| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Friends |
Odgovori
|
| Korisnik | |
pampam
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
member
Pridružen: 20.Kolovoz/Aug.2009 Lokacija: Srbija Status: Offline Points: 6 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: FriendsObjavljeno: 28.Srpanj/Jul.2010 u 03:27 |
|
Pozdrav,
Potrebna mi je pomoc oko prevoda.. Naime, postoje prevodi, za 10-u sezonu na primer, imenovani su isto kao serijal koji sam skinuo (uncut xvid-siso) ali prevod ne odgovara. Uvod je dobar, ali posle pocetne spice sve se promeni. (verovatno su tad bile reklame). Znam kako funkcionise, ali posto titlovi "odgovaraju" verziji kojoj imam, ne znam u cemu je problem. Bilo bi fino kad bih izbegao sinhronizaciju, u skripcu sam s vremenom.. Pomagajte, molim Vas... |
|
![]() |
|
Movie Master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Matori laf 21.03.1957. - 02.11. 2017. Pridružen: 24.Svibanj/May.2006 Lokacija: Na korak do... Status: Offline Points: 5671 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 28.Srpanj/Jul.2010 u 09:53 |
|
Na žalost, nećeš izbeći sinhronizaciju. Verovatno je release namerno pogrešno imenovan kod tebe, ili kod onoga ko je usklađivao titlove. Nadajmo se samo da nije preveliki posao, možda ćeš morati da pomeraš samo veće delove titlova zbog različito sečenih delova sa reklamama.
|
|
|
|
![]() |
|
pampam
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 28.Srpanj/Jul.2010 u 12:40 |
|
pff.. ako mora onda.. sta da se radi
koji je program pogodan za to.. mislim, u kojem programu mogu pomerati titlove za odredjen vremenski interval unapred, ili unazad (u mom uslucaju unapred)? |
|
![]() |
|
outside
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Joe Purdy - music legend Pridružen: 16.Travanj/Apr.2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 6250 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 28.Srpanj/Jul.2010 u 13:00 |
|
evo ja sam sad skinuo prvi nastavak 10 sezona,verzija: UNCUT.DVDRip.XviD-SiSO i prijevod odgovara...
a za ove predhodne sezone, znam da odgovara prijevod jer ja gledam friends stalno ..prvih 9 sezona verzija je UNCUT.DVDRip.XviD-SAiNTS, a 10 sezona je UNCUT.DVDRip.XviD-SiSOAžurirao outside - 28.Srpanj/Jul.2010 u 13:02 |
|
![]() |
|
pampam
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 28.Srpanj/Jul.2010 u 13:35 |
|
ja sam nasao samo uncut.rerip.dvdrip.xvid-siso, (a ne dvdrip, sto mi treba). ova verzija subtitla je sa manjom rezolucijom i 29.9 fps, a meni je potrebna 24fps (dvdrip)..
mozda, nismo gledali na istom mestu :/.. mozes mi poslati link tvog prevoda? |
|
![]() |
|
outside
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Joe Purdy - music legend Pridružen: 16.Travanj/Apr.2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 6250 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 28.Srpanj/Jul.2010 u 13:41 |
|
evo ti link http://titlovi.com/titlovi/friends-43988/ ..ja sam skinuo UNCUT.DVDRip.XviD-SiSO i odgovaraju prijevodi...kad otvoriš rar sa prijevodom 10 sezone,imaš tu puno prijevoda za birati,ti trebaš otvoriti ovaj prvi gdje ti piše "friends.s10.uncut.rerip.dvdrip.xvid-siso.rar" ..ali vjerojatno si to i napravio,ako nisi,javi jel sada odgovara prijevod...
|
|
![]() |
|
pampam
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 28.Srpanj/Jul.2010 u 15:14 |
|
odgovara. nisam video ovaj rarovani podfolder.. hvala!!!
vec sam bio preipremio program za sinhronizaciju, ustedeo si mi puno vremena.. zahvaljujem :) |
|
![]() |
|
outside
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 28.Srpanj/Jul.2010 u 16:38 |
|
Nema na čemu, drago mi je da sam pomogao!
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |