1922 (2017)
Web: Titlovi.com
Kategorija: Filmovi i serije
Ime foruma: Komentari na filmove
Opis foruma: U ovom forumu će biti komentari na filmove
URL: https://forum.titlovi.com/forum_posts.asp?TID=87041
Datum ispisa: 13.Srpanj/Jul.2026 u 01:03 Verzija Softvera: Web Wiz Forums 11.01 - http://www.webwizforums.com
Tema: 1922 (2017)
Objavio: fucur
Tema: 1922 (2017)
Datum objave: 30.Listopad/Oct.2017 u 18:35
|
Odlična drama. Dosta crna priča, ali odlična gluma. 8/10
|
Odgovori:
Objavio: bokidante
Datum objave: 07.Studeni/Nov.2017 u 21:18
|
Meni je film jako dobar! 7,5/10
|
Objavio: puppet_master
Datum objave: 09.Studeni/Nov.2017 u 12:50
Nisam znao za ovaj film, hvala na uputu, gledaće se svakako 
|
Objavio: beogradski
Datum objave: 09.Studeni/Nov.2017 u 13:15
|
Odlican film a Thomas Jane je zaista fantasticno odradio svoj deo posla. Inace slozio bih se sa robinom da ovaj film mogu pogledati i oni koji nisu fanovi Kinga.
|
Objavio: beogradski
Datum objave: 12.Studeni/Nov.2017 u 15:49
|
Odlican film, a isto tako i gluma Thomas Jane-a, koji briljira.
|
Objavio: Wida
Datum objave: 12.Studeni/Nov.2017 u 16:19
Meni se film svidio,ima Kingov štih,palac gore.
|
Objavio: safronije
Datum objave: 12.Studeni/Nov.2017 u 17:10
|
Meni licno teska tema ali da se za pogledati.Ocena 7
|
Datum objave: 04.Ožujak/Mar.2023 u 12:31
|
Kako mi je ovo mesec Stephena Kinga (trenutno čitam "Fairy Tale", pa, slušam preciznije), posle nekoliko godina izbegavanja, konačno je došao red na "1922". Generalno, suviše volim Kinga pripovedača, tako da nisam fan adaptacija, ponajmanje onih koje su bazirane na kratkoj formi, izuzetaka je povremeno bilo, "1922" mi je ni tamo, ni ovamo ali sam uspeo da je odgledam iz dva puta.
Dopala mi se sama tema, likovi sa njihovim motivima ne, iako iznenađujuće ima nešto šmeka u praćenju misli i stanja našeg antijunaka, što često izostaje iz filmskih verzija dok je King na papiru majstor upravo u tome. Thomas Jane je neko koga oduvek volim videti na ekranu, odgovarao mi je i mračni, proganjajući ambijent filmića, ne nužno u meri koju volim inače ali dovoljno da bi mi držao pažnju (istina tokom dva vražija dana koja su mi bila potrebna da bih dovršio film), nažalost i zaplet, tok pa i rasplet su se dali naslutiti iz aviona, samo sam čekao da vidim detalje, što i nije baš vrlina dela, kako god, osetio sam olakšanje kada se završilo. Uz svu pomešanost utisaka, recimo da je onaj konačni mahom zadovoljavajući, bez većeg užitka.
|
Objavio: kjovo
Datum objave: 04.Ožujak/Mar.2023 u 13:46
|
Evo ti jos jedan koji je prosao nezapazeno a odlicna ,aj korektna adaptacija Kinga sa odlicnom Carlom Gugino Gerald's Game https://www.imdb.com/title/tt3748172/
|
Datum objave: 04.Ožujak/Mar.2023 u 15:09
Meni?  Gledah to, naravno. Ne verujem da je i drugima nezapaženo, ta to je Mike Flanagan, uz to i Netflix, potrebna je posebna veština za propustiti tako šta  Šalim se delom, no jeste to jedna od pristojnijih skorašnjih adaptacija.  Ukoliko zbilja nema odveć postova u temi, opet je do prosto izumiranja foruma, bolje je možda pogledati koliko je puta skinut titl ili tako nešto, mada beše netflix često ima domaćih titlova sa ripovima pa i ne moraju skidati prevode odavde, ne pratim taj deo pa da ne pametujem, svakako ogromna većina ionako neće podeliti utiske. 
|
|