Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na filmove
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Furiosa: A Mad Max Saga (2024)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Furiosa: A Mad Max Saga (2024)

Furiosa: A Mad Max Saga

Furiosa: A Mad Max Saga (2024)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Godina:

2024

Žanr:

akcija, znanstvena fantastika, avantura

Trajanje:

148 min

Režija:

George Miller

Scenarij:

George Miller
, Nick Lathouris

Glavne uloge:

David Collins
  >  Smeg
Lachy Hulme
  >  Immortan Joe
Nathan Jones
  >  Rictus Erectus
Alyla Browne
  >  Young Furiosa
Nat Buchanan
  >  Pregnant Wife #2
Chris Hemsworth
  >  Dementus
Yeye Zhou
  >  Treadmill Rat
Ian Roberts
  >  Mr. Harley
Spencer Connelly
  >  Warboy Recruit
Matuse
  >  Fang
Daniel Webber
  >  War Boy
Anya Taylor-Joy
  >  Furiosa
Maleeka Gasbarri
  >  Pregnant Wife #1

Odgovori Odgovori Stranica  123 5>
Korisnik
Poruka
Goran87BG View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Goran87BG Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Furiosa: A Mad Max Saga (2024)
    Objavljeno: 19.Ožujak/Mar.2024 u 22:26
Izgleda odlično, nadam se da će po kvalitetu biti u rangu prvog dela. Ovom filmu i Falloutu se radujem kao malo deteLOL, konačno nešto za moju dušu...
Na vrh
Mizi View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mizi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Ožujak/Mar.2024 u 19:16
Nadam se najboljem, spreman sam za najgore.
Da je Šarliz dvadeset godina mlađa, verovatno bi ona igrala, e sad kako će Anjica da se pokaže, vidjećemo.
Napucan je CGI, to se da vidjeti na prvu loptu.
Na vrh
Poochee View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Poochee Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Ožujak/Mar.2024 u 21:05
CGI djeluje kao jeftina kineska roba. Boje katastrofa, fotografija i mizanscen kič. Kao i ona obrada Man who sold the world. "Oridžin stori" ustvari djeluje isto što smo gledali u Fury road. Kako će da valja?

Ažurirao Poochee - 20.Ožujak/Mar.2024 u 21:10
Na vrh
Mizi View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mizi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Ožujak/Mar.2024 u 21:24
Videćemo, sve ovisi od scenarija.
Meni se ne sviđa izbor Tora za negativca, niti mi se sviđa njegov kostim.
Ali, to je samo površni utisak dok ne pogledam film, malo toga ću moći da zaključim i ocjenim.
Opet, morali su da nagruvaju efekte jer su snimali u pustinji, a tamo ima samo peska i ništa više.
Fury Road je mogao da bude malo žešći, malo duži, i gledao sam ga u Cinepleksu pa sam bio pod utiscima nekoliko meseci dok nisam gledao na kompu, posle sam se ohladio.
Na vrh
Goran87BG View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Goran87BG Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Ožujak/Mar.2024 u 21:39
Pretera sad, ne izgleda toliko loše. Mene je više brinulo ko će zameniti Charlize em što je prelepa, em odlična glumica, mada nakon odgledanog trejlera deluje mi da se Ana sasvim dobro snašla iako je dosad glumila većinom u dramama. 
Na vrh
branko.topic View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj branko.topic Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Travanj/Apr.2024 u 20:19
Opet žena heroj :O
Na vrh
Mizi View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mizi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Travanj/Apr.2024 u 21:37
Opet Furioza cepa nitkove!

luka2
Na vrh
sasa-stipisic View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj sasa-stipisic Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Svibanj/May.2024 u 00:07
Ne želim nikoga drugoga hypeati, ali sebe oću - najbolji film godine za sad što se mene tiče 💯

Osobno mi je film bolji i više me kupio nego Fury Road, više sam osjećao i više sam se iznenadio, koliko je to uopće moguće.

Odlične akcije i odličnih postapokaliptičnih scena ima dosta. Fury Road je bio show što se tiče nezasitne gonjave konstantne, ovdje imamo i priču razrađeniju, primarno se to odnosi na lik Furiose koji je ovdje dotaknutiji, pa i ostaloga - relativnih početaka područja Wastelanda. Prvih sat vremena pratimo Furiosu u njenoj dobi od oko 11, 12 godina otprilike, nakon toga skačemo do njenog recimo kasnijeg tinejdžerstva. Anya Taylor Joy vrlo dobra u ulozi. Pohvala i za kaotično ludastog Chrisa Hemswortha, u njemu totalno netipičnoj roli.

Film se sastoji od 5 činova, dijelova, George Miller je to pametno kreirao, izbalansirao, raščlanio. CGI nije dramatično istančan kao na traileru, koristili su evidentno druge montirane scene. Iako je u par navrata očit, meni nije to nimalo zasmetalo. Pijesak, pustinja, pustinja uma, pustinja duše, manipulacije, sektaši, pristaše, dupelizci, ugroženi, auti, motori, gorivo - sve je tu. Frca na sve strane ali na suptilniji način, film ima i par jako inteligentnih dijaloga ili monologa, stvarno jako dobar scenarij za ovaj "Mad Max World". Gledat će se opet svakako 🎗

Ažurirao sasa-stipisic - 23.Svibanj/May.2024 u 00:17
Na vrh
IvanBM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj IvanBM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Svibanj/May.2024 u 10:49
slažem se sa @sasa-stipisic... Kompletan film, kvalitetne glume i vrlo dobrog scenarija... Meni osobno najbolji dio Mad Maxa
Na vrh
beogradski View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj beogradski Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Svibanj/May.2024 u 14:45
Bicu kratak, gledacu
Na vrh
ar8c View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ar8c Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Svibanj/May.2024 u 15:39
Mad Max je bukvalno obeležio moje detinjstvo, jedan od najznačajnijih filmova uopšte sa ogromnom ulogom u formiranju mišljenja i odrastanju jedne mlade individue. Kasnije su usledili drugi i treći deo koji su samo upotpunili i zaokružili priču na najbolji mogući način, bez obzira na određena osporavanja ovog ili onog dela ili segmenta. Za mene je to kultna, antologijska trilogija.

Kada se pojavio Fury Road bio sam prilično oprezan, donekle skeptičan, ali i dovoljno radoznao da vidim kako će na mene delovati Mad Max u novom ruhu, praćen adekvatnim budžetom i nekim novim glumačkim imenima sa više nego dovoljno talenta da iznesu stvari kako treba, ali i sa nekim starim (omatorelim) licima i istim režiserom kome se imam zahvaliti sa originalnu trilogiju. Najkraće govoreći nisam bio zadovoljan i stvari jednostavno nisu kliknule. Teško da su i mogle.

Iako sve to izgleda spektakularno, dobra je gluma, sve vrvi od akcije i efekata, priča jeste solidna, ali... Mislim da prosto nije moglo da se primi jer su značaj i simbolika originalne triloigije previše jaki, da ne kažem nedodirljivi u mom umu i srcu. Zbog navedenog odlučio sam da ne gledam dalje i preskačem ovaj nastavak iako se delić mene buni zbog toga. Opet, biće mi drago ako čujem da većina pozitivno ocenjuje poslednje(?) poglavlje i da Furiosa ostavi trag u istoriji i među fanovima, što onim starim, što novopečenim.
Na vrh
cancarito View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cancarito Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Svibanj/May.2024 u 18:03
izasao rip na yts malopre :)
Na vrh
Mizi View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mizi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Svibanj/May.2024 u 18:41
Originalno postovano od strane cancarito cancarito piše:

izasao rip na yts malopre :)

Prevara, camera rip je u pitanju.
Pre bih gledao u Cineplexu, nego ovaj drljavi snimak.
Na vrh
payutti View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj payutti Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Svibanj/May.2024 u 18:50
Mad Max = Mel Gibson. End of story.
Plus mi je ova Ana jako iritantna i užasno antipatična.
Na vrh
puppet_master View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Svibanj/May.2024 u 22:07
Meni je pa Fury Road nemerljivo bolji od bilo kojeg drugog Mad Max filma, ne smeta mu to što nema Gibsona, kojeg inače volim, vazda mi je delovao kao tip koji je toliko lud, te glumom izbacuje svoje psihoze i neuroze, što je meni neodoljivo u samoj ideji, voleo sam gledati detalje toga na ekranu, nije Nick Cage, niko nije LOL ali je zabavno. To sve naravno nema veze onda kada (mi) je neki film gotovo savršen, neka je Max i Tom Hardy, neka je centralni lik zapravo sam svet unutar kojeg ti likovi žive, jure, kubure sa gaZolinom, ratuju svoje ratove i umiru. Nemam kakvih većih očekivanja od Furiose, naravno da ću ga gledati, mogu verovati u makar solidnu zabavu i ludilo na ekranu. Meni je dovoljno. Izbacio bih to Mad Max saga iz naslova, suludo je, deluje kao podmetačina a to nekome poput Millera nije potrebno, vrlo verovatno je do odluke studija. 
Na vrh
cancarito View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cancarito Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Svibanj/May.2024 u 22:29
Mizi, u pravu si nazalost, cam snimak uzas. Slazem se, treba gledati ovo u bioskopu, svakako je tog tipa film.
Na vrh
vidoje.shady View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj vidoje.shady Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Svibanj/May.2024 u 08:49
Ima li idje prevoda
Na vrh
kjovo View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kjovo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Svibanj/May.2024 u 12:20
Slazem se Mad Max= Mel Gibson,sto kaze Puppet ima to neko ludilo u pogledu,i u nekim drugim filmovima je bilo toga. Isto tako se slazem da ne treba Mad Max u naslovu,cemu to pa nidje Maxa ,inace dobar je ovaj sa Sharlize Theron,ali prvenstveno zbog nje. Ovo cu gledati sigurno, gotivna je i Anja kao pojava i glumica ,ali mi se ne svidja sto je Thor tu.
Na vrh
Foster979 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Foster979 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Svibanj/May.2024 u 12:38
Camera...ne skidajte!
Na vrh
s.t.a.l.k.e.r. View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj s.t.a.l.k.e.r. Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Svibanj/May.2024 u 13:30
Slika očajna ... još je rano za gledanje.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  123 5>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,374 sekundi.