Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - The ABC Murders (2018)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

The ABC Murders (2018)

The ABC Murders

The ABC Murders (2018)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Naslov:

Agatha Christie: Ubojstva po abecedi

Godina:

2018

Žanr:

drama, kriminalistički, misterij, triler

Trajanje:

55 min

Glavne uloge:

John Malkovich
  >  Hercule Poirot
Michael Shaeffer
  >  Sergeant Yelland
Eamon Farren
  >  Cust
Andrew Buchan
  >  Franklin Clarke
Freya Mavor
  >  Thora Grey
Bronwyn James
  >  Megan Barnard
Tara Fitzgerald
  >  Lady Hermione Clarke
Rupert Grint
  >  Inspector Crome
Shirley Henderson
  >  Rose Marbury
Conrad McCroddan
  >  Beautiful Young Man
Anya Chalotra
  >  Lily Marbury
Christopher Villiers
  >  Sir Carmichael Clarke
Lizzy McInnerny
  >  Jenny Barnard
Suzanne Packer
  >  Capstick
Tamzin Griffin
  >  Alice Asher

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
beogradski View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj beogradski Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: The ABC Murders (2018)
    Objavljeno: 17.Veljaca/Feb.2019 u 20:24
Mislim da u danasnje vreme, nesto ovako je nepotrebno, da ne upotrebim izraz-stereotipno. Ali ok, neko mozda voli ovako nesto, ko je donekle i ''nostalgican'' prema necemu kao npr. ovo, ili Poaro i slicno. Ja iskeno nikad nisam ni bio fan neceg na ovakav ''kalup'', ali to ne znaci da neko nije. Ali pomalo mi ''demode'' bilo po Agati Kristi, ili Sidni Sheldon,Danijela Stil... Ali ponavljam, ima neko ko je fan, ja iskreno nisam. Nekada su se imala samo dva tv kanala, pa je cudo bilo treci kanal. Znaci pre je bilo ili gledaj Sherlok Holmsa,Kafic Uzdravlje,Dragi Dzon,Mucke,Alf...Danas se ima izbora da preliva.
Na vrh
šafrona View Drop Down
Junior translator
Junior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj šafrona Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Veljaca/Feb.2019 u 20:27
Pogledala sam prvu epizodu i ništa me nije natjeralo da gledam dalje.
Na vrh
jocoiva View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj jocoiva Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Veljaca/Feb.2019 u 21:04
Posle prve epizode zaključio.
Na vrh
papryka View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj papryka Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Veljaca/Feb.2019 u 11:56
skroz bezveze serija
Na vrh
RobertoW View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj RobertoW Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Veljaca/Feb.2019 u 22:26
Originalno postovano od strane jocoiva jocoiva piše:

Posle prve epizode zaključio.
Meni je serija bila sasvim OK, ništa spektakularno, ali sasvim pristojno za ljubitelje agate kristi..

Ažurirao RobertoW - 19.Veljaca/Feb.2019 u 16:25
Na vrh
Diana0000 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Diana0000 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Veljaca/Feb.2019 u 18:32
doista potpuno drugačiji pogled na a. christie, kao što je i napisano, al meni je bilo zanimljivo
Na vrh
Black Raven View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Black Raven Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Veljaca/Feb.2019 u 10:27
Dobro tj. solidno uradjena serija, nije loša ali ni savršena.
Na vrh
Black Raven View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Black Raven Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Veljaca/Feb.2019 u 10:29
Zanimlljiva serija, ali nije savršena. Ocena 6,5/10
Na vrh
silent_passenger View Drop Down
Senior translator
Senior translator
George R. R. Martin

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj silent_passenger Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Veljaca/Feb.2019 u 11:17
Malkovich kao Poirot? Vrijedi pogledati već zbog tog detalja. 

Naravno, samo je jedan David Suchet - iako moram priznati da mi je podjednako drag bio Peter Ustinov u brojnim filmovima, ali ovo je zanimljiva kombinacija.
...Cheeks are hollow, skin is withering. Crone time comes, this life comes to an end. Life, life, death, life. The words of a crone. Cheeks are hollow, skin is withered...
Na vrh
Vilin View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Vilin Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Ožujak/Mar.2019 u 11:49
Kada sam pročitao recenziju dvoumio sam se da li uopšte gledati takvo "bogohuljenje", odnosno priču o ostarelom, ofucanom Poarou koji se vraća na mala vrata? Međutim, kopkalo me je da vidim kako je urađena malo izmenjena radnja, a i Džona Malkoviča u ovakovoj ulozi. I nisam se pokajao. Ipak BBC ne bi producirao bilo šta. Vredi pogledati donekle drugačije viđenje Agate i veoma interesantnu ideju o belgijskoj prošlost Poaroa, uz koketiranje sa večnom britanskom ksenofobijom i povlačenjem paralele sa sadašnjošću (migranti koji se "stalno kote").   
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,648 sekundi.