Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na filmove
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - 1922 (2017)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

1922 (2017)

1922

1922 (2017)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Godina:

2017

Žanr:

drama, kriminalistički, misterij, triler, horor

Trajanje:

102 min

Režija:

Zak Hilditch

Scenarij:

Stephen King
, Zak Hilditch

Glavne uloge:

Thomas Jane
  >  Wilfred James
Mark Acheson
  >  Pawn Shop Clerk
Bart Anderson
  >  Reverend Thursby
Brian d'Arcy James
  >  Sheriff Jones
Bob Frazer
  >  Andrew Lester
Patrick Keating
  >  Mr. Stoppenhauser
Eric Keenleyside
  >  Lars
Neal McDonough
  >  Harlan Cotterie
Peter New
  >  Counterman
Molly Parker
  >  Arlette James
Tanya Champoux
  >  Sallie Cotterie
Peter Hall
  >  Farmer
Graeme Duffy
  >  Good Samaritan
Michael Bean
  >  Funeral Operator
Roan Curtis
  >  Victoria
Anna Louise Sargeant
  >  Hotel Maid
Bruce Blain
  >  Bank Guard
Dylan Schmid
  >  Henry James
Kaitlyn Bernard
  >  Shannon Cotterie
Nikolai Witschl
  >  Concierge
Danielle Klaudt
  >  Female Teller
Spencer Brown
  >  Train Employee

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
fucur View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj fucur Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: 1922 (2017)
    Objavljeno: 30.Listopad/Oct.2017 u 18:35
Odlična drama. Dosta crna priča, ali odlična gluma. 8/10
Na vrh
bokidante View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bokidante Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Studeni/Nov.2017 u 21:18
Meni je film jako dobar! 7,5/10
Na vrh
puppet_master View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Studeni/Nov.2017 u 12:50
Nisam znao za ovaj film, hvala na uputu, gledaće se svakako Smile
Na vrh
beogradski View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj beogradski Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Studeni/Nov.2017 u 13:15
Odlican film a Thomas Jane je zaista fantasticno odradio svoj deo posla. Inace slozio bih se sa robinom da ovaj film mogu pogledati i oni koji nisu fanovi Kinga.
Na vrh
beogradski View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj beogradski Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Studeni/Nov.2017 u 15:49
Odlican film, a isto tako i gluma Thomas Jane-a, koji briljira.
Na vrh
Wida View Drop Down
Uploader
Uploader

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Wida Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Studeni/Nov.2017 u 16:19
Meni se film svidio,ima Kingov štih,palac gore.
Na vrh
safronije View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj safronije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Studeni/Nov.2017 u 17:10
Meni licno teska tema ali da se za pogledati.Ocena 7
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Ožujak/Mar.2023 u 12:31
Kako mi je ovo mesec Stephena Kinga (trenutno čitam "Fairy Tale", pa, slušam preciznije), posle nekoliko godina izbegavanja, konačno je došao red na "1922". Generalno, suviše volim Kinga pripovedača, tako da nisam fan adaptacija, ponajmanje onih koje su bazirane na kratkoj formi, izuzetaka je povremeno bilo, "1922" mi je ni tamo, ni ovamo ali sam uspeo da je odgledam iz dva puta. 

Dopala mi se sama tema, likovi sa njihovim motivima ne, iako iznenađujuće ima nešto šmeka u praćenju misli i stanja našeg antijunaka, što često izostaje iz filmskih verzija dok je King na papiru majstor upravo u tome. Thomas Jane je neko koga oduvek volim videti na ekranu, odgovarao mi je i mračni, proganjajući ambijent filmića, ne nužno u meri koju volim inače ali dovoljno da bi mi držao pažnju (istina tokom dva vražija dana koja su mi bila potrebna da bih dovršio film), nažalost i zaplet, tok pa i rasplet su se dali naslutiti iz aviona, samo sam čekao da vidim detalje, što i nije baš vrlina dela, kako god, osetio sam olakšanje kada se završilo. Uz svu pomešanost utisaka, recimo da je onaj konačni mahom zadovoljavajući, bez većeg užitka.  

Na vrh
kjovo View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kjovo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Ožujak/Mar.2023 u 13:46
Evo ti jos jedan koji je prosao nezapazeno a odlicna ,aj korektna adaptacija Kinga sa odlicnom Carlom Gugino
Gerald's Game
https://www.imdb.com/title/tt3748172/
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Ožujak/Mar.2023 u 15:09
Meni? Smile
Gledah to, naravno. Ne verujem da je i drugima nezapaženo, ta to je Mike Flanagan, uz to i Netflix, potrebna je posebna veština za propustiti tako šta LOL Šalim se delom, no jeste to jedna od pristojnijih skorašnjih adaptacija. Thumbs Up Ukoliko zbilja nema odveć postova u temi, opet je do prosto izumiranja foruma, bolje je možda pogledati koliko je puta skinut titl ili tako nešto, mada beše netflix često ima domaćih titlova sa ripovima pa i ne moraju skidati prevode odavde, ne pratim taj deo pa da ne pametujem, svakako ogromna većina ionako neće podeliti utiske. Disapprove
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,263 sekundi.