Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Titlovi.com Vam predstavljaju - Ex-Yu filmove i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Taksi bluz  (2019)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Taksi bluz (2019)

Taksi bluz

Taksi bluz (2019)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Godina:

2019

Žanr:

komedija, akcija, ljubavni

Trajanje:

88 min

Režija:

Naomi Rowe-Gurney

Scenarij:

Marko Jocic
, Tatjana Ilic
, Marko Backovic

Glavne uloge:

Andrija Milosevic
  >  Marko
Milos Djordjevic
  >  Policajac Popivoda
Milena Predic
  >  Tanja
Aleksandar Jovanovic
  >  Goca
Srdja Bjelogrlic
  >  Kiza
Sandra Siladjev
  >  Trudnica
Todor Jovanovic
  >  Damir

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
beogradski View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj beogradski Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Taksi bluz (2019)
    Objavljeno: 18.Sijecanj/Jan.2019 u 20:46
Kao i uglavnom loše, veoma loše. Za nepoverovati, ali umesto da napredujemo mi nazadujemo. Zašto? E to ne znam. Možda što su preovladali pevači tj. pevaljke i rijaliti te ovaj te onaj. Sa ex zu prostora su ipak kultni filmovi, klasici poput Dogodilo se na današnji dan, Specijalno vaspitanje, Braća po materi, Nacionalna klasa, Pslednji krug u Monci, Šmeker... Imali smo i serije koje su takođe kultne, poput recimo Sivi dom. Pravi fanovi filma tj. serije će se u sekundi setiti imena likova pomenute serije. S obzitom da se ovde-Taksi bluz, radi o komediji, moram da spomenem i komeije smo imali bolje. Pre svega Davitelj protiv davitelja. Moram i napisati Ko to tamo peva i Maratonci trče počasni krug. A isto tako i serije, npr. Vruć vetar. Svi pomenuti filmovi i serije su ostavili neki trag da se mogu odgledati i više puta, nego nešto pogledati jednom i to na silu, kao ovaj Taxi Bluz. Ne mogu a da ne spomenem da sam skoro odgledao drugu sezonu Ubice mog oca, igrao je i Andrija Milošević, koji je jedno od zvučnijih imena ovde kad se radi o glumcima, a možda je i najgore odglumeo u pomenutoj serijii koja i nije nešto. Pre smo znali da imamo i ratne filmove, ali smo to prestali. Dok Rusi nisu. A imali smo i istorijske. Kao npr. Banović Strahinja. Ali toga više nema. A imali smo i Otpisane i Povratak otpisanih. Šteta. Od naših glumaca bih izdvojio da je bio a i ostao najbolji Žarko Laušević. Spomenuo bih i pokojnog Dragana Nikolića i Nebojšu Glogovca. A uz Lauševića bih i pohvalio Dragana Mićanovića. Zaista ne mogu pohvaliti Sergeja Trifunovića koji je poprilično limitiran. I da, Lazar Ristovski mi je odličan glumac.
Na vrh
DJIKI View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj DJIKI Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Sijecanj/Jan.2019 u 20:24
Одгледах синоћ и мада су око мене и тинејџери и озбиљни људи као нешто били задовољни виђеним, ја вероватно спадам у захтевне гледаоце и мени је овај филм за једнократну употребу. Слажем се са рецензијом, филм је могао тј. боље би било да је снимљен као "породична комедија", али се речник и неколике сцене уопште не уклапају у ту форму, и ту лежи контрадикторност јер је главна нит приче ипак судбина дечака из дома, иако је главни лик таксиста. За младе гледаоце тј. децу, филм обилује недопустивим, одвратним, ласцивним сценама, гестикулацијам, речником, тако да ја основце не бих водила у биоскоп да гледају овај филм, иако аутори вероватно мисле да је између осталог, намењен и деци. За остале........па, насмејаћете се неколико пута, а ја га видим као пропуштену шансу за нешто много квалитетније, дубље и на крају, духовитије.
Na vrh
DurmitoracŠljivo View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj DurmitoracŠljivo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Studeni/Nov.2019 u 16:27
Odrađen je film površno , ja ovdje ne vidjeh zabavu , očekivao sam duplo više od glavnog glumca . Što se komedije tiče ne bih komentarisao .
Na vrh
Danilo-Naissus View Drop Down
Junior moderator
Junior moderator
Mολών Λαβέ

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Danilo-Naissus Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Sijecanj/Jan.2020 u 23:40
Komedija 0 (nula) %, zabava 0 (nula) %...
Ako ga je pisao i režirao onaj mali super...
Ali toliko nahvaljen film kad ono daleeeekoooooo ispod proseka.
Ne znam da li su od negde uzeli "mustru" ali scenario je plitak ko Gabrovačka reka, prejednostavan i ne drži pažnju.
Ko je ovo istrpeo u bioskopu - odmah medalja.

IMDB na mršavih 754 glasova: 6,9    Lična ocena:   0,1    

* ovo 0,1 samo zbog nadimka Bambula.   

Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,204 sekundi.