Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > TITLOVI / PREVODI > Najave, ispravke, obavještenja...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Pirates of the Caribbean: Dead Man’s Ches
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Pirates of the Caribbean: Dead Man’s Ches

Odgovori Odgovori Stranica  <12
Korisnik
Poruka
Kneginja View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kneginja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Srpanj/Jul.2006 u 09:05
S tog sajta ne mogu nista skinuti.
Sto ne postavis titl na: http://www.divx-titlovi.com/ ?
Tako bi svi lakse dosli do njega
Na vrh
d@re View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj d@re Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Srpanj/Jul.2006 u 09:36
Probajte samo da ispravite razmak koji vidite pri kraju (h tml). Kako god postujem link, nesto ga razdvojim i sa tim razmakom promeni ceo link, kada ga spojim radi sve ok.
Ja ne znam kako da ostavim link na divx-titlovi, pa neka to uradi neko ko je skinuo prevod, ako nije problem.
Na vrh
TORSTEN View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj TORSTEN Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Srpanj/Jul.2006 u 10:47
hvala za titl-pase na puku -al neda mi ga natovarit -pa ako nekome treba nek javi saljem mejl
Na vrh
Kneginja View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kneginja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Srpanj/Jul.2006 u 11:47

d@re hvala, uspjela sam skinut titl tek preko IE, 

s operom nije moguce izgleda i postavila sma ga ovdje.

Na vrh
d@re View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj d@re Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Srpanj/Jul.2006 u 12:28
Drago mi je da si uspela.
Nadam se da ce svima koristiti za vikend, tj. dok ne napravim potpuno ispravljenu verziju.

Ažurirao d@re
Na vrh
d@re View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj d@re Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Srpanj/Jul.2006 u 20:30
Sredio sam ceo prevod.
Neka ga neko okaci na sajt, mozete ga preuzeti odavde

http://dl2.uploadgalaxy.com/files/5241689cd1f7/POTCDMC_PUKKA .rar.html

Ispravljene su valjda sve greske koje su bile u prvoj verziji. Skoro sve je prevedeno, cini mi se da je sada prevod a i ceo film mnogo logicniji.

Uzivajte

P.S. Primetio sam da je sada napravio razmak kod ekstenzije u nazivu fajla (potcdmc_pukka .rar) obrisite razmak i bice sve ok.

Ažurirao d@re
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <12
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,172 sekundi.