| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Mile 22 (2018) |
Odgovori
|
Stranica 12> |
| Korisnik | ||
Stole Haringa
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member
Pridružen: 03.Veljaca/Feb.2017 Status: Offline Points: 187781 |
Opcije posta
Thanks(1)
Citiraj Odgovor
Tema: Mile 22 (2018)Objavljeno: 26.Svibanj/May.2018 u 09:24 |
|
![]() Žanr: Akcija Zemlja: SAD Režija: Peter Berg Scenario: Lea Carpenter, Graham Roland Glavne uloge: Lauren Cohan ... Alice Mark Wahlberg Iko Uwais ... Li Noor Ronda Rousey... Sam SnowJohn Malkovich ... Bishop Opis: Jedan elitni američki obaveštajni oficir, uz pomoć tajne taktičke komandne jedinice, pokušava prokrijumčariti misterioznog policajca sa osetljivim informacijama izvan zemlje. Na putu do aerodroma moraju se suočiti sa korumpiranom policijom, kriminalnim vođama i teško naoružanim lokalcima. Celi se pakao urotio da ih spreči da stignu do aviona. Ažurirao Stole Haringa - 26.Svibanj/May.2018 u 11:20 |
||
![]() |
||
Stole Haringa
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(1)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 03.Srpanj/Jul.2018 u 01:49 |
|
|
Neću gledati film zbog Valberga, on me ne zanima. Zanima me mali Iko u ulozi štićenika, preciznije, ko će tu koga ga štiti. Mali Iko je u prvoj Raciji sam istrebio zgradu punu ubicam lopova i sličnih psihopata. Nije podbacio ni u nastavku. |
||
![]() |
||
Stole Haringa
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(1)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 26.Srpanj/Jul.2018 u 02:18 |
|
|
|
||
![]() |
||
beogradski
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 03.Prosinac/Dec.2011 Lokacija: Beograd Status: Offline Points: 172 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 18.Listopad/Oct.2018 u 19:35 |
|
|
Nisam od onih koji žure da odgleda ono što je novo. Ovaj ću odgledati. Ali ne znam zašto se IgaBiva toliko uzrujao u vezi Mile 22, pa išak je to u režiji Pitera Berga, znači nije se mogla očekivati drama. Perg se poodavno komercijalizovao. A zna se njegova saradnja sa Valbergom. Ex Marki Mark je ipak za ovakve filmove. A još Iko Uvais. Pa naravno da je to akcija. A Džon Malkovič u ovom filmu? Pa zna se, radi honorara. Jer sećam se jednom prilikom kad je Malkovič negde gostovao u emisiji, otvoreno je rekao da je snimio Con Air samo zbog novca kako bi finansirao neke svoje projekte njemu važne. Znači i Mile 22 mu je ''tezga''. Ali ko nema ništa protiv akcionih filmova, kao na prijer ja, ovaj film i te kako može da se gleda. I iskreno, Mark Valberg nije da mu daš Oskara u ruke nego neko oružje i samo da se puca kao u nekakvoj igrici. Jesu ovakvi filmovi deža vu ali donose novac na blagajne a i publika hrli da pogleda neki pop korn film.
|
||
![]() |
||
Danilo-Naissus
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Junior moderator
Mολών Λαβέ Pridružen: 04.Sijecanj/Jan.2015 Lokacija: Niš, Srbija Status: Offline Points: 23761 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 18.Listopad/Oct.2018 u 20:27 |
|
|
Prvo sam pomislio da se radi o nekom Miletu koji ima 22 godine.
* samo na osnovu naslova.
|
||
![]() |
||
Stole Haringa
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 19.Listopad/Oct.2018 u 01:15 |
|
|
Od filma očekujem dobro akcijašenje a to znači dobru tabačinu i pucačinu. Redosled je nebitan. Nebitan je i Marki Mark koji je posle jednog hitića postao prbo maneken za donji veš, odmah potom vlažni san ženskadije i na kraju glumac. Nije ni prvi ni poslednji iz te fele koji ćuti i radi šta mu se kaže. Biće dobro ako Malkovič iskoči iz uloge mamca i besplatne reklame za film. Ni on nije prvi ni poslednji koji će za određenu svotu prošetati kroz film. Možda bude nešto više od toga. Mali Iko je ono što me zanima, zanima me ko će tu koga da štiti.
|
||
![]() |
||
Danilo-Naissus
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Junior moderator
Mολών Λαβέ Pridružen: 04.Sijecanj/Jan.2015 Lokacija: Niš, Srbija Status: Offline Points: 23761 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 19.Listopad/Oct.2018 u 02:27 |
|
|
Ovaj Iko Uwais mi na momente liči na indonežanskog vanbračnog sina Willa Smitha.
Čini mi se da je Iga Biva pogodio suštinu filma, a i zna se profil likova koje Mark glumi. Još jedan patri(j)otski film za široke američke narodne mase.
|
||
![]() |
||
Stole Haringa
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(1)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 19.Listopad/Oct.2018 u 02:41 |
|
![]() ![]() ![]() Iga Biva neka me izvine i neka mi ne zameri što ne čitam recenzije pre gledanja filma. Siguran sam, ovako na neviđeno, da je trenutno 50% u pravu. Za ostalo ću videti posle konzumacije. Ažurirao Stole Haringa - 19.Listopad/Oct.2018 u 02:52 |
||
![]() |
||
beogradski
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 03.Prosinac/Dec.2011 Lokacija: Beograd Status: Offline Points: 172 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 19.Listopad/Oct.2018 u 16:52 |
|
|
Ma ko zna kad cu ja to i pogledati. Ja onako procitam recenziju ipak da kao ispostujem. Recimo nikad ne zurim da pustim nesto novo ali eto sinoc relativno novije sam pustio Skyscraper koji i nije daje nesto, ali upraco kao pomenuti Neboder i Mile 22 ce naci svoju publiku a i nista mi ne smeta. Klasican akcioni film gde Piter Berg provlaci uvek patriotizam i vec sam napisao uz rezisera tu su ipak i trojica zanimljivih glumaca Malkovic,Valberg i Uvais. Za akcioni zanr je OK,. Barem se nadam. Recimo od Berga mi Lone Survivor odlican. Vey Bad Things, koji mu je inace bio prvenac nakon jedne epizode Chicago Hope, mu je ok. Ono bas i nije nesto The Rundown,Friday Night Lights moze da se odgleda, The Kingdom takodje kao moze da se odgleda. Dok Hancock mi je bzw. Sa Battleship-om je hteo blockbuster, to mi takodje nije neki film.Deepwater Horizon recimo imam na usb-u a jos uvek nisam odgledao. Patriots Day me nije dojmio, opet neka patriotska fora, dok zapravo znaci da mi ubedljivo od Bergovih filmova najbolji Lone Survivor. Odgledacu ja i Deepwater Horizon i Mile 22 a inace Berg trenutno rezira Wonderlland, Valberg mu takodje i utom projektu igra glavnu logu.
Ažurirao administrator - 19.Listopad/Oct.2018 u 18:05 |
||
![]() |
||
Stole Haringa
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 20.Listopad/Oct.2018 u 00:37 |
|
|
Nevezano za Igu, u 90% slučajeva ne čitam bilo čije recenzije. Ne lažem da sam u pravu ili da je to dobro, trudim se da izbefnem bilo kakav (ne)svestan) uticaj na moje mišljenje. Berg mi nije nepoznat i na nos mi je izašao patrijotizam dotičnog i njegovih kolega. Marki Mark kao njegov satelit niti mi smrdi niti miriše. Zapamtio sam njegov film Shooter (2007), za ostale bi mi trebao Memoril ili nešto slično. Isto važi i za Berga. Zanima me šta će uraditi mali Iko i kako će dalje proći u svemu ovom. Bio je dobar u prva tri Evansova filma koja sam gledao, za ostalo će se tek videti, da li je dobar utisak koji je ostavio na mene njegova ili Evansova zasluga.
|
||
![]() |
||
Kokonino12
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 20.Listopad/Oct.2018 u 15:50 |
|
|
Fim je točno kako je opisan , ako ste željni pucačine pogledajte , ali ako tražite neki smisao filma , toga nema , ni koga ni zašto ni kako, puc, puc ubi , ubi i to je sve od filma , ne znam zašto ih uopšte štancaju??
|
||
![]() |
||
titlovi.com
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Approval team
Pridružen: 27.Studeni/Nov.2009 Lokacija: internet Status: Offline Points: 239 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 31.Listopad/Oct.2018 u 17:19 |
|
|
Prijevod je najavio MaurinhoRi ⚡
|
||
![]() |
||
joey77
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 01.Studeni/Nov.2018 u 09:52 |
|
|
Hoće li uskoro titlovi na našem za ovu filmčinu :-)
|
||
![]() |
||
joey77
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 01.Studeni/Nov.2018 u 09:53 |
|
![]() ![]() ![]()
|
||
![]() |
||
adm1r
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Master translator
Pridružen: 25.Studeni/Nov.2015 Lokacija: Gradiška Status: Offline Points: 2853 |
Opcije posta
Thanks(1)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 01.Studeni/Nov.2018 u 16:35 |
|
Baš sam ovo sinoć kolegi isto rekao. Ne zanima me Valberg, već Iko, a malo mi je falilo da se "fatim" prevođenja, ali onda bih sebi pokvario film :)
|
||
![]()
|
||
![]() |
||
Danilo-Naissus
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Junior moderator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 01.Studeni/Nov.2018 u 16:46 |
|
|
Ide Mile lajkovačkom prugom, sa još jednim drugom (Markom Wahlbergom)... ideeeee Mileeeeee.
|
||
![]() |
||
Stole Haringa
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 03.Studeni/Nov.2018 u 10:22 |
|
Ovo se danas gleda. Iko se promenio u zadnjem fiomu koji sam gledao, smanjio je svoj tabački doživljaj. Bio je prekonosirani negativac koji se tabao u samo jednoj sceni. Bio je više koreograf nego zvezda akcijaškog filma. Ima bar dobru ekipu koja može da realizuje ono što je zamislio. Videću šta je ovde uradio.
|
||
![]() |
||
Stole Haringa
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(1)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 04.Studeni/Nov.2018 u 01:17 |
|
|
Odgledao sam 22 milje koji nije ispunio moja očekivanja. Bergova saradnja sa zvezdama i ljudima od akcije ke u stvari pokazala koliko dotični može da bude smušen i dezotijentisan. Preciznije, ni sam nije znao šta hoće sa tolko glumaca koji nisu stigli da pokažu šta znaju i umeju. Ronda Rusej (Ronde Rousey) je tek nešto više od bota koji strada na putu od tačke A do tačke B, Mali Iko je imao toliko dijaloga koliko nije imao u svim svojim filmovima zajedno, Valberg je standardno i jednako nezainteresovan da pruži nešto više od generičkog akcionog heroja koji se od svojih kolega razlikuje po trzanju gumice, Malkovič tezfari bolje od Vendi...Podneo bih sve ovo mnogo bolje da ne beše onih lepih fanfara i ostalog što čini muzičku podlogu za sve patriotske filmove. Ona je gora od svih visokooktanskih patriotskih filmova i Bergovih (ne)dela. A film je tako lepo počeo i bio je iznenađujuće dobar do svoje polovine. Posle pedesetog minuta počinje ono što je trebalo da bude zaplet koji nije ništa drugo nego tumaranje koje se pretvara u haos. Rezultat je zbrzan kraj i rasplet koji će da sačeka nastavak filma ako ga bude. Berg je planirao triologiju koja sve više liči na račun bez krčmara. Nisam filmski listunac i svestan sam da za dobro akcijašenje ne trebaju filigranski obrađeni likovi čije bitisanje mogu samo akademici da razumeju. Glavni adut filma, Mali Iko, umesto penkak slata više koristi jezik. Nije to dobro ni za njega, ni za Berga a ni za publiku je videla deo onog što Iko može. Ima nekolko zaista dobrih akcijaških scena a bilo bi ih i više da ih Berg nije rasporedio na preostalih sedam duhova iz pratnje. Negativci se podrazumevaju. Bergovom zaslugom nije dobio niko, svi su žalosno neiskorišćeni. Najviše je profitirao Valberg koji je svestan svojih mogućnosti postao Bergov kućni glumac. Ono najbolje je nedostatak praznog hoda, akcijašenje počinje maltene od početka i nastavlja se uz kraće pauze do samog kraja. Film traje ekonomičnih 90 i kusur minuta, nema odugovlačenja, razvlačenja pite ni duela koji traju letnji dan do podne. Tenzija, odmerena minutaža pa čak i propuštene prilke koje su akcijašenje mogle da učine mnogo boljim spasiše i Berga i film.
|
||
![]() |
||
Freak37
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 22.Srpanj/Jul.2015 Lokacija: Beograd Status: Offline Points: 130 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 04.Studeni/Nov.2018 u 15:45 |
|
|
Njih par pobise hiljade tamo nekih , dokle misle snimati takve gluposti.
|
||
![]() |
||
VLL72
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member
Pridružen: 07.Srpanj/Jul.2014 Lokacija: Beograd Status: Offline Points: 101 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 04.Studeni/Nov.2018 u 16:45 |
|
|
Iko odradio
![]() ![]() . Haotičan akcioni film ali bar sa poentom. I to dobrom. Meni je bar mučno za gledanje, konstantno glorifikovanje vojne tehnologije jastrebova. Posebno jer živimo u vremenu kada su se stvari promenile i kada više nisu No 1 nego što jesu. Da nisu provukli poentu na kraju, film bi bio osrednji, ovako ogradiše se bar malo i popraviše utisak /na 5,0 po meni. Bitno je da se zna da i nad popom ima pop ili ko se mača lati, od mača će poginuti.
|
||
![]() |
||
Odgovori
|
Stranica 12> |
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |