| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
From (2022) |
Odgovori
|
Stranica <123 |
| Korisnik | |
Zagrivuk
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Active member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 04.Studeni/Nov.2024 u 15:29 |
|
Samo se nadam dobrom objasnjenju a ne kao propali Lost
|
|
![]() |
|
MetalikeOperiteKose
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Pridružen: 06.Kolovoz/Aug.2015 Lokacija: Hollywood Status: Offline Points: 2684 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 04.Studeni/Nov.2024 u 17:55 |
|
Meni je prva sezona najlošija, ove dve su kudikamo podnošljivije, jer su čudovista konačno dobila malčice zapaženiju minutažu.
Jedino me stra' da će radnja otići na "državnu zaveru" i "tajne eksperimente", te da ćemo uskoro dobiti agente OZNE koji trčkaraju okolo, naučnike pokajnike i ostale "blagodeti" takvih uradaka.
|
|
![]() |
|
kjovo
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 08.Veljaca/Feb.2007 Lokacija: Beograd Status: Offline Points: 1528 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 05.Studeni/Nov.2024 u 10:03 |
|
Ovde cekati neko objasnjenje je besmisleno,jer ga vrv nece i biti . Ovde je cilj samo da bude interesantna i da se stalno nesto desava ,sto meni licno ne smeta. Stalno nesto novo ubacuju na kraju ce se toliko zapetljati da ce kraj samo sklepati. Evo vec se uopste ne pominje onaj glas sto se cuo sa radija za vreme one oluje a delovalo je kao vrlo bitan detalj,ma da ne nabrajam. Moj savet gledati posto je interesantna serija ali ocekivati nesto vise nikako.
|
|
![]() |
|
Foster979
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 25.Studeni/Nov.2024 u 11:39 |
|
cisto gubljenje vremena...na zalost,serija je imala potencijala...niskobudzetno smece,tj maskirani Lost...pocetak je obecavao,prva sezona je imala nekog smisla...
|
|
![]() |
|
Ispravljac14
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Pridružen: 16.Kolovoz/Aug.2015 Lokacija: Niš Status: Offline Points: 3022 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 25.Studeni/Nov.2024 u 20:01 |
|
Završi se i treća sezona, vidim novu sezonu su najavili tek 2026. Vidim stranci oduševljeni zadnjom epizodom, ja je sad odgledah, smiksano i zbrzgano sve da se kaže da se nešto razotkrilo. A zadnja scena mi nije nikako za kraj sezone, ne znam. Prva sezona je ok imala kraj, druga vrhunski, a ovo mi je amaterski nekako. I kakvo je ono na kraju petnaestominutno reklamiranje nove serije, prvi put vidim tako nešto?
Ažurirao Ispravljac14 - 25.Studeni/Nov.2024 u 20:50 |
|
![]() |
|
contritum
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 26.Studeni/Nov.2024 u 00:38 |
|
Slažem se sa prethodnim komentarom, prva i druga sezona su bile vrhunske..treća mlaka voda, možda dve epizode da su bile zanimljive..svakako jedva čekam nastavak
|
|
![]() |
|
Boris-HA
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member
Pridružen: 24.Studeni/Nov.2012 Lokacija: Planeta Zemlja Status: Offline Points: 280 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 26.Studeni/Nov.2024 u 01:14 |
|
PozdravAlexDeLarge ! Drago mi je da ti je serija From (2022-) bila interesantna, i moje mišljenje je da bi mogli da ubace više akcije i manje dijaloga u narednim sezonama. Nadam se da će mi The Prisoner (2009) i Wayward Pines (2015-2016) što si ti ovde naveo biti zanimljive! I Silo (2023) zvuči kao sjajan izbor. Hvala ti što si podelio svoje mišljenje.
|
|
|
2025 - Max
|
|
![]() |
|
kjovo
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(1)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 26.Studeni/Nov.2024 u 11:57 |
|
Ono sto sam i rekao, sve i svasta poceto,zanimljivo da bi se gledala a opet manje vise nista razjasnjeno. Slazem se da je mnogo glupo zavrsena sezona ali su bar objasnili jedan detalj iz prethodne sezone za koji sam mislio da je zanemaren i greska u scenariju.
|
|
![]() |
|
Govrh
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 27.Studeni/Nov.2024 u 22:59 |
|
Ne mogu naći 10 epizodu 3. sezone. Može pomoć?
|
|
![]() |
|
kjovo
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 28.Studeni/Nov.2024 u 08:52 |
|
Govrh pogledaj pm
|
|
![]() |
|
deklica
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 18.Ožujak/Mar.2010 Lokacija: KG Status: Offline Points: 121 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 20.Sijecanj/Jan.2025 u 01:36 |
|
Ko nije poceo da gleda seriju, neka preskoci, izgubice vreme zbog muckalice koja je tako glupo napisana, zbog glupih dijaloga, koje niko normalan u datim situacijama ne vodi, zbog karaktera gde ti ni jedan nije simpatican, nemas za koga da se uhvatis, pa cak ide dotle da te odredjeni toliko nerviraju i smaraju da navijas da to neko "zlo" sve pobije... Nadam se da je nikad nece vise nastaviti...
|
|
![]() |
|
dzonny.master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Uploader
Pridružen: 14.Kolovoz/Aug.2012 Lokacija: Смедерево Status: Offline Points: 19 |
Opcije posta
Thanks(1)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 23.Srpanj/Jul.2025 u 19:50 |
|
"From" je jedna od bolje smišljenih serija koje su izašle poslednjih godina ovoga žanra. Naravno, kao i svaka serija, ima i izvesne nedostatke, ali sama priča i misterija koja produbljuje horor je neočekivano dobra. Priča je kompleksna, puna otvorenih tema u tom malom svetu u kojem se nalaze likovi. Viktor je moralni pobednik serije i verujem da će da postane ključ rešenja misterije ovog mračnog mesta. Uistinu bilo je i nekih dosadnih momenata, ali i zastrašujućih i napetih situacija. Svako ima pravo na mišljenje, ali ne razumem neke totalno negativne komentare, izuzev ako niste seriju odgledali sa većom pažnjom. Ja sam je najmanje tri puta odgledao u krug. Mali gradić prepun svakojakih misterija koje tek treba da budu otkrivene i upakovane u celinu.
Uz malo strpljenja verujem da će kreatori serije da to odrade na najbolji mogući način i daju nam adekvatnu sliku i objašnjenje šta je u stvari taj grad i zašto se sve to dešava što se dešava.
Imamo misteriozna bića, različito obučena, koja izlaze noću, nikada ne trče, samo hodaju, drveće sa bocama u kojima su poruke, vojnika iz konfederacije koji se pojavljuje, misteriozni simboli, ruševine i pećine, misteriozan način napajanja el. energijom, životinje koje dolaze niotkuda, dečaka u belom koji se pojavljuje, naravno, grad iz kojeg niko ne može da izađe kada jednom uđe.... i još puno toga što čeka da bude razrešeno i objašnjeno.
Serija ima moju preporuku za gledajne, samo budite strpljivi i gledajte pažljivo.
|
|
![]() |
|
AlexDeLarge
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 18.Svibanj/May.2026 u 22:39 |
|
Jel počelo nešto da se razjašnjava ili lutaju, pa je ostavljeno za petu sezonu. Rekoh da li da gledam pošto me zaintrigirala serija Widow's Bay (2026) da pogledam. |
|
![]() |
|
Nerko75
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 24.Lipanj/Jun.2026 u 18:41 |
|
Bgm sad se pravo zakuhalo
|
|
![]() |
|
pacuha
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Pridružen: 11.Veljaca/Feb.2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 3 |
Opcije posta
Thanks(1)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 05.Srpanj/Jul.2026 u 11:57 |
|
E sad.. Gledao sam sve 4 sezone. I ne znam što bi nakon ove četvrte više rekao. Na stranu tema, koja je isprva bila jako intrigantna. Ovaj završetak četvrte sezone je moj završetak gledanja ove serije, pa makar bilo još 6-7 sezona kao što će vjerojatno biti. Ovo spada pod žanr, prvo horora, pa onda drame i trilera. Pogledao sam u svom životu vjerojatno sve kvalitetne horore koji su snimljeni.Tematika je ista uvijek. Bitka dobrog protiv zla. Ovdje u ovoj seriji u četrdeset epizoda "dobro" nije imao 1 % šanse. Redaju se pogrebi, muke i krv do koljena.Umire većina ljudi s kojima si "živio" kroz ove 4 sezone. Svi negativci su
još uvijek ovdje, sretni, krvoločni, i nepobjedivi kao i do sada. Ova serija koliko god trajala ne može završiti "dobro" Makar kreteni iz Hollywooda mogu smisliti sve. Pa i izlaz iz ove bezilazne situacije. Sigurno ne želim potrošiti dio svog života na takvih 50-60 epizoda. Adios..
|
|
![]() |
|
kjovo
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(1)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 06.Srpanj/Jul.2026 u 14:11 |
|
Uf slozio bih se sa prethodnim komentaro,toliko beznadja i nedostatak nade za bilo kakvim optimizmom skoro nisam video. Na stranu sve to mozda ide spojler za nekoga ,serija jeste interesantna ,drzi paznju ali bas nikakvog napretka da nema u celoj 4 sezoni prosto nema smisla. Cini mi se da je sve isto ko i posle 3 jedino sto je par njih poginulo.
Koliko sam negde procitao bice 6 sezona i boze zdravlja gledacu ih pa makar samo da vidim kako ce se izvuci iz svega ovoga. Ponavljam opet zanimljiva je brzo prodje pa moze da se gleda i pored svih mana.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
Stranica <123 |
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |