The ABC Murders (2018)
Web: Titlovi.com
Kategorija: Filmovi i serije
Ime foruma: Komentari na serije
Opis foruma: U ovom forumu će biti komentari na serije
URL: https://forum.titlovi.com/forum_posts.asp?TID=92400
Datum ispisa: 06.Lipanj/Jun.2026 u 21:18 Verzija Softvera: Web Wiz Forums 11.01 - http://www.webwizforums.com
Tema: The ABC Murders (2018)
Objavio: beogradski
Tema: The ABC Murders (2018)
Datum objave: 17.Veljaca/Feb.2019 u 20:24
|
Mislim da u danasnje vreme, nesto ovako je nepotrebno, da ne upotrebim izraz-stereotipno. Ali ok, neko mozda voli ovako nesto, ko je donekle i ''nostalgican'' prema necemu kao npr. ovo, ili Poaro i slicno. Ja iskeno nikad nisam ni bio fan neceg na ovakav ''kalup'', ali to ne znaci da neko nije. Ali pomalo mi ''demode'' bilo po Agati Kristi, ili Sidni Sheldon,Danijela Stil... Ali ponavljam, ima neko ko je fan, ja iskreno nisam. Nekada su se imala samo dva tv kanala, pa je cudo bilo treci kanal. Znaci pre je bilo ili gledaj Sherlok Holmsa,Kafic Uzdravlje,Dragi Dzon,Mucke,Alf...Danas se ima izbora da preliva.
|
Odgovori:
Objavio: šafrona
Datum objave: 17.Veljaca/Feb.2019 u 20:27
|
Pogledala sam prvu epizodu i ništa me nije natjeralo da gledam dalje.
|
Objavio: jocoiva
Datum objave: 17.Veljaca/Feb.2019 u 21:04
|
Posle prve epizode zaključio.
|
Objavio: papryka
Datum objave: 18.Veljaca/Feb.2019 u 11:56
Objavio: RobertoW
Datum objave: 18.Veljaca/Feb.2019 u 22:26
jocoiva piše:
Posle prve epizode zaključio. |
Meni je serija bila sasvim OK, ništa spektakularno, ali sasvim pristojno za ljubitelje agate kristi..
|
Objavio: Diana0000
Datum objave: 19.Veljaca/Feb.2019 u 18:32
|
doista potpuno drugačiji pogled na a. christie, kao što je i napisano, al meni je bilo zanimljivo
|
Objavio: Black Raven
Datum objave: 21.Veljaca/Feb.2019 u 10:27
|
Dobro tj. solidno uradjena serija, nije loša ali ni savršena.
|
Objavio: Black Raven
Datum objave: 21.Veljaca/Feb.2019 u 10:29
|
Zanimlljiva serija, ali nije savršena. Ocena 6,5/10
|
Objavio: silent_passenger
Datum objave: 21.Veljaca/Feb.2019 u 11:17
|
Malkovich kao Poirot? Vrijedi pogledati već zbog tog detalja.
Naravno, samo je jedan David Suchet - iako moram priznati da mi je podjednako drag bio Peter Ustinov u brojnim filmovima, ali ovo je zanimljiva kombinacija.
------------- ...Cheeks are hollow, skin is withering. Crone time comes, this life comes to an end. Life, life, death, life. The words of a crone. Cheeks are hollow, skin is withered...
|
Objavio: Vilin
Datum objave: 04.Ožujak/Mar.2019 u 11:49
|
Kada sam pročitao recenziju dvoumio sam se da li uopšte gledati takvo "bogohuljenje", odnosno priču o ostarelom, ofucanom Poarou koji se vraća na mala vrata? Međutim, kopkalo me je da vidim kako je urađena malo izmenjena radnja, a i Džona Malkoviča u ovakovoj ulozi. I nisam se pokajao. Ipak BBC ne bi producirao bilo šta. Vredi pogledati donekle drugačije viđenje Agate i veoma interesantnu ideju o belgijskoj prošlost Poaroa, uz koketiranje sa večnom britanskom ksenofobijom i povlačenjem paralele sa sadašnjošću (migranti koji se "stalno kote").
|
|