Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na članke
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Pogledajte trejler za novi film Meryl Streep (16.11.2020.)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Pogledajte trejler za novi film Meryl Streep (16.11.2020.)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
beogradski View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj beogradski Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Pogledajte trejler za novi film Meryl Streep (16.11.2020.)
    Objavljeno: 16.Studeni/Nov.2020 u 18:46
Soderberg je po mom misljenju izvikan reziser.. Iza sebe ima The Limey i eventualno Traffic sve ostalo...
Na vrh
puppet_master View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Studeni/Nov.2022 u 08:19
Originalno postovano od strane beogradski beogradski piše:

Soderberg je po mom misljenju izvikan reziser.. Iza sebe ima The Limey i eventualno Traffic sve ostalo...

To je ionako do afiniteta (ljudi to znaju nazivati ukusima doduše), no eto meni je gospon Sodeberg npr sa Sex, lies and videotape (1989) u pravo vreme otvorio vrata američkom nezavisnom filmu (neka Kasavetesa i buljuka potom autora iz sedamdesetih, nisam ja to još pratio sa 13, 14 godina, tamo krajem osamdesetih), ludo sam zaljubljen u Out of Sight (1998), prilično me obradovao sa Ocean's Eleven (2001), volim i ja Traffic...te uz sve promašaje, to što je umeo da pogodi, meni je dovoljno da ga cenim.
A nije baš ni da čitav svet u nestrpljenju očekuje svaki njegov sledeći film pa da je silno pa slavljen, da bi bio precenjen. 

Glede naslova teme, koja je verovatno zastarela, mrsko mi ju je i otvarati da bih video o kojem filmu je reč, no eto tek da izjavim za dnevnik da ne gledam više filmove sa Meryl Streep.  Sjajna je glumica (istina u tokom njene karijere meni ipak najčešće iznad svega dosadnim filmovima), ne pratim od kako je mudrovala na podijumu pri dodeli Oskara, sa onim njenim "blablabla...mixed martial arts, which are not the arts" i to uz nadmeni osmeh, kao, zna ona šatro o čemu priča i tu je da šalje društvene i političke poruke čitavom svetu a ne da slavi film i svoj poziv. Bem ti hollywood i to u šta se pretvorio taj polusvet tamo.  Pričaju nam oni sada i o borilačkim veštinama, jesus fucking christ. Samo je gluma umetnost. Jezivo.  Ruku na srce, oki, kontekst jeste bio u podizanju glasa protivU šikaniranja doseljenika i autsajdera, što pozdravljam iako ne mislim bi glumci trebalo da koriste podijum za kakve god svoje analize društva, dok je svakako bilo naopako uplitanje ruganja ne samo onima koji vole ili nalaze izlaz ili spas u borilačkim sportovima, već ruganje samom borilačkom sportu kao takvom. 
Na vrh
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Studeni/Nov.2022 u 08:25
Ti ne gledaš više nju, a ja pak ne gledam dodjelu oskara. Tongue
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Studeni/Nov.2022 u 08:30
Pa ne pratim ni ja, sada pogotovo (biće host Jimmy Kimmel, da je Gervais npr pa i da gledam). 
Meni je to, praćenje dodela tj, bila stara navika sa osobicom koja me je odgajila. 
Sada mi je svejedno, iz milion razloga. 
Na vrh
IgaBiva View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj IgaBiva Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Studeni/Nov.2022 u 08:43
E, btw, ovaj film uopšte nije loš. Ima ga po raznim televizijama, treba ga pogledati. Drama...
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Studeni/Nov.2022 u 08:47
Je li o MMA ? LOLLOL
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,172 sekundi.