Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Hardware
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Problem s printerom
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Problem s printerom

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Rocky View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Rocky Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Problem s printerom
    Objavljeno: 29.Travanj/Apr.2006 u 22:12
Imam jedan ogroma problem s printerom.Marka je hp 5600.Mjenjao sam boju i sve lijepo uradio i sada idem isprintat nešto i ono na čemu stoji boja i što kliže po onom željezu neće da se makne.Zna li tko kako ovo popravit.Molim vas kako popravit.
Firefox user
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Travanj/Apr.2006 u 04:33
Probaj izvadi kertridže pa ga uključi-isključi. Jesli li ih lepo namestio? Ne verujem da si nešto polomio nego jednostavno nisu kertridži lepo legli. Strpljenja i LEPO IH NAMESTI.
Na vrh
Rocky View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Rocky Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Travanj/Apr.2006 u 10:12
Čulo bih se da sam nešto polomio ali izvadio sam catrige i probao bez njih da gurnema ali imam nekakve kao gumene nezanm kako da to nazovem na što sjedne catrige.Doguram to toga prvoga sa crnom ctrigeom  i onda stane i neće da dalje ide.
Firefox user
Na vrh
Rocky View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Rocky Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Travanj/Apr.2006 u 11:49
To sam probao što si mi rekao,i sada lijepo klizi,ali opet problem.Napravi jeda krug pa diđe do kraja,pa opet krene i onda stane i pokuša uzet papir ali neće i sijetli mi ona žuta strlica što ide prema dolje.
Firefox user
Na vrh
Rocky View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Rocky Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Travanj/Apr.2006 u 22:58
Evo moga problema ovo sam našao na elitsecurity forum samo što je drugi printer pa imali rješenje za ovo:

Dakle, štampač je Lexmark z55, sve je radilo ok, ali odjednom je prestao da radi. Kad god mu pošaljem neki dokument da štampa, prijavi mi grešku (see below) i lampice počnu da blinkaju, i to - jednom paper feed, dva puta power, pauza, i onda opet... Paper jam nije u pitanju, pošto ni ne pokuša da uvuče papir pri štampanju, mada kad pritisnem Paper Feed uspe da ga uvuče do pola i onda se zaglavi. Naravno, za štampanje neće ni da čuje...

Firefox user
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Svibanj/May.2006 u 00:05
Odšrafi ga skroz i vidi da nema nešto što ga zaglavljuje, mada je kod tebe čudno jer se problem javio pri promeni kertridža... Pazi, ja sam moje kertridže na srodnom štampaču punio bilion puta i nikad nisam imao problem... Možda nije problem u hardware-u...?
Na vrh
Rocky View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Rocky Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Svibanj/May.2006 u 12:22
Sory krivo sam napisao zbunio sam se nisam mjenjao ketridže,nego sam ih samo skidao.I pojavi mi se paer jam pošto imam obostrano pisatnje i ja to skinem i malo povuče papir  i neče dalje.
Firefox user
Na vrh
Seven Of Nine View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Seven Of Nine Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Svibanj/May.2006 u 13:38
rocky lijepo ti s tim printerom malo odalami po zidu,pa ces vidjet kako ce radit!
Pioneer of Civil Rights
Na vrh
Rocky View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Rocky Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Svibanj/May.2006 u 14:03
Ma i to sam napravio i ništa.
Firefox user
Na vrh
Rocky View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Rocky Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Svibanj/May.2006 u 10:51
Imaš li koju drugu ideju darije,iako nisam ga probao ošarafit.
Firefox user
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Svibanj/May.2006 u 12:14
ma odnesi ti to lijepo na popravak u neki servis
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Svibanj/May.2006 u 12:54
Pa stvarno ne znam. Teško je pričati ovako napamet. Kad bih video o čemu se radi, možda bi nešto i uradili, ovako..... Mislim da bi trebao da poslušaš speedy -ja, da ne bi nešto još više pokvario, ako ga otvoriš.
Na vrh
Rocky View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Rocky Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Svibanj/May.2006 u 18:01
Probat ću ga mapravit ako ne uspijem onijet ću ga na servis.Hvala vam,na savjetima,a pogotovo tebi darije.
Firefox user
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,172 sekundi.