: 26.Kolovoz/Aug.2024 u 20:06
Hahahha
Objavio: dzonny.master
Datum objave: 02.Kolovoz/Aug.2025 u 12:48
Odgledao sam juče seriju, nisam čuo za nju do skora. Moji utisci nisu baš negativni. Glavni lik je odlično odglumio Čikatila, što baš i nisam očekivao. Jer je on bio kompleksna ličnost. I ludak i intelektualac.
Ono što prvenstveno treba da se zna to je, da je sam slučaj Čikatila, odnosno Rostovskog monstruma, kako su ga tada zvali, bio pod strogim nadzorom KGB-a u to vreme i samim tim više od 80 posto informacija istrage nisu bile dostupne za javnost i moge stvari u seriji su dupunjavane fikcijom da bi se ta praznina popunila. I dan danas se drže u tajnosti. Zna se samo broj žrtava (priznatih), iako je pravi broj nadmašivao i par stotina. Imena onih za koje su dokazali ubistva i neki detalji pojedinih ubistava koje su u seriji prikazani, ostalo je pod ključem tajni. Naravno i sama Čikatilova biografija je u većini dostupna.
Ubica dubler iz 1986 je jedan od nepostojećih slučaja koji je bio izmišljen u seriji da bi se prikazao način rada policije i posledice koje je lik Čikatila ostavio na ubice koji su došli posle njega, a kojima je on bio inspiracija i samim time je režiser ostavio jednu skrivenu poruku da takvi još postoje.
Ono što mi se nije dopalo u seriji, to je hronologija slučaja koja je ispuštena, ne zna se tačno koje godine se većina scena odvija. Samo u jednoj ili dve epizode su napisali koja je godina u toku. Dalje, njega su hvatali 12 godina, a za 12 godina svi likovi ostali isti kao da je prošlo 12 sati, niko ne stari i ne menja se. To su sve ozbiljni propusti u seriji.
Kao kod Radoša Bajića u sred jula nose gunjeve, a u sledećoj sceni slavi Slavu Mitrovdan sa snegom do pojasa.
Uzmimo iz serije primer kada je Čikatilo uhvaćen, da li je iko znao da je to 1990/91 godina ? Ja sam mislio da je još 86/87. Ne postoji hronologija, veliki propust.
Opet, sa druge strane serija nije tako loša. Da su informacije 100 posto bile dostupne, verujem da bi i priča dobila na nekoj većoj dubini. Kraj je zanimljiv, dobro su ga uradili.
Datum objave: 02.Kolovoz/Aug.2025 u 16:18
Nije tacno da je bilo nekoliko stotina ubistava.Bilo je nekoiliko desetina...
Citizen X je najrealniji film i najblizi istinitom prikazu desavanja oko Cikatila.
Imamo i americko-evropski film Child 44 i veoma slabo zapazen italijanski film Evilenko u kome Cikatila igra Malcom Mc Dowel glavni glumac iz filma Paklema pomorandza.
Datum objave: 02.Kolovoz/Aug.2025 u 16:21
Druga sezona, moze da se pogleda , a treca je sranje na kvadrat i takvo smece da je najgora ruska serija u zadnjih 10 godina.
Datum objave: 02.Kolovoz/Aug.2025 u 16:37
Koliko ima sezona? drugu sam cekao prevod i ostalo na tome
Datum objave: 02.Kolovoz/Aug.2025 u 16:44
Ima tri ali trecu zaboravi jer je imbecilna, odustao sam posle 4 epizode.
Objavio: dzonny.master
Datum objave: 03.Kolovoz/Aug.2025 u 11:22
Ne znam po čemu je Citizen X najrealniji film. Obična kriminalistika, bez pozadine, poprilično statičan, plus u tom Tv filmu je Donald Saderland, dobio neku nagradu, ili čak možda oskara ne mogu da se setim, iako je njegova uloga koliko se sećam bila krajnje sporedna.
Ni u čemu taj film nema prednost nad ovom serijom, u samoj obradi Čiktailove biografije i psihološkog aspekta. U tom filmu, on je 90 Posto vremena presedeo na klupi na železničkoj stanici i odatle polazio za žrtvama. Ispada da je sve žrtve pobio sa istog mesta, što apsolutno ne odgovara istini. Citizen X je po mom mišljenju običan slešer samo bez maske na licu. Scenario ništa posebno, čak je ovde bilo neuporedivo više detalja o njegovoj ličnosti. Meni se taj film lično nije dopao. ALi kao što sam rekao ceo slučaj je KGB strogo kontrolisao i sve pojedinosti raznih slučaja, osim onih nekoliko koji su bili dostupni javnosti su bili strogo poverljivi i dan danas potpuno potpuno nedostupni, pa mora mašta i fikcija da popuni te praznine. Nekoliko desetina ubistava je priznao (53 ukupno, a osuđen za 52), a svi svetski stručnjaci kriminalistike i sami sovjeti su priznali na kraju da broj ide između 150-200, a neki tvdre i preko 200. On je delovao u isto vreme kad i FIšer u Podmoskovlju. (ne znam da li postoji neki film ili serija o Golovkinu).
Ova dva nisam pogledao, ili možda jesam davno ali se ne sećam, ali hvala ti, svakako ću da pogledam, stavio sam da se skinu.
Datum objave: 03.Kolovoz/Aug.2025 u 13:00
Ja sam drugu sezonu prekinuo nakon sto mi je aleksayu napisao da je samo o sudjenju. E sad, ko zna, mozda sam pogresio a naravno trebao sam sebe poslusati. A sto se tice same serije, sezona I Chikatilo je bila bas dobra a film Citizen X gde igraju Stephen Rea i pokojni Donald Sutherland (R.I.P.) je bas dobar film. I Child 44 je dobar ali tu su vec gledali da ''okite'' ekipom glumaca. Ima jos jedna serija u vezi Chikatila a treca sezona ne postoji kao sto je lepo napisao i onaj koji je prevodio seriju.
Datum objave: 03.Kolovoz/Aug.2025 u 13:05
Trece sezona postoji samo se ne zove Chikatilo. Druga sezona uvodi novog ubicu koji je ''imitator'', sa time da ima gomila scena sa sudjenja Chikatilu sto je besmisleno i razvodnjava pricu.
Datum objave: 16.Kolovoz/Aug.2025 u 05:21
Druga sezona je sjajna za uspavljivanje. Izdrzim 10-15 min i zaspim kao beba. Ybg dugo sam cekao prevod posle hipe nakon prve sezone tako da sam se ohladio. Ali gledacu lagano kao sto rekoh mada tesko da cu je zavrsiti ako se tako nastavi.
Objavio: MetalikeOperiteKose
Datum objave: 16.Kolovoz/Aug.2025 u 13:06
Meni je prva bila "nepodnošljiva"... spora... užasno spora... netfliksovski spora... umalo nisam odustao od serije, no druga i treća daleko bolje...
Datum objave: 16.Kolovoz/Aug.2025 u 23:07
Metalike , kakve veze ima serija sa Netflixom!? Druga i treca sezona sustinski nemaju veze sa Cikatilom.
U drugoj sezoni, trecina vremena su flesbekovi u sudnici, vracanje u proslost, cisto gubljenje vremena, puno praznog hode imamo novog ubicu, a treca sezona je posebna prica, opet gomila scena iz sudnice i vrhunac debilizma autora serije cuvar Cikatila postaje serijski ubica.I mi treba u ovo kao da poverujemo!? Sta si nasao u trecoj sezoni vredno bas me zanima ali reci sa argumentima.
Objavio: MetalikeOperiteKose
Datum objave: 17.Kolovoz/Aug.2025 u 13:42
Spora kao da je rađena u netfliksovoj produkciji ako igde imaš praznog hoda, to je u prvoj sezoni, tokom koje su se posvetili "psihološkom aspektu" (tako netfliksovski) AKA ispraznom naklapanju. Konkretna radnja svedena na "zakonski minimum". Generalno, nije negledljiva, ali najlošija od sve tri.
Kakve veze ima koga je Čikatilo "inspirisao"? Čuvara, poštara ili komšiju? Možda je i logičnije da se nasilju "poda" neko ko je imao dodira sa njime. Treća sezona zapravo i nije treća sezona, nego zasebna serija. Stalno imaš nekih dešavanja, nema nepotrebnog palamuđenja, Popcov je interesantan lik, voza ih i bukvalno i figurativno... ne znam da li prolazi pod "argumente", ali jedini validan argument u ovakvim "raspravama" je - ukusi su različiti. Ne postoje "prava" i "pogrešna" strana.
Objavio: atak na batak
Datum objave: 24.Kolovoz/Aug.2025 u 07:59
Odgledao za dan ipo. Po mom ukusu. Lagano moze sve lepo da se isprati. P.S. Pre 3-4 dana je poginuo sin Andreja Cikatila u napadu ruske vojske na ukrajinske polozaje.
Datum objave: 24.Kolovoz/Aug.2025 u 13:44
Chikatilo je imao nekoliko dece i unuka.
Datum objave: 24.Kolovoz/Aug.2025 u 14:09
Imao je ćerku i sina, koji su promenili prezime posle svih događaja prikazanih u seriji,
a sin je inače živ, mada to spada u dnevno-političke priče i zaista nije vezano za seriju.