| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Ovde imamo i "načitanih" članova... |
Odgovori
|
Stranica 12> |
| Korisnik | |||
Gaca62
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Translator Legend
The Legend of titlovi.com Pridružen: 20.Kolovoz/Aug.2007 Status: Offline Points: 3363 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Ovde imamo i "načitanih" članova...Objavljeno: 27.Rujan/Sep.2017 u 10:18 |
||
|
koji se prijave na sajt samo da bi poslali ovakvu poruku. Alal vera!
![]()
|
|||
![]() |
|||
cersei
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Junior translator
Puppet Master Pridružen: 27.Svibanj/May.2012 Status: Offline Points: 14922 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 27.Rujan/Sep.2017 u 10:43 |
||
|
danas svaka budala može dobit internet
![]()
|
|||
![]() |
|||
Hogar Strašni
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Sujo Veličanstveni Pridružen: 21.Sijecanj/Jan.2013 Lokacija: Ekonomski Tigar Status: Offline Points: 57022 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 27.Rujan/Sep.2017 u 11:20 |
||
|
Sigurno mu je ovo omiljena literatura.
![]() http://www.ludidokumenti.com/wp-content/uploads/2012/02/ludidokumenti-knjige-vojislav-seselj.jpg |
|||
|
As you journey through life take a minute every now and then to give a thought for the other fellow. He could be plotting something.
|
|||
![]() |
|||
robin12345
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
precednik Titlovačke republike Pridružen: 03.Travanj/Apr.2013 Lokacija: Winterfell Status: Offline Points: 11390 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 27.Rujan/Sep.2017 u 13:45 |
||
|
Kako je uopće skužio da je titl loš? Lik je osim što je degenerik,
redneck sklon spolnom zlostavljanju stoke krupnoga zuba- nepismen
|
|||
![]() |
|||
LjubicaSP
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Moderator
upir translator Pridružen: 08.Kolovoz/Aug.2010 Lokacija: Beograd Status: Offline Points: 51204 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 27.Rujan/Sep.2017 u 15:00 |
||
|
Šteta što ne praktikujemo brisanje računa
![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
sinna
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 15.Travanj/Apr.2017 Lokacija: Dalmatia Status: Offline Points: 5570 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 27.Rujan/Sep.2017 u 15:20 |
||
E pa sada bi valjalo ponovno razmotriti tu politiku nebrisanja računa pored ovakvih prošireno-složenih postova ili poruka ili kako god već.Samo naglas razmišljam,ništa osobno još.A možda bi trebalo početi pri registraciji tražiti i povijest mentalnih oboljenja,kao što moja doktorica traži pri upisu novih pacijenata.Očito je da "lik" ima dobro debelu knjižurinu povijesti mentalnih oboljenja u više tomova iz obiteljske tradicije.Gaca nemoj srcu uzimati ništa od takvih društvenih parazita i buva. Be . |
|||
|
|
|||
![]() |
|||
robin12345
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
precednik Titlovačke republike Pridružen: 03.Travanj/Apr.2013 Lokacija: Winterfell Status: Offline Points: 11390 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 27.Rujan/Sep.2017 u 15:31 |
||
|
Sinna kada prevodiš film 7 dana i uložiš u to slobodna popodneva nakon posla, pa te nakon toga netko tako odvratno izvrijeđa, moraš se zapitati da li to vrijedi truda. Na stranu što ne prevodiš za takve budale, no svejedno ti se smuči, vjeruj mi, imao sam ja takvih bisera, naročito na početku, kada je najteže jer želiš da te prihvate...
![]() |
|||
![]() |
|||
robin12345
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 27.Rujan/Sep.2017 u 15:33 |
||
|
da nije bilo Cersei, sigurno bi na početku digao ruke, jer je početak jako težak.
|
|||
![]() |
|||
sinna
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 15.Travanj/Apr.2017 Lokacija: Dalmatia Status: Offline Points: 5570 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 27.Rujan/Sep.2017 u 15:51 |
||
|
Slažem se s tobom i razumijem trud i potrošeno vrijeme i tko zna što već.I sam sam imao pokušaja prevođenja i nisam se baš pokazao u tom poslu , meni nije baš bio problem veliki s prevođenjem koliko s tehnikalijama i nekim pismenim prevodima raznoraznoh riječi.Uglavnom uvijek sam na strani trudbenika a nikada na strani lezilebovića i yebivjetara.Ipak mislim ovako,ne treba se obazirati na takve trolove i nakarade od debila već gledati veću i širu sliku tj. koliko si dobio zahvala i pohvala.Znamo da su ljudi takvi i nikakvi a pogotovo "likovi" koji se kriju iza nekoga ili nečega koji nikada nisu tu kada treba pomoći ili dati prijateljsku ruku i zahvalu,već kuditi i blatiti.Kod nas ti kažu da će ti drolja prva reći da si ti kurva (ne baš ovako kako sam ja napisao ali bit kužiš).Mene osobno može povrijediti jedino onaj koga volim i do koga mi je stalo puno u životu a ovo ostalo zaboli me k....(ovdje ne mislim na vas moje divne forumaše , a znaš koji ste,vas cijenim i poštujem i borit ću se i ja sam protiv gubaša svake vrste).Zato udri glupane gdje ih najviše boli a to je ignoriranje.Moj glas ' za ' politiku ili policu brisanja računa sa sajta,pa makar i ja to bio.
![]() |
|||
|
|
|||
![]() |
|||
LjubicaSP
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Moderator
upir translator Pridružen: 08.Kolovoz/Aug.2010 Lokacija: Beograd Status: Offline Points: 51204 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 27.Rujan/Sep.2017 u 15:55 |
||
|
U pravu si, Sinna, ali kad ovako nešto pročitaš, stidiš se umesto njega
![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
sinna
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 27.Rujan/Sep.2017 u 16:15 |
||
|
Znam kako je to,cijeli život radim s ljudima,direktno,licem u lice i prošao sam svašta i svakoga,čak (eto primjera radi) dobivao i ponudu za zajednički život s osobom istog spola,dakle hoću reći,lako je i najlakše biti govno a najteže je biti čovjek u punom smislu te riječi.Davno sam pročitao jednu knjigu nekog židovskog autora o holokaustu,uglavnom,on reče nešto u ovom smislu:osjećaš se važan i jak jer mrziš čovjeka ili osobu koju ne razumiješ i ne shvaćaš ta mržnja te ne čini junakom ni legendom.Nešto u tom smislu jer sam je bio pokupio na engleskom jeziku pa sam malo to možda traljavo preveo u glavi a tako mi je ostalo upamćeno.Ali shvaćaš što je pisac htio reći i to je za mene odlična referenca.Da i mene je nekada stid i tuga me hvata kada vidim kakvi ljudi sve mogu biti i kakvi neki jesu ali onda zasja jedna trakica sunca i moj se entuzijazam i vjerovanje opet vrate kao da je sve bilo i biti će OK.Primjer mi je najljepši bio kada je gorila moja lijepa Dalmacija,tko je podnio najveću žrtvu ida o sebe za pomoć,mali čovjek,normalan čovjek,čovjek koji živi od svog rada i zna cijeniti i tuđi rad izna iscjeliti ituđu ranu i jad i dati ruku prijateljstva i mira i biti ono što i treba biti od dana kada je preuzeo teret običnog čovjeka i nije ga ispusti neće ga ispustiti dok ne umre i preda taj kamen ljudskosti svom potomku i nasljedniku,jer svi smo rođeni i umiremo pod istim nebom i isto nas sunce grije i dobili smo život da ga živimo i volimo a ne obrnuto da ga živimo kao paraziti i stjenice.Ma razumiješ već što želim reći,nije važno što ti se kaže već tko ti je to nešto rekao,eto. Long Live Hard Work !
|
|||
|
|
|||
![]() |
|||
iromafia111
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Nabadač engleskog poznat i kao Gazda Pridružen: 05.Ožujak/Mar.2007 Lokacija: Učkurbekistan Status: Offline Points: 72052 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 27.Rujan/Sep.2017 u 16:20 |
||
I ban.
![]() |
|||
![]() ![]() ![]()
|
|||
![]() |
|||
Gaca62
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator Legend
The Legend of titlovi.com Pridružen: 20.Kolovoz/Aug.2007 Status: Offline Points: 3363 |
Opcije posta
Thanks(2)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 27.Rujan/Sep.2017 u 16:25 |
||
|
Bio sam na moru, jutros sam se vratio i dočeka me ovakva poruka. Toliko je glupa i bizarna da se nisam čak ni iznervirao. Pri tom ne znam čime sam ga iziritirao, jer nigde ne pominje šta je gledao. Ne verujem da je gledao bilo šta što sam ja prevodio, a još manje verujem da je našao drugi prevod filma koji sam preveo. Ovo sam objavio samo da podelim sa vama jer sam, što bi deca rekla "izneverovao".
|
|||
![]() |
|||
sinna
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 27.Rujan/Sep.2017 u 16:26 |
||
|
Iban : 12345678910-00
,Hik za eeekipi7u,hehehe,hiks... |
|||
|
|
|||
![]() |
|||
cersei
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Junior translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 27.Rujan/Sep.2017 u 16:27 |
||
![]() ![]() onaj najbitniji je savršen![]()
|
|||
![]() |
|||
LjubicaSP
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Moderator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 27.Rujan/Sep.2017 u 16:29 |
||
|
Sailoor moon?
![]() ![]() ![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
cersei
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Junior translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 27.Rujan/Sep.2017 u 16:30 |
||
|
naravno
![]() koji drugi? to je gacin najbolji titl koji je ikad napravio![]()
|
|||
![]() |
|||
sinna
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 27.Rujan/Sep.2017 u 16:32 |
||
|
Gaca,to je lik iz jame ili kontejnera u koji si nekada nešto bacio a on pronašao jer očito njuši gdje nitko ne bi smio normalan njušiti i našao je nešto što ni sam sigurno ne zna što je i "frajerski" napisao to što je izrigao iziritiran lošim alkoholom i pljesnjivom hranom.Dobro si rekao niti da sam trepnuo na takve izljeve proljeva na usta jer dupe se očito srami više nego glava.Stay
![]() |
|||
|
|
|||
![]() |
|||
sinna
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 27.Rujan/Sep.2017 u 16:37 |
||
|
Gaca legendooooooooo,sada ću i ja početi gledati 'sailor moon' kada je ti prevodiš a i zbog sailor a i zbog anima a i zbog lijeposti crteža
(hehehe,priznam stari sam pervertit,hihihi ,sjedi barbi u kola ko nova su ,turbo naravno a i V8,hihihi)Mislim na anime. |
|||
|
|
|||
![]() |
|||
iromafia111
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Nabadač engleskog poznat i kao Gazda Pridružen: 05.Ožujak/Mar.2007 Lokacija: Učkurbekistan Status: Offline Points: 72052 |
Opcije posta
Thanks(1)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 27.Rujan/Sep.2017 u 16:39 |
||
Bitno da je ostavio svoju sliku.
![]() |
|||
![]() ![]() ![]()
|
|||
![]() |
|||
Odgovori
|
Stranica 12> |
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |