Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na filmove
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Replicas (2017)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Replicas (2017)

Replicas

Replicas (2017)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Godina:

2017

Žanr:

znanstvena fantastika, triler

Trajanje:

107 min

Režija:

Jeffrey Nachmanoff

Scenarij:

Stephen Hamel
, Chad St. John

Glavne uloge:

Keanu Reeves
  >  Will Foster
Sunshine Logroño
  >  Hector
John Ortiz
  >  Jones
Alice Eve
  >  Mona
Nyasha Hatendi
  >  Scott
Amber Rivera
  >  Margaret
Emily Alyn Lind
  >  Sophie
Emjay Anthony
  >  Matt Foster
Omar Cruz Soto
  >  Lab Techs
Aria Lyric Leabu
  >  Zoe Foster
Jeffrey Holsman
  >  Blue Eyes
Amber Townsend
  >  Lab Tech
Jean Pierre Prats
  >  Lab Tech

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
titlovi.com View Drop Down
Approval team
Approval team

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj titlovi.com Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Replicas (2017)
    Objavljeno: 31.Sijecanj/Jan.2019 u 22:42
Prevod je uradio Bakica47 👍
Na vrh
djcvrle View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj djcvrle Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Veljaca/Feb.2019 u 19:49
Meni bio odličan :-)
Na vrh
bgvracar View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bgvracar Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Veljaca/Feb.2019 u 21:22
Ništa specijalno. Bezbroj puta, prežvakana tema.
Na vrh
mile969 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mile969 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Veljaca/Feb.2019 u 12:50
Retko loš, neočekivo glup film. Odgledao ipak do kraja, sve misleći nešto će se promeniti. Trejler upakovan kao da sf godine, međutim sve jetalo na tome
Na vrh
Diana0000 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Diana0000 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Veljaca/Feb.2019 u 18:07
meni je bio dosadan i prepun nelogičnosti. svi znamo da gledamo filmove a ne stvarnost, al ne volim kada je tako očigledno kako se radi o bajci. al se slažem za završnom riječi recezenta
Na vrh
klackalica View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj klackalica Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Veljaca/Feb.2019 u 22:01
Sve u ovom filmu je jeftino, ne tako loša priča koja je očajno razrađena, očajna, čak ni B-, nego Š produkcija... Ovde je najmanji problem glup i zbrzan kraj. Kijanu (kao jedan od producenata) je samo poslužio kao mamac za gledanost.
Na vrh
Boxter7 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Boxter7 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Veljaca/Feb.2019 u 16:15
Upravo tako, tema je odlicna ali jako, jako lose razradjena prica. Bas steta...
Na vrh
Master Yoda View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Master Yoda Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Veljaca/Feb.2019 u 21:49
Dugo vremena nisam gledao ovako loš film! Potpuno razočaranje! Savet onima koji nisu gledali - PRESKOČITE! Totalni gubitak vremena..
Na vrh
vladimir-jeger View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj vladimir-jeger Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Veljaca/Feb.2019 u 02:31
Nije mi jasno kako neko ko se bavi pisanjem ne zna razliku izmedju "jer" i "je l'" ... "Akcije ima, jel, naravno, tu su i bad guys" je l, skraceno od je li koristi se u upitnim recenicama, a tebi ovde ide JER
Na vrh
Boozywoozy View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
+glavni baja+ R.I.P. 16.12.88.-30.09.19.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Boozywoozy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Veljaca/Feb.2019 u 11:26
Originalno postovano od strane Master Yoda Master Yoda piše:

Dugo vremena nisam gledao ovako loš film! Potpuno razočaranje! Savet onima koji nisu gledali - PRESKOČITE! Totalni gubitak vremena..

Hvala. Bas se dvoumio da pogledam ali uspio si me odgovoriti,jedva... 😁
Nije siromah onaj koji ima vec onaj koji nema !!!
Na vrh
bokidante View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bokidante Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Veljaca/Feb.2019 u 16:29
Meni je film prosječan, a tko ga nije pogledao, neće ništa propustiti. Od mene nategnuto 5/10
Na vrh
PALASUS View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj PALASUS Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Veljaca/Feb.2019 u 10:03
Meni je bio film prilično dobar. 6,8/10
Na vrh
booshman View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj booshman Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Veljaca/Feb.2019 u 16:19
Film nije ispunio moja očekivanja. Dobra glumačka postava ali priča me nije privukla. U svakom slučaju ogledati jednom.
Na vrh
hcpunkoi View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj hcpunkoi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Veljaca/Feb.2019 u 08:43
Teškom mukom odgledano do kraja samo zato sto me mrzelo da uploadujem neki drugi film na USB. Mislim da je ovo presudno ''naivne i pomalo nedorečene priče'' samo, ja bih ovo ''pomalo'' zamenio sa ''veoma'' ... a isto bih dodao i ispred ''naivne'. Samo za vernike zanra i K. Reevsa.
Na vrh
radukic View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj radukic Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Veljaca/Feb.2019 u 23:24
Ocekivao sam vise.Ocena 6/10.
Na vrh
protectore View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj protectore Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Listopad/Oct.2019 u 23:09
Vise nelogicnosti i pretjeranosti u filmu prave ljubitelje SF zanra ipak nece odbiti.
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,234 sekundi.