| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
traľim titlove hrv. slo. eng. |
Odgovori
|
| Korisnik | |
m_a_r_k
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
member
Pridružen: 24.Listopad/Oct.2003 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 6 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: traľim titlove hrv. slo. eng.Objavljeno: 24.Listopad/Oct.2003 u 01:17 |
|
traľim titlove ako tko ima neka se javi na e-mail
sve titlove traľim na hrvatskom jeziku (croatia) 1. the return of living dead - nisam naąao 2. juwanna mann - naąao na eng. i na rom. 3. the night flier - nisam naąao 4. wishmaster 3 - beyond the gates of hell - nema 5. time cop - naąao na slovenskom 6. larry flint - nisam naąao tj. naąao al neki nepoznati jezik vjerovatno portugalski MOLIO bih da ako nađete na 1 hrv 2 slo 3 eng barem onda engleski... 7. the green mile - 1 cd hrv 8. the perfect storm - 1 cd hrv 2 cd na slovenskom - ova dva posljena dva sam naąao al su na 1 cd a ja bi trebao na 2 cd-a traľim hrvatski jezik ako tko zna to odripati ja mu mogu poslati prijevode u cjelini i da ih on podijeli na 2 dijela |
|
|
over & out
|
|
![]() |
|
Kapetan Kuka
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member
Pridružen: 20.Listopad/Oct.2003 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 618 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 24.Listopad/Oct.2003 u 20:04 |
|
Samo ti prevedi filmove s Engl na Hr!! A lako ih je podjeliti na dva dijela i uštimati!!Ali |
|
|
Kapetan Kuka
|
|
![]() |
|
Jure
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Pridružen: 04.Rujan/Sep.2003 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 191 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 24.Listopad/Oct.2003 u 20:39 |
|
Pošalji meni ta dva posljednja pa ću ti ih ja podjelit na dva djela ali mi moraš poslati i ove podatke: 1. Frame rate -> to možeš pogledat na bsplayeru to ti je ono di piše npr. 23.976, 24, 25, 29.976 ili 30 2. vrjeme početka prve rečenice na prvom cd-u i vrijeme početka zadnje rečenice na prvom cd-u i cjelu t rečenicu tako da ja znam koja je to rečenica 3. vrjeme početka prve rečenice na drugom cd-u 4. vrijeme tih rečenica mi isto pošalji ako možeš u frames, a ne u sekundama ali može i u sekundama ali što točnije. 5. možeš probat sam ako oćeš sa programom SubtitleEditor Titlove mi možeš poslat na ante_jukic@inet.hr |
|
![]() |
|
Jure
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Pridružen: 04.Rujan/Sep.2003 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 191 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 24.Listopad/Oct.2003 u 20:45 |
|
Znam da sam ovo već pitao ali dali netko slučajno ima titlove za ovaj film Once Upon A Time In Mexico Titlovi mogu biti na hr, slo ili eng Mogu biti za jedan ili više cd-ova to uopće nije važno |
|
![]() |
|
Svemir
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Pridružen: 26.Listopad/Oct.2003 Lokacija: Serbia Status: Offline Points: 14 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 26.Listopad/Oct.2003 u 11:18 |
|
Probaj na eXTRA titles.com...Tamo na primer imas za Green Mile za 2 CD-a...Ostalo nisam gledao
|
|
|
Svemir@absolutok.net
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |