Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - filmovi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - The Sisters Brothers (2018)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

The Sisters Brothers (2018)

The Sisters Brothers

The Sisters Brothers (2018)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Godina:

2018

Žanr:

western

Režija:

Jacques Audiard

Scenarij:

Jacques Audiard
, Thomas Bidegain
, Patrick DeWitt

Glavne uloge:

Rutger Hauer
  >  Commodore
John C. Reilly
  >  Eli Sisters
Carol Kane
  >  Mrs. Sisters
Joaquin Phoenix
  >  Charlie Sisters
Creed Bratton
  >  Quarrelsome Saloon Guy Town 2
Jake Gyllenhaal
  >  Hermann Kermit Warm
Ian Reddington
  >  The Father
Jóhannes Haukur Jóhannesson
  >  Head Trapper
Riz Ahmed
  >  Morris
Rebecca Root
  >  Mayfield
Sean Duggan
  >  Jacksonville Housekeeper
Aldo Maland
  >  Young Eli Sisters
Nick Cornwall
  >  Encampment attacker
Lexie Benbow-Hart
  >  Crane's Daughter

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Stole Haringa View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj Stole Haringa Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: The Sisters Brothers (2018)
    Objavljeno: 27.Svibanj/May.2018 u 21:35

Žanr: Vestern
Zemlja: SAD 
Režija: Jacques Audiard
Scenario: Jacques Audiard, Thomas Bidegain

Glavne uloge:
Jake Gyllenhaal ... Morris
Joaquin Phoenix ... Charlie Sisters
Rutger Hauer ... Commodore
John C. Reilly ... Eli Sisters
Carol Kane ... Mrs. Sisters

Opis:
Radnja filma smeštena je u 1851. godinu, a Finiks i Rajli tumače uloge dva brata koji putuju do San Franciska da bi ubili hemičara koji je ukrao novac od njihovog šefa. Lik kog igra Džilenhal im pomaže, ali čitav njihov plan se menja kada otkriju šta hemičar zaista sprema.

Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Stole Haringa Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Rujan/Sep.2018 u 01:38
Na vrh
titlovi.com View Drop Down
Approval team
Approval team

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj titlovi.com Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Prosinac/Dec.2018 u 16:15
Prevod je najavio Gale ✨
Na vrh
beogradski View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj beogradski Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Prosinac/Dec.2018 u 21:34
Hmmm... Cudno, cudno, a zasto? Pa evo zbog cega. Film pocinje kao western komedija a druga polovina filma postaje ozbiljna. Ne znam zbog cega, ali u poslednje vreme se desava da prva polovina bude dobra ili vrlo dobra ili cak odlicna, a da druga polovina ode u nekom drugom smeru.. Sa ovim filmom nije slucaj da gubi na kvalitetu, ali bas cudno da iz komike postaje ozbiljna situacija. Joaquin Phoenix i John C. Reilly su odradili svoj posao tj. role, kako treba, dok Gyllenhall nije toliko upecatljiv, kao ni Riz Ahmed, a Rutger Hauer je nekakvo specijalno pojavljivanje za sta ne mogu ostaviti komentar. Zaista mi je cudno da u toku filma kao da se promeni zanr. Sve u svemu, moze da se odgleda, ali nista senzacionalno.
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj beogradski Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Prosinac/Dec.2018 u 16:38
Hmmm... Cudno, cudno, a zasto? Pa evo zbog cega. Film pocinje kao western komedija a druga polovina filma postaje ozbiljna. Ne znam zbog cega, ali u poslednje vreme se desava da prva polovina bude dobra ili vrlo dobra ili cak odlicna, a da druga polovina ode u nekom drugom smeru.. Sa ovim filmom nije slucaj da gubi na kvalitetu, ali bas cudno da iz komike postaje ozbiljna situacija. Joaquin Phoenix i John C. Reilly su odradili svoj posao tj. role, kako treba, dok Gyllenhall nije toliko upecatljiv, kao ni Riz Ahmed, a Rutger Hauer je nekakvo specijalno pojavljivanje za sta ne mogu ostaviti komentar. Zaista mi je cudno da u toku filma kao da se promeni zanr. Sve u svemu, moze da se odgleda, ali nista senzacionalno.
Na vrh
dzabaludin View Drop Down
Junior translator
Junior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dzabaludin Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Prosinac/Dec.2018 u 17:24
Manje više slažem se s komentarom od "beogradskog". Može proć', za jednu noć. A ni finale nije nešto što bi očekivali od ovakvog filma. Rutger Hauer??? Morao sam čekati popis glumaca da vidim koje 2.5 sekunde je on "glumio".
Na vrh
miftar View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj miftar Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Prosinac/Dec.2018 u 21:09
Vrlo dobro
Na vrh
alterego View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Online
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj alterego Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Prosinac/Dec.2018 u 16:10
osrednje 5/10
Na vrh
Freak37 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Freak37 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Sijecanj/Jan.2019 u 22:21
Nista posebno !
Na vrh
Boozywoozy View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
+glavni baja+ R.I.P. 16.12.88.-30.09.19.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Boozywoozy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Sijecanj/Jan.2019 u 21:26
Gledao sam ga iz tri dijela,ni sam ne znam sta sam gledao. Svidio mi se pocetak filma,ali sto je dalje prica isla,postojao je zamorniji.
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj Stole Haringa Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Ožujak/Mar.2019 u 19:07

Odgledao sam film koji je ekranizacija romana P.DeVita. Nisam ga čitao niti ikad čuo za njega. Zato sam odavno čuo za čika Žaka Odiara koga pratim od trenutka kad sam gledao njegovog Disjretnog heroja. Nastavio sam svoje filmsko druženje sa njim a ono što je snimao pre holivuda zaslužuje svoje mesto u mojoj kolekciji. Verujem da je neko pre ovog filma odgledao barem njegovog Proroka. Zašto je pod stare dane promenio kurs i snimio svoj prvi film na engleskom jeziku, to je ono što  samo on zna.

Braća sestara je neobičan film koji se usidrio na pola puta od vesterna do nečeg što se tretira kao crna komedija. Glavni aduti filma su pored reditelja odlični glumci čije umeće nije do kraja iskorišćeno. Čika Žak je svoje znanje i iskustvo pretočio u film kome sa tehničke strane nema mane. Ipak to nije to što očekuje gledalac poput mene, gledalac koji poštuje njegov rad. Mislim da mu ovaj film nije bio potreban.
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj beogradski Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Ožujak/Mar.2019 u 20:24
Zašto Hollywood? Možemo...da ne volimo Coca Colu, možemo da ne volimo Pepsi, Ronalda, Mesija, Nejmara, Apple, Samsung, Real Madrid, Barselonu, McDonalds, Nike, Adidas...ili Hollywood, ali to je sve poznato i zato je odgovor zašto i naravno, pa zbog novca. Nećemo se lagati - money, money i opet money. Pravi filmofili, poput nas ne znam ni sam u % -procentima, volimo i takozvane indie filmove-nezavisne filmove. Za to hvala Robert Redfordu, ali vraćamo se da neki režiseri ipak gledaju da zarade nekom akcijom ili sf-om. Para vrti gde... )
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Stole Haringa Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Ožujak/Mar.2019 u 20:30

Zašto Holivud, zašto NBA ?

Pare u kombinaciji sa dokazivanjem da se zaigra u višoj ligi.

Vratiće se čika Žak nazad kao što se vraća Verhoven i ostali na privremenom tadu u Holivudu.

A ovo mu stvarno nije trebalo.
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj beogradski Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Ožujak/Mar.2019 u 16:29
I ja volim kad se vrate. Bilo da je u pitanju Ringo Lam, John Woo...Ili barem da ne izostavljaju projekte projekte i u svojoj somovini, kao npr paralelo sto radi Baltasar Kormakur. A ako neko nije uspeo npr u NBA, to ne znaci da je los igrac. Ne treba patiti od sindroma ''poznati poznati'', ali eto Hollywood se vrti  oko para tj novca, isto tako NBA, NHL...Samo se nadam da neko ne pati za Hollywoodom ako vise ne snima tamo ili za NBA. Ja sam recimo uvek bio alternativa bilo sta da je u pitanju. Mene recimo koji volim i pratim fudbal ne zanimaju velikani kao Real Madrid, Barselona, Celzi,ManU,Juventus,Bayern...
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj Stole Haringa Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Ožujak/Mar.2019 u 00:46

Holivud kao institucija nije isti prema svima. Na primer, čitava paleta dokazanih južnokorejskih reditelja propada u startu. Razlog nije njihovo neznanje, neprilagođenost itd. Razlog je što pristaju na katastrofalno loše scenarije sa kojima sam Svevišnji ne bi mogao da snimi dobar film. Što bi rekli, ne pravi se pita od bilo čega. Neko se snađe, neko ne. Ako ostane šlepa se na staru slavu, snima gluposti ili nešto van Holivuda za svoju dušu. Najbolji su mi ipak oni koji prinađu rupu u ugovoru pa od tri filma koje snime samo jedan bude dobar.

Odiar je ne samo lepih godina već se i dokazao kao reditelj. On se garantovano vraća.

Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,172 sekundi.