Ispiši stranicu | Zatvori Prozor

Problem s printerom

Web: Titlovi.com
Kategorija: HI-TECH i informatički svijet
Ime foruma: Hardware
Opis foruma: Sve vezano uz hardware pronađite ili pitajte na ovom forumu. Ne znate što i gdje kupiti? Pitajte i diskutirajte na ovom forumu.
URL: https://forum.titlovi.com/forum_posts.asp?TID=9233
Datum ispisa: 21.Srpanj/Jul.2026 u 16:08
Verzija Softvera: Web Wiz Forums 11.01 - http://www.webwizforums.com

Tema: Problem s printerom
Objavio: Rocky
Tema: Problem s printerom
Datum objave: 29.Travanj/Apr.2006 u 22:12
Imam jedan ogroma problem s printerom.Marka je hp 5600.Mjenjao sam boju i sve lijepo uradio i sada idem isprintat nešto i ono na čemu stoji boja i što kliže po onom željezu neće da se makne.Zna li tko kako ovo popravit.Molim vas kako popravit.

-------------
Firefox user

Odgovori:
Objavio: darije
Datum objave: 30.Travanj/Apr.2006 u 04:33
Probaj izvadi kertridže pa ga uključi-isključi. Jesli li ih lepo namestio? Ne verujem da si nešto polomio nego jednostavno nisu kertridži lepo legli. Strpljenja i LEPO IH NAMESTI.

-------------

Datum objave: 30.Travanj/Apr.2006 u 10:12
Čulo bih se da sam nešto polomio ali izvadio sam catrige i probao bez njih da gurnema ali imam nekakve kao gumene nezanm kako da to nazovem na što sjedne catrige.Doguram to toga prvoga sa crnom ctrigeom  i onda stane i neće da dalje ide.

-------------
Firefox user

Datum objave: 30.Travanj/Apr.2006 u 11:49
To sam probao što si mi rekao,i sada lijepo klizi,ali opet problem.Napravi jeda krug pa diđe do kraja,pa opet krene i onda stane i pokuša uzet papir ali neće i sijetli mi ona žuta strlica što ide prema dolje.

-------------
Firefox user

Datum objave: 30.Travanj/Apr.2006 u 22:58
Evo moga problema ovo sam našao na elitsecurity forum samo što je drugi printer pa imali rješenje za ovo:

Dakle, štampač je Lexmark z55, sve je radilo ok, ali odjednom je prestao da radi. Kad god mu pošaljem neki dokument da štampa, prijavi mi grešku (see below) i lampice počnu da blinkaju, i to - jednom paper feed, dva puta power, pauza, i onda opet... Paper jam nije u pitanju, pošto ni ne pokuša da uvuče papir pri štampanju, mada kad pritisnem Paper Feed uspe da ga uvuče do pola i onda se zaglavi. Naravno, za štampanje neće ni da čuje...

-------------
Firefox user

Datum objave: 01.Svibanj/May.2006 u 00:05
Odšrafi ga skroz i vidi da nema nešto što ga zaglavljuje, mada je kod tebe čudno jer se problem javio pri promeni kertridža... Pazi, ja sam moje kertridže na srodnom štampaču punio bilion puta i nikad nisam imao problem... Možda nije problem u hardware-u...?

-------------

Datum objave: 01.Svibanj/May.2006 u 12:22
Sory krivo sam napisao zbunio sam se nisam mjenjao ketridže,nego sam ih samo skidao.I pojavi mi se paer jam pošto imam obostrano pisatnje i ja to skinem i malo povuče papir  i neče dalje.

-------------
Firefox user

Objavio: Seven Of Nine
Datum objave: 01.Svibanj/May.2006 u 13:38
rocky lijepo ti s tim printerom malo odalami po zidu,pa ces vidjet kako ce radit!

-------------
Pioneer of Civil Rights

Datum objave: 01.Svibanj/May.2006 u 14:03
Ma i to sam napravio i ništa.

-------------
Firefox user

Datum objave: 03.Svibanj/May.2006 u 10:51
Imaš li koju drugu ideju darije,iako nisam ga probao ošarafit.

-------------
Firefox user

Objavio: Guests
Datum objave: 03.Svibanj/May.2006 u 12:14
ma odnesi ti to lijepo na popravak u neki servis

Datum objave: 03.Svibanj/May.2006 u 12:54
Pa stvarno ne znam. Teško je pričati ovako napamet. Kad bih video o čemu se radi, možda bi nešto i uradili, ovako..... Mislim da bi trebao da poslušaš speedy -ja, da ne bi nešto još više pokvario, ako ga otvoriš.

-------------

Datum objave: 03.Svibanj/May.2006 u 18:01
Probat ću ga mapravit ako ne uspijem onijet ću ga na servis.Hvala vam,na savjetima,a pogotovo tebi darije.

-------------
Firefox user

Ispiši stranicu | Zatvori Prozor

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd. - http://www.webwiz.co.uk