Web: Titlovi.com
Kategorija: Filmovi i serije
Ime foruma: Komentari na serije
Opis foruma: U ovom forumu će biti komentari na serije
URL: https://forum.titlovi.com/forum_posts.asp?TID=100546 Datum ispisa: 18.Srpanj/Jul.2026 u 17:53 Verzija Softvera: Web Wiz Forums 11.01 - http://www.webwizforums.com
Tema: From (2022)Objavio: helmcast-misko-zagri
Tema: From (2022)
Datum objave: 15.Ožujak/Mar.2022 u 03:34
Za sad obecava, jedino da ne zeznu kao i Lost da na kraju daju neko glupo objasnjenje. Ocena 8/10 za sad
Odgovori: Objavio: kjovo
Datum objave: 15.Ožujak/Mar.2022 u 08:12
Meni isto dobra serija,jbm li ga volim tu Kingovsku atmosferu pa makar bilo i losije. i ja se nadam da neca upropastiti bas puno kraj a vrv ce ga nesto zbrzati ali od mene preporuka
Objavio: AlexDeLarge
Datum objave: 15.Ožujak/Mar.2022 u 09:37
Ovo sam planirao posle Yellowjackets koja mi nije legla, a data mi deluje kao npr. kombinacija The Prisoner (2006) https://www.imdb.com/title/tt1043714/" rel="nofollow - https://www.imdb.com/title/tt1043714/ i Wayward Pines https://www.imdb.com/title/tt2618986/?ref_=fn_al_tt_1" rel="nofollow - https://www.imdb.com/title/tt2618986/?ref_=fn_al_tt_1 ( po knjigama Blejka Krauca), mozda gresim. https://www.google.com/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=&cad=rja&uact=8&ved=2ahUKEwiUn7nQ2cf2AhXF0aQKHc72Ba0QtwJ6BAgXEAM&url=https%3A%2F%2Fwww.imdb.com%2Ftitle%2Ftt11041332%2F&usg=AOvVaw1GXFPXBiXTHS3kTuK_cQJw" rel="nofollow -
-
Objavio: kjovo
Datum objave: 15.Ožujak/Mar.2022 u 10:09
Pa ajde da kazem da podseca na Wayward Pines ali to je vise bio SF
Objavio: Black Raven
Datum objave: 16.Ožujak/Mar.2022 u 23:15
Zanimljiva horor serija.
Objavio: Dupla ljuta.
Datum objave: 07.Travanj/Apr.2022 u 00:21
Meni je serija top! Ali top!
------------- Ako se desi nešto loše-piješ da zaboraviš,
ako se desi nešto lepo-piješ da proslaviš,
a ako se ništa ne dešava-piješ da bi se nešto dešavalo.
Objavio: bokidante
Datum objave: 14.Travanj/Apr.2022 u 18:00
Odlična, jedva čekam drugu sezonu!
Objavio: 00-goran-mirkovic
Datum objave: 14.Travanj/Apr.2022 u 22:13
Zašto voiite da vas muzu ?
Objavio: uredi ovo
Datum objave: 15.Travanj/Apr.2022 u 10:42
Već sam rekao kako su Ameri potpuno izgubili osjećaj, valjda namjerno ovo rade, kako ogaditi publici ali baš sve. "Naša mala klinika" je izvor znanja za ovu seriju koja zaista nema nikakvog smisla. Odgledao sam sezonu znajući da je odgovor izgubljen u idiotizmu prizemne mašte pisca i jadnom režiseru, ne znam zašto, podsjetila me na "Lost" iz 2004. vrlo dobro rašena i vođena serija ali kraj je toliko upropastio cijelu stvar, ovdje je krenulo s glumataranjem, neuvjerljivošću, pa preseravanjem, nastavilo s preseravanjem i na kraju pokušava usrati sve nas s potencijalnim nastavkom "zgoda i nezgoda"... paučinom... mjenjolikovima (Shapeshift) i.. i što još? Nije mi žao što sam je pogledao ali je ne bih nikome preporučio.
Ali evo triler serije koje bih svakako preporučio: Jordskott, The Killing (Forbrydelsen), ovo je samo primjera radi, Nijemci, Finci ma svi Europljani zaista rade ovaj posao na način kako ga Amer nikad nije znao niti mogao, sve je u obilju moćnog Dollara, a površni su i plitki, što i nije čudno, s obzirom da imam čarape koje su starije nego njihova nazovi "kultura".
Datum objave: 15.Travanj/Apr.2022 u 10:51
Ali sve bih se slozio sa Uredi ovo,znaci isti osecaj kao da sam gledao Lost (nismo jedini ),da ne spojlujem ali sve i svasta ubaceno i skroz upropasteno prvih 7-8 epizoda.Steta
Objavio: puppet_master
Datum objave: 15.Travanj/Apr.2022 u 11:28
I ja bih se složio sa ponečim makar, no videlo se sve to u pilot epizodi, pa ko voli takve petljancije, neka ih, nema greha, smrtnog makar.
To o naciji, gluposti iste i tobože manjku i izostanku kulture, njenom godištu, kao i priče o tome koji kontinent sa tv serijama (ili sa filmovima) ima veću pišu i svo to sveukupno uopštavanje mi je daleko i strano, sve i kada činjenice, u poslednje vreme pogotovo, vrište suprotno (ja pa živim među notornim idiotima, no trudim se da mi ne bude kriva nacija, grad (ili kontinent) tome a o ovdašnjoj kulturi bolje da i ne počinjem ). Potom, Jack Bender, jedan od reditelja ove mutljavine, nije jadan, tek je iskusni tv-zanatlija, što nosi svoj deo tereta, te da je serija smislenija, još bi ga i slavio poneko. Uz sve pizdarije u biografiji, radio je ipak i na Sopranos, Carnivale, GoT i još ponečim vrednim pažnje...tako mu je to za tv, ja sam pa dao šansu seriji upravo zbog njega. Scenario uvek bude daleko veći problem. Oko toga se, takođe, nije teško složiti.
Datum objave: 15.Travanj/Apr.2022 u 11:41
Hajde da ne bude da opet ne pričam o vražijoj temi, kao i da se zna da naravno da nisam gledao čitavu sezonu, sud mi je svakako nekompletan, tek eto, rekoh svoj utisak glede tih par odgledanih epki zimus u "Dnevniku gledanja serija"
puppet_master piše:
https://www.imdb.com/title/tt9813792/" rel="nofollow - From 2022
Iako dolazi od jednog od producenata serije Lost (i još ponekih koje mi se nisu svidele), bilo je jače od mene te ipak probah prve dve epizode.
Zaplet negde na tragu Zone Sumraka, mala varošica u zabitima, mesto iz koga ne mogu izaći svi koji u nju zalutaju. Tu se cirkus ne završava, noću iz tame izlaze misteriozna bića koja prolivaju krv tih unesrećenih žitelja. Priča zapravo počinje dolaskom porodice koja naravno ne zna u šta se upliće.
Šta znam, koliko god voleo horor-misterije, iskustva sa njihovim tv oblikom su mi mahom loša a sve svakako biva gore sa ljudima koji se povezuju sa serijom Lost (ovde je to kreator, producent John Griffin). Uvek imam sliku sobe krcate piscima koji samo nabacuju ideje, isprobavaju sve iako veze nemaju u kom pravcu uopšte idu, na jedan odgovor daju pet pitanja, oduzimaju vreme gledateljima navlačeći ih na jeftine mamce.
Naravno da ne znam da li je to slučaj i sa ovom serijom, meni je bilo dovoljno dve epizode da bih odustao, ne sviđa mi se produkcija najkraće, dok me sama priča ne uvlači previše u čitavu tu svoju zbrku. Podseća na Stivena Kinga koji reciklira samog sebe, i to one lošije svoje varijante (Under the Dome, btw takođe u produkciji John Griffina, kao i meni podjednako loš The Outsider uostalom). Više sreće nekome drugome, ja bome neću oči kvariti uz From.
Datum objave: 15.Travanj/Apr.2022 u 13:04
Iskreno nisam znao da je Jack Bender umesan ,volim ja to sto on radi ,i nemam ja nista protiv nijedne nacije sto se tice toga,gledam sve uopste ne biram nesto vise volim nesto manje.Ovde mi je mnogo zasmetalo to sto mi se bas svidelo a kraj je takav kakav je. Inace Lost sam inace obozavao i dan danas mi je jedna od omiljenijih serija ,ali ne hvala ponovo.
Datum objave: 15.Travanj/Apr.2022 u 13:19
"Lost" je imao tu frenetičnu zapetljanciju, gde se gotovo nestrpljivo čekala sledeća epizoda koja bi nam, kao, dala kakve odgovore, koji su često bili potpuno sumanuti ili su izostali, no održavala se ta ludačka veza između nas i mrkvice na štapu, bilo je dovoljno blesavo, sa pregršt likova i uvek sa kakvim novim, često bizarnim, zapletom unutar zapleta.
Sve u svoje vreme. Bio sam tada u vezi sa rasnom miličicom, bio mi je užitak da se upetljamo jedno u drugo i čekamo naše junake i misteriju ostrva. Spremio bih nam klopu, najeli bi se kao prasad, sa sve dezertom (piškote+banane, prelivene pudingom, potom frižider, te krevet i "Lost")...ta naravno da mi je Lost značio mnogo No ako me pitaš da li je, sam po sebi, bez šnicli i krompirića, piškota pod pudingom, Gorane pripijene uz mene, imao ikakvog smisla...well, teško, baš teško.
Objavio: uredi ovo
Datum objave: 19.Travanj/Apr.2022 u 21:32
Joooj! Evidentno sam uprskao s spominjanjem "Lost". Sry puppet_master. Život je sucks, gotovo uvijek kad se prisjetim kako je to biti živ shvatim koliko je još više sucks. A što se tiče generaliziranja oko nacije i kontinenta, žao mi je što sam odvratno iskren, Ameri su kakvi jesu, Indonežani kakvi već oni jesu, Indijska kinematografija je... da ne nabrajam dalje, ovako, filmska umjetnost ili "umjetnost" je prilagođena narodu iz kojeg potiče i kome je namijenjena, mada su Indijci broj jedan u gomili naučnih dosega ipak je milijardu njih zapravo u stanju najgoreg siromaštva i beznađa, a sveukupno gledajući, svadba koja košta koliko državni proračun omanje države... Indonezija, svaka scena gdje se pojavi cigareta ili piće popraćena je upozorenjem, veliki natpis, crna pozadina i bijela slova preko pola ekrana o kršenju Zakona Islama... itd., itd. Toj i takvoj ekipi ne možeš "uvaliti" niti "Ujaka Vanju", ne možeš ni nama baš "Šoguna", a teško svarimo i Kurosawu... mentalitet i kultura su jedinstveni za kontinent, narod... a jagode i šlag ili banane i puding, i ono drugo... svi vole pa čak ako su i alergični na njih.
Datum objave: 19.Travanj/Apr.2022 u 21:46
Nisi uprskao sa "Lost", pa i ja ga pominjem, više puta čak, u vezi sa "From", sve mislim da se gotovo nameće samo po sebi. Pa i glede tog generalizovanja, plemena-nacije-mentalitet, navikao sam zaboga, mene bi, najiskrenije, začudilo da ga nema. Pomislio bih da sanjam. Nisam ikada pomislio na to "life sucks", koliko god (i često) gadno bilo koješta, tako nam je to, valjda.
Objavio: CSInvestigator
Datum objave: 27.Travanj/Apr.2022 u 22:52
Odobreno je snimanje 2. sezone
------------- Your soul could never grow old, it's evergreen
Objavio: dzindzin16
Datum objave: 15.Svibanj/May.2022 u 17:13
Jezivo iritantna glupost u pokusaju da bude jedinstvena a uz to i strasno dosadna.Naravno da necu gledati do kraja.Hvala na prevodima
Datum objave: 14.Ožujak/Mar.2023 u 09:18
Premijera druge sezone je zakazana za 23. april 2023. godine. MGM+
Datum objave: 14.Ožujak/Mar.2023 u 14:40
Odlicno meni legla serija bas
Objavio: klass
Datum objave: 29.Lipanj/Jun.2023 u 04:33
Prva sezona, jos i nekako...Ajd' da se kaze da je imala potencijala. Ali druga...neopevana glupava dosada. Kao da su se autori posvadjali, kao da su ostali bez ideja i vrte se u krug.
Bice cudo ako se obnovi ze trecu sezonu..Ocena 3.
Datum objave: 29.Lipanj/Jun.2023 u 08:11
Slazem se,aj prva epizoda da kazem da je zanimljiva ali ovo ostalo uzas. Jos su ga vise zakomplikovali a ama bas nista nisu otkrili tako da je to to sto se tice mene i gledanja ove serije.
Datum objave: 29.Lipanj/Jun.2023 u 19:54
Progutao sam svoj ispljuvak i evo kada se blizio kraj sezone 2, nastavio da gledam ovo, koje sam prekinuo na ep4, sezone 1.Nisam promenio utisak, da je ovo razvucena glupavstina.Mogla je da stane u jedan film od 2h i da se kaze da se to jos i moze pogledati.Ubrzavao sam dijaloge, razna razglabanja, palamudjenja i slicno.Volim ovakve stvari, hocu reci izolovana mesta, misteriju, horor, ali ovo jednostavno ne mogu da preporucim.Hvala na svim prevodima
Datum objave: 29.Lipanj/Jun.2023 u 20:00
I da dodam, prepoporuka od mene na ovu temu je za ovo sjajna serija Wayward Pines 2015-2016 tj. dve sezone.
Objavio: LEMONZOO
Datum objave: 29.Lipanj/Jun.2023 u 21:07
Ovo je slično kao Lost. Samo se zapetljavaju i ništa se ne rješava. Ajde, ima neki pomak na kraju s2 pa nije tako loše. Pitanje je kad izlazi treća sezona jer je u tijeku štrajk scenarista.
Objavio: SineSine
Datum objave: 13.Kolovoz/Aug.2024 u 22:01
Ne mogu nigdje naći drugu sezonu. Može pomoć?
Objavio: LekiGR
Datum objave: 14.Kolovoz/Aug.2024 u 13:51
SineSine piše:
Ne mogu nigdje naći drugu sezonu. Može pomoć?
Imas privatnu poruku.
Objavio: iromafia111
Datum objave: 14.Kolovoz/Aug.2024 u 20:14
Tako se to radi.
-------------
Objavio: natazoka
Datum objave: 30.Rujan/Sep.2024 u 14:25
Hvala
Objavio: contritum
Datum objave: 04.Listopad/Oct.2024 u 12:49
Serija baš po mom ukusu, upravo završena prva sezona - woow! Nastavljam dalje!
Objavio: dean-malenovic
Datum objave: 11.Listopad/Oct.2024 u 06:51
Odlično odrađene prve dvije sezone.Topla preporuka za ljubitelje horrora.
Datum objave: 11.Listopad/Oct.2024 u 12:48
Počeo i treću sezonu, ova će biti najbolja definitivno
Objavio: Nefil
Datum objave: 02.Studeni/Nov.2024 u 21:39
Odlično! Ja i žena gledamo bez treptanja :)
Objavio: Ispravljac14
Datum objave: 03.Studeni/Nov.2024 u 19:31
Toliko sam bio oduševljen prvom sezonom i sa vešću da je delom ista ekipa koja je pravila Izgubljene i da će mozak biti uključen da se isprate svi detalji, do toga da gluplju drugu sezonu nisam gledao u životu, a nažalost i treća sezona je tu negde Ajde i ovde da vidim da li nekom pada na pamet na šta se odnosi sam naziv serije From, ja ni posle treće sezone nisam skontao? (I molim onog ko prevodi seriju da je ne prevodi kao IZ, hvala)
Objavio: Osgiliath
Datum objave: 03.Studeni/Nov.2024 u 21:53
Zar to nije službeni prijevod naslova?
https://i.ibb.co/JCJ1Gy2/from.jpg" rel="nofollow - MAX - Gledaj Iz
Datum objave: 03.Studeni/Nov.2024 u 22:55
Ne znam tog zvanično što je prevodio da mu kažem da se ne blamira sa bukvalnim prevođenjem naziva, bar da je stavljeno Iz šume ili šta god. Evo ja prevodim sad neku seriju Before i presmešno bi bilo da stavim Pre. Ali zahvalnica tebi što se trudiš da obezbediš titl
Objavio: Osgiliath
Datum objave: 04.Studeni/Nov.2024 u 00:08
Jbga, službeno je službeno. Sjećam se natezanja oko naslova serije "Prison Break" i svakakvih prijedloga, ali je kod nas ipak ostalo službeno kao "Zakon braće".
Objavio: ProtivuNeukusa
Datum objave: 04.Studeni/Nov.2024 u 00:22
Ne nalazim neukusnim bukvalno prevođenje. Zašto bi bilo? Ako je Iz zašto bi bilo Iz šume? Da li sam debil da treba u naslovu da mi se prepričava radnja? Zar to nije spoiler? Zašto se zove prevođenje a ne prepričavanje? Šta ako nema veze sa šumom? Zašto autor nije nazvao From Forest? Zašto kriviti autorsku viziju? Da li autor ne zna šta radi? Po kom zakonu prilagođavanja moramo dodavati objekat? Zar ne zvuči lepše i mističnije samo Iz nego Možda su u šumi? Zar nije zato original original a kopija kopija?
Ne nalazim neukusnim bukvalno prevođenje.
P.S.
Serija je žešće sranje.
Datum objave: 04.Studeni/Nov.2024 u 05:04
Svako ima svoje viđenje, kad kažem nekom da gledam seriju Iz samo se nasmeje, ko tajni agent Izi. Prison break je kod nas bio preveden kao Bekstvo iz zatvora, Breaking bad kao Čista hemija, da ne pričam za Alien Osmi putnik itd, treba biti fleksibilan. Zato me serija nervira što ne možeš ni da je krstiš jer niko ne zna o čemu se radi ni posle treće sezone 🌝
Objavio: Black Raven
Datum objave: 04.Studeni/Nov.2024 u 06:50
[QUOTE=Ispravljac14]
Toliko sam bio oduševljen prvom sezonom i sa vešću da je delom ista ekipa koja je pravila Izgubljene i da će mozak biti uključen da se isprate svi detalji, do toga da gluplju drugu sezonu nisam gledao u životu, a nažalost i treća sezona je tu negde Ajde i ovde da vidim da li nekom pada na pamet na šta se odnosi sam naziv serije From, ja ni posle treće sezone nisam skontao? (I molim onog ko prevodi seriju da je ne prevodi kao IZ, hvala)
[/QUOTE
From... deo konstrukcije mnogih rečenica u engleskom jeziku,
u našim Ex-Yu jezicima imamo više reči za konstrukciju rečenica
pa "From" ne možemo tačno da prevedemo.
Najbliže tačnom značenju je 'odakle', jer u seriji se postavljaju pitanja; Odakle dolazite/ ste stigli?
i Odakle dolaze/ potiču stvorenja? (mada ni 'iz' nije nepravilno jer je, u većini slučajeva,
deo odgovora na prethodna pitanja).
Objavio: Zagrivuk
Datum objave: 04.Studeni/Nov.2024 u 15:29
Samo se nadam dobrom objasnjenju a ne kao propali Lost
Objavio: MetalikeOperiteKose
Datum objave: 04.Studeni/Nov.2024 u 17:55
Meni je prva sezona najlošija, ove dve su kudikamo podnošljivije, jer su čudovista konačno dobila malčice zapaženiju minutažu.
Jedino me stra' da će radnja otići na "državnu zaveru" i "tajne eksperimente", te da ćemo uskoro dobiti agente OZNE koji trčkaraju okolo, naučnike pokajnike i ostale "blagodeti" takvih uradaka.
Datum objave: 05.Studeni/Nov.2024 u 10:03
Ovde cekati neko objasnjenje je besmisleno,jer ga vrv nece i biti . Ovde je cilj samo da bude interesantna i da se stalno nesto desava ,sto meni licno ne smeta. Stalno nesto novo ubacuju na kraju ce se toliko zapetljati da ce kraj samo sklepati. Evo vec se uopste ne pominje onaj glas sto se cuo sa radija za vreme one oluje a delovalo je kao vrlo bitan detalj,ma da ne nabrajam. Moj savet gledati posto je interesantna serija ali ocekivati nesto vise nikako.
Objavio: Foster979
Datum objave: 25.Studeni/Nov.2024 u 11:39
cisto gubljenje vremena...na zalost,serija je imala potencijala...niskobudzetno smece,tj maskirani Lost...pocetak je obecavao,prva sezona je imala nekog smisla...
Datum objave: 25.Studeni/Nov.2024 u 20:01
Završi se i treća sezona, vidim novu sezonu su najavili tek 2026. Vidim stranci oduševljeni zadnjom epizodom, ja je sad odgledah, smiksano i zbrzgano sve da se kaže da se nešto razotkrilo. A zadnja scena mi nije nikako za kraj sezone, ne znam. Prva sezona je ok imala kraj, druga vrhunski, a ovo mi je amaterski nekako. I kakvo je ono na kraju petnaestominutno reklamiranje nove serije, prvi put vidim tako nešto?
Datum objave: 26.Studeni/Nov.2024 u 00:38
Slažem se sa prethodnim komentarom, prva i druga sezona su bile vrhunske..treća mlaka voda, možda dve epizode da su bile zanimljive..svakako jedva čekam nastavak
Objavio: Boris-HA
Datum objave: 26.Studeni/Nov.2024 u 01:14
PozdravAlexDeLarge ! Drago mi je da ti je serija From (2022-) bila interesantna, i moje mišljenje je da bi mogli da ubace više akcije i manje dijaloga u narednim sezonama. Nadam se da će mi The Prisoner (2009) i Wayward Pines (2015-2016) što si ti ovde naveo biti zanimljive! I Silo (2023) zvuči kao sjajan izbor. Hvala ti što si podelio svoje mišljenje.
------------- 2025 - Max
Datum objave: 26.Studeni/Nov.2024 u 11:57
Ono sto sam i rekao, sve i svasta poceto,zanimljivo da bi se gledala a opet manje vise nista razjasnjeno. Slazem se da je mnogo glupo zavrsena sezona ali su bar objasnili jedan detalj iz prethodne sezone za koji sam mislio da je zanemaren i greska u scenariju.
Objavio: Govrh
Datum objave: 27.Studeni/Nov.2024 u 22:59
Ne mogu naći 10 epizodu 3. sezone. Može pomoć?
Datum objave: 28.Studeni/Nov.2024 u 08:52
Govrh pogledaj pm
Objavio: deklica
Datum objave: 20.Sijecanj/Jan.2025 u 01:36
Ko nije poceo da gleda seriju, neka preskoci, izgubice vreme zbog muckalice koja je tako glupo napisana, zbog glupih dijaloga, koje niko normalan u datim situacijama ne vodi, zbog karaktera gde ti ni jedan nije simpatican, nemas za koga da se uhvatis, pa cak ide dotle da te odredjeni toliko nerviraju i smaraju da navijas da to neko "zlo" sve pobije... Nadam se da je nikad nece vise nastaviti...
Objavio: dzonny.master
Datum objave: 23.Srpanj/Jul.2025 u 19:50
"From" je jedna od bolje smišljenih serija koje su izašle poslednjih godina ovoga žanra. Naravno, kao i svaka serija, ima i izvesne nedostatke, ali sama priča i misterija koja produbljuje horor je neočekivano dobra. Priča je kompleksna, puna otvorenih tema u tom malom svetu u kojem se nalaze likovi. Viktor je moralni pobednik serije i verujem da će da postane ključ rešenja misterije ovog mračnog mesta. Uistinu bilo je i nekih dosadnih momenata, ali i zastrašujućih i napetih situacija. Svako ima pravo na mišljenje, ali ne razumem neke totalno negativne komentare, izuzev ako niste seriju odgledali sa većom pažnjom. Ja sam je najmanje tri puta odgledao u krug. Mali gradić prepun svakojakih misterija koje tek treba da budu otkrivene i upakovane u celinu.
Uz malo strpljenja verujem da će kreatori serije da to odrade na najbolji mogući način i daju nam adekvatnu sliku i objašnjenje šta je u stvari taj grad i zašto se sve to dešava što se dešava.
Imamo misteriozna bića, različito obučena, koja izlaze noću, nikada ne trče, samo hodaju, drveće sa bocama u kojima su poruke, vojnika iz konfederacije koji se pojavljuje, misteriozni simboli, ruševine i pećine, misteriozan način napajanja el. energijom, životinje koje dolaze niotkuda, dečaka u belom koji se pojavljuje, naravno, grad iz kojeg niko ne može da izađe kada jednom uđe.... i još puno toga što čeka da bude razrešeno i objašnjeno.
Serija ima moju preporuku za gledajne, samo budite strpljivi i gledajte pažljivo.
Datum objave: 18.Svibanj/May.2026 u 22:39
Jel počelo nešto da se razjašnjava ili lutaju, pa je ostavljeno za petu sezonu.
Rekoh da li da gledam pošto me zaintrigirala serija https://titlovi.com/serije/widowaposs-bay-3222348/" rel="nofollow - Widow's Bay (2026)da pogledam.
Objavio: Nerko75
Datum objave: 24.Lipanj/Jun.2026 u 18:41
Bgm sad se pravo zakuhalo
Objavio: pacuha
Datum objave: 05.Srpanj/Jul.2026 u 11:57
E sad.. Gledao sam sve 4 sezone. I ne znam što bi nakon ove četvrte više rekao. Na stranu tema, koja je isprva bila jako intrigantna. Ovaj završetak četvrte sezone je moj završetak gledanja ove serije, pa makar bilo još 6-7 sezona kao što će vjerojatno biti. Ovo spada pod žanr, prvo horora, pa onda drame i trilera. Pogledao sam u svom životu vjerojatno sve kvalitetne horore koji su snimljeni.Tematika je ista uvijek. Bitka dobrog protiv zla. Ovdje u ovoj seriji u četrdeset epizoda "dobro" nije imao 1 % šanse. Redaju se pogrebi, muke i krv do koljena.Umire većina ljudi s kojima si "živio" kroz ove 4 sezone. Svi negativci su
još uvijek ovdje, sretni, krvoločni, i nepobjedivi kao i do sada. Ova serija koliko god trajala ne može završiti "dobro" Makar kreteni iz Hollywooda mogu smisliti sve. Pa i izlaz iz ove bezilazne situacije. Sigurno ne želim potrošiti dio svog života na takvih 50-60 epizoda. Adios..
Datum objave: 06.Srpanj/Jul.2026 u 14:11
Uf slozio bih se sa prethodnim komentaro,toliko beznadja i nedostatak nade za bilo kakvim optimizmom skoro nisam video. Na stranu sve to mozda ide spojler za nekoga ,serija jeste interesantna ,drzi paznju ali bas nikakvog napretka da nema u celoj 4 sezoni prosto nema smisla. Cini mi se da je sve isto ko i posle 3 jedino sto je par njih poginulo.
Koliko sam negde procitao bice 6 sezona i boze zdravlja gledacu ih pa makar samo da vidim kako ce se izvuci iz svega ovoga. Ponavljam opet zanimljiva je brzo prodje pa moze da se gleda i pored svih mana.