| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Strohfeuer (1972) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
titlovi.com
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Approval team
Pridružen: 27.Studeni/Nov.2009 Lokacija: internet Status: Offline Points: 239 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Strohfeuer (1972)Objavljeno: 19.Kolovoz/Aug.2018 u 19:48 |
|
Prijevod je uradio kolec 👍
|
|
![]() |
|
baho
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
🍴Bahro Burek sa sirom🍴 Pridružen: 29.Svibanj/May.2010 Lokacija: Selendra Status: Offline Points: 19014 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 19.Kolovoz/Aug.2018 u 23:04 |
|
Ovdje je nešto malo zbrkano s ulogama...
Treba svakako dodati glavne: Margarethe von Trotta > Elisabeth Junker Friedhelm Ptok > Hans-Helmut Junker (treba biti drugi) Vidi se po opisu da su to glavni likovi (ovo što sam ovdje napisao sam preveo s neke njemačke stranice). Ono "Mutter Elisabeth" kod Ruth Hellberg treba biti Majka Elisabeth (Mutter je njemački majka)... Kod Horatius Häberle treba prepisati isto, jer očito glumi sam sebe. Ono "ae" je engleska zamjena za naglašeno a... Mada se lik vjerovatno može izostaviti. Na IMDb je zbrkano (glavne uloge na kraju), pa je vjerovatno tako pokupljeno...
Ažurirao baho - 19.Kolovoz/Aug.2018 u 23:15 |
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 19.Kolovoz/Aug.2018 u 23:24 |
|
@baho Na zalost skripta povuce takve podatke sa IMDb, a mi jos uvijek nemamo mogucnost rucnog ispravljanja tih podataka. Isti problem je sa mnogim temama, nadajmo se da ce programer jednog dana i to rjesiti. |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
baho
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
🍴Bahro Burek sa sirom🍴 Pridružen: 29.Svibanj/May.2010 Lokacija: Selendra Status: Offline Points: 19014 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 19.Kolovoz/Aug.2018 u 23:29 |
|
A ništa onda...
![]() Hvala na odgovoru...
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |