| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Downton Abbey (2019) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Vilin
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member
Pridružen: 24.Studeni/Nov.2017 Lokacija: Srbija, Niš Status: Offline Points: 1083 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Downton Abbey (2019)Objavljeno: 18.Rujan/Sep.2019 u 08:11 |
|
Uživao sam u svakom trenutku ovog filma. Odlično vođena intersantna priča, sjajna gluma, sjajni kostimi i enterijer, odličan tempo filma. . Veoma uspešno urađen film, kao neka vrsta nastavka fenomenalne serije. Serija inače prati velike promene u engleskom društvu u prvoj polovini dvadesetog veka, ali kroz veoma pitku priču o članovima jedne aristokrastke porodice i njihovojh posluzi. Nisam siguran kako bi film doživeo neko ko nije gledao seriju, ali sa moje strane gledišta film je apsolutno ispunio očekivanja. Čini mi se da je čak ostavljena mogućnost za još bar jedan nastavak filma.
|
|
![]() |
|
Danilo-Naissus
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Junior moderator
Mολών Λαβέ Pridružen: 04.Sijecanj/Jan.2015 Lokacija: Niš, Srbija Status: Offline Points: 23761 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 23.Rujan/Sep.2019 u 17:31 |
|
Slažem se. Prva i druga sezona su mi bile super. U trećoj je već nastupio zamor.
Ovaj film je čini mi se malo podsećanje na poznatu seriju, za fanove serije super. DA je toliko kompleksna, višeslojna i višelikovna priča da teško može stati u jedan film. Film kao pilot epizoda nove (sedme) sezone - to već ima logike. Treba biti suvi genije pa održati kvalitet neke serije 6,7... i više sezona.
|
|
![]() |
|
titlovi.com
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Approval team
Pridružen: 27.Studeni/Nov.2009 Lokacija: internet Status: Offline Points: 239 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 16.Travanj/Apr.2020 u 23:54 |
|
Prijevod je uradio mixman 👍
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |